Amazon Funzone Riddles Quiz Answers – Win ₹25,000

Amazon Funzone Riddles Quiz is now available on Amazon App. It comes with the fresh new set of questions under Amazon Fun Zone section in which you will be asked 5 questions about the some tricky but simple riddles. We have updated all the Funzone Riddles Amazon Quiz Answers for you. The main benefit of this quiz is that, you’ll win Rs.25,000.

As of today, the Amazon Funzone Riddles Quiz has been updated for the first time since it launched in May. In the app’s Funzone, the quiz has been modified and is now viewable to a select few users. Amazon Funzone Riddles Quiz is the answer to your question. The quiz consists of five questions, all of which are riddles. To earn prizes, participants must answer questions that have appeared in earlier quizzes.

Do you know all the correct Amazon Funzone Riddles Quiz Answers?

Cashbackbeta is always freely available for you. We’ll help you to solve the Funzone Riddles Quiz Amazon. You can see all the latest Amazon Quiz answers on our site.

Let’s start with Wining Process…

How To Play Amazon Funzone Riddles Quiz?

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  4. Now you will see the Amazon Funzone Riddles Banner.
  5. Answer the five questions correctly.
  6. Congratulations !! You deserve to Win ₹25,000.

Amazon Funzone Riddles Quiz, which debuted as a new quiz in May, is getting updated once again. The quiz has been updated bu it is not visible Funzone section of the app. Amazon had introduced two Funzone Riddles quiz last time around, with this one letting you win Rs 15,000 Amazon Pay balance, and another one giving you Rs 10,000 Amazon Pay balance as a prize. The quiz offering Rs 15,000 as reward has been updated by the e-commerce giant.

Amazon Funzone Riddles Quiz to win 25000

Amazon Funzone Riddles (Rs 15,000) Quiz answers

  • Answer 1: Bank
  • Answer 2: Name
  • Answer 3: Breathe
  • Answer 4: Water
  • Answer 5: Empty

Amazon Funzone Riddles (Rs 15,000) Quiz questions and answers

Question 1: I have branches yet I have no leaves, no trunk and no fruit. What am I?

Answer: Bank

Question 2: What belongs to you but other people use it more than you?

Answer: Name

Question 3: I’m light as a feather, but not even the strongest girl can hold me for more than 5 minutes. What am I?

Answer: Breathe

Question 4: I’m often running yet I have no legs. You need me but I don’t need you. What am I?

Answer: Water

Question 5: What five letter word stays the same when you take away the first, third, and last letter?

Answer: Empty

Amazon Maggi Chicken65 Quiz answers

Amazon Alexa Built In Smartphones Quiz answers

Amazon Zandu Ayurveda Quiz answers

Amazon Dabur Honey Tasties Quiz answers

Amazon Engineers Day Quiz answers

Amazon Fast and Easy Amazon Pay Quiz answers

Amazon Coupon Carnival Quiz answers

Amazon Pay Later Quiz answers

1. Funzone Riddles Quiz Previous Question and Answers:

Question 1: The more of this there is, the less you see. What is it?

Answer: Darkness

Question 2: What has to be broken before you can use it?

Answer: An egg

Question 3: Where does today come before yesterday?

Answer: The Dictionary

Question 4: What has lots of eyes, but can’t see?

Answer: A potato

Question 5: What can’t be put in a saucepan?

Answer: It’s lid

Amazon Funzone Riddles Quiz Answers

2. Amazon Funzone Riddles Quiz Previous Answers

Question 1: What month of the year has 28 days?

Answer 1 – All of them

Question 2: What is full of holes but still holds water?

Answer 2 – Sponge

Question 3: I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?

Answer 3 – A Candle

Question 4: I am at the start of Rahul and in the middle of Virat, what am I?

Answer 4 – The Letter R

Question 5: I’m light as a feather, yet the strongest person can’t hold me for five minutes. What am I?

Answer 5 – Your Breath


Amazon Funzone Riddles Quiz Terms and Conditions

This Funzone Riddles (“Contest”) is provided and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Amazon”) on www.amazon.in or the mobile application or mobile site thereof (collectively, “Amazon.in”) Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs, and in any other terms and conditions that may be prescribed in relation to the Prize(s) (as defined hereinafter). You acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided hereinbelow. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and the Privacy Notice of Amazon to which you agree by using Amazon.in. To the extent the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and Privacy Notice are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “You’re” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Funzone Riddles Quiz Eligibility

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and.

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of your PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Amazon’s employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children, and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

I hope this Amazon Funzone Riddles Quiz Answers will help you to Win ₹25,000. Best luck.

Default image
Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
Articles: 2990