Skip to content

Amazon The Credit Card Quiz Answers – Win ₹5,000

Revealing the Amazon The Credit Card Quiz Answers, Amazon The Credit Card Quiz for 24 May 2021 – I”ll provide you the correct answers to Amazon Quiz and a chance to a lucky draw to Win ₹5,000! Exciting Rewards up for grabs!

How To Play Amazon The Credit Card Quiz?

  1. First, download the Amazon app from Google Play Store or Store Play Store.
  2. Now login or sign up on the Amazon app with your mobile number or email id and password.
  3. Then find Funzone on the search bar and click on it.
  4. Now you will see the Credit Card Quiz Banner.
  5. Answer the five questions correctly.
  6. Congratulations !! You deserve to Win ₹5,000.

Amazon The Credit Card Quiz Answers Today

Here is The Credit Card Amazon Quiz Answers:

Q1: Which credit card offers the following benefits?

Answer 1:Amazon Pay ICICI Bank credit card

Q2: You will get rewarded by using Amazon Pay ICICI Bank credit card for which of the following

Answer 2: All of the above

Q3: 5,000 reward points from Amazon Pay ICICI Bank credit card are equal to which of these

Answer 3: Rs 5,000 as pay balance

Q4: With Amazon Pay ICICI Bank credit card, you can also get No-cost EMI on 10Cr+ products

Answer 4: TRUE

Q5: In order to apply for the Amazon Pay ICICI Bank credit card, you need to follow what steps?

Answer 5: Open Amazon app > Tap Amazon Pay icon > Click on ‘Amazon Pay ICICI card’ >> Apply

Previous Amazon Credit Card Quiz Answers

Amazon The Credit Card Quiz Answers

Q1: What is The Credit Card of this credit card?

Answer 1: (A) Amazon Pay ICICI Bank credit card

Q2: Which of the following benefits is available with the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer 2: (D) All of the above

Q3: What is the value of 1 Reward Point for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer 3: (B) 1 Reward Point = 1 Rupee

Q4: How do you get Reward Points earned through the Amazon Pay ICICI Bank credit card credited?

Answer 4: (C) Monthly as Amazon Pay balance

Q5: Who can apply for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer 5: (D) All of the above


Amazon The Credit Card Quiz Terms and Conditions

This The Credit Card Quiz Contest (“Contest”) is provided and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Amazon”) on www.amazon.in or the mobile application or mobile site thereof (collectively, “Amazon.in”) Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs, and in any other terms and conditions that may be prescribed in relation to the Prize(s) (as defined hereinafter). You acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided hereinbelow. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and the Privacy Notice of Amazon to which you agree by using Amazon.in. To the extent the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and Privacy Notice are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Amazon The Credit Card Quiz Eligibility

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and.

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of your PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Amazon’s employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children, and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

I hope this Amazon The Credit Card Quiz Answers will help you to win Win ₹5,000. Best luck.

nv-author-image

Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.