Amazon Business is present in which of these following countries.

Amazon Business is present in which of these following countries.

Amazon Business is present in following countries:

India, United States, Germany, United Kingdom, Japan, France, Italy, and Spain.

Amazon Business is available in how many countries?

Amazon Business is available in nine different countries. Customers of Amazon Business in all nine countries can order business supplies in their native language and have them delivered locally.

Answer 3: (C) 9

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers – 10 June 2021

Q1: With The Help Of Which License Schools, Colleges, Coaching Centers And NGO’s Can Register On Amazon Business?

Answer 1: (B) Business PAN

Q2: Is It Possible To Pay Through Corporate Net Banking On Amazon Business?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Amazon Business Is Available In How Many Countries?

Answer 3: (C) 9

Q4: Amazon Business Runs Business Value Days Every Month

Answer 4: (B) TRUE

Q5: Which Feature Helps In Adding Multiple Users To Single Account On Amazon Business?

Answer 5: (D) Multi-User Account


Amazon Business Quiz Answers – 14 May 2021

Q1: Which are the key features of Amazon Business?

Answer 1: All of the above

Q2: Business Value Days is a __________ event.

Answer 2: Monthly

Q3: What is the full form of Ltd.?

Answer 3: Limited

Q4: Which tool will give you a detailed understanding of cost savings in your business account?

Answer 4: Amazon Business Analytics

Q5: Amazon Business is present in which of these following countries.

Answer 5: Germany

Live Quiz Answers

Also Read: Amazon May Quiz Answers – Chance to Win ₹50,000

Also Read: Amazon Akshaya Tritiya Spin and Win Quiz Answers – Win 10gm Gold

Also Read: Amazon Pay Electricity Quiz Answers – Chance to Win ₹50

Also Read: Amazon Pay Broadband Quiz Answers – Chance to Win ₹50

Also Read: Amazon Mother’s Day Quiz Answers – Play & Win ₹25,000

Also Read: Amazon Rabindranath Tagore Jayanti Quiz Answers – Play & Win ₹30,000

Also Read: Amazon Funzone Riddles Quiz Answers – Solve & Win OnePlus 9 5G

Terms And Conditions

This Daily Quiz Time (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.

These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in“). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Leave a Comment