Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers – Win up to ₹300 (2,000 winners)

Amazon Play Recharge Code Quiz is now available on Amazon App. It comes with the fresh new set of questions under Amazon Fun Zone section in which you will be asked 5 questions about the Google Play Recharge Codes. We have updated all the Play Recharge Code Amazon Quiz Answers for you. The main benefit of this quiz is that, you’ll win Rs.300.

The Play Recharge Code Quiz is joins the other quizzes like Amazon Funzone Riddles Quiz, Amazon OnePlus Buds Pro QuizAmazon Quiz 6 August 2021Amazon Olympics Edition QuizAmazon Quality Verified Quiz, & Amazon iQOO 7 Quiz in which you have to give answers to 5 question. The questions are a bit tough. So, we have got you Amazon Quiz Answers Play Recharge Code.

Recharge Code Quiz for Kindle Fire and Android is being updated after a lengthy pause. After a brief hiatus in March, Amazon has revived the quiz. You will be tested on your knowledge of Google Play Recharge by taking this quiz. Participants can win up to Rs 300 in Google Play recharges by participating in this event. Google Play Recharge codes purchased from an online retailer are subject to this policy.

Also Read: Google Pay Go India Colour Event Answers

Do you know all the correct Amazon Play Recharge Code Quiz Answers?

Cashbackbeta is always freely available for you. We’ll help you to solve the Play Recharge Code Quiz Amazon. You can see all the latest Amazon Quiz answers on our site.

Let’s start with Wining Process…

How To Play Play Recharge Code Quiz?

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  4. Now you will see the Amazon Play Recharge Code Quiz Banner.
  5. Answer the five questions correctly.
  6. Congratulations !! you will earn a chance to Win Rs.300.
Amazon Google Play Recharge Code Quiz

Play Recharge Code Amazon Quiz Answers Today

  • Answer 1: INR 5000
  • Answer 2: INR 10
  • Answer 3: Amazon Pay
  • Answer 4: It will not expire until you use
  • Answer 5: TRUE

Play Recharge Code Quiz Question and Answers:

Question 1: What is the Maximum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?

Answer: INR 5000

Question 2: What is the minimum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay

Answer: INR 10

Question 3: To purchase a Google Play recharge code on Amazon, one has to go to which page?

Answer: Amazon Pay

Question 4: When does the Google Play balance expire?

Answer: It will not expire until you use

Question 5: After paying for the Google Play recharge code, you can find recharge code on ‘Your Orders’ page of Amazon?

Answer: TRUE

Google Play Recharge Code Quiz Answers

Google Play Recharge Code Quiz Answers Today

Q1: What is the minimum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?

Answer 1: INR 10

Q2: You can use Google Play balance to purchase in-app purchases on Call of Duty®: Mobile

Answer 2: TRUE

Q3: You can use Google Play balance to purchase in-app purchases on Garena Free Fire-New Beginning

Answer 3: TRUE

Q4: When does the Google Play balance expire?

Answer 4: It will not expire until you use

Q5: How do you get delivery of Google Play recharge code from Amazon Pay?

Answer 5: All of the above


Play Recharge Code Quiz Amazon Terms and Conditions

This Play Recharge Code Quiz Contest (“Contest”) is provided and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Amazon”) on www.amazon.in or the mobile application or mobile site thereof (collectively, “Amazon.in”) Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs, and in any other terms and conditions that may be prescribed in relation to the Prize(s) (as defined hereinafter). You acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided hereinbelow. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and the Privacy Notice of Amazon to which you agree by using Amazon.in. To the extent the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and Privacy Notice are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Play Recharge Code Amazon Quiz Eligibility

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and.

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of your PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Amazon’s employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children, and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

I hope this Amazon Play Recharge Code Quiz Answers will help you to win Rs.300. Best luck.

Default image
Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
Articles: 3058