Amazon The Really Tough Mobile Quiz Answers Today – win iPhone 12

Revealing the Amazon The Really Tough Mobile Quiz Answers, Amazon The Really Tough Mobile Quiz for 8 June 2021 – I”ll provide you the correct answers to Tough Mobile Quiz and win IPhone 12 from Amazon.

Finally, guys the quiz you were waiting for is arrived. The iPhone 12 Winning quiz. As you always know that we got your back, and here the quiz in which a lucky winner can grab a iPhone 12 from Amazon for Free. Recently, Amazon launched the Really Tough Mobile and is giving iPhone as Reward. Before we have also seen the Amazon Redmi Note 10S Quiz  in which Redmi Note 10S devices(8) winning prize and Amazon iQOO Z3 5G Quiz in which you can win the iQOO Z3 5G device. Also the Amazon OnePlus TV U1S Quiz, where the prize is OnePlus TV.

How To Play Amazon The Really Tough Mobile Quiz?

  • Step 1 – Visit Amazon Mobile Insider page by clicking on the link at the bottom
  • Step 2 – Click on the ‘Notify Me’ button to be eligible to win, and stay updated with the latest in Tech
  • Step 3 – Look out for the ‘The Really Tough Quiz’ Hints section and prepare to win
  • Step 4 – Attempt the Quiz, get all the answers right and stand a chance to win a brand new iPhone12
  • Step 5 – Post all your correct screenshot on Instagram tagging @amazondotin and use the hashtags #AmazonMobilelnsider

ReallyToughMobileQuiz

Amazon The Really Tough Mobile Quiz Answers Today

Below are the The Really Tough Mobile Quiz Answers:

  • Answer 1: Hz
  • Answer 2: All of the above
  • Answer 3: N78
  • Answer 4: iQOO 7 Legend
  • Answer 5: AMOLED
  • Answer 6: Touch Response rate

Amazon The Really Tough Mobile (Insider) Quiz questions and answers

Question 1: How do we measure the refresh rate of a smartphone?

Answer: Hz

Question 2: Which of these phones offers the fastest refresh rate?

Answer: All of the above

Question 3: Which is the most common 5G band on phones in India?

Answer: N78

Question 4: Which of the following phones have a pressure-sensitive display?

Answer: iQOO 7 Legend

Question 5: Which is the best display type for watching movies and playing games?

Answer: AMOLED

Question 6: What Display feature is most essential for first person shooter games?

Answer: Touch Response rate

Old The Really Tough Mobile Quiz Question and Answers:

Question 1: How is the screen size of a smartphone measured? Refer the below diagram

Answer: Z (Diagonal screen length)

Question 2: Recognize the swedish manufacturer who’s camera is attached to astronaut Neil Armstrong’s chest in the picture below

Answer: Hasselblad

Question 3: Name the latest processor which is available on the iPhone 12

Answer: A14 Bionic Chip

Question 4: Identify the USB Type from the above picture

Answer: USB Type C

Question 5: How fast is 5G speed compared to 4G?

Answer: 10x

Question 6: The latest and power efficient Qualcomm Snapdragon 888 chipset shown above is fabricated on a _ nm process

Answer: 5


Amazon The Really Tough Mobile Quiz Terms and Conditions

This Redmi Note 10S Quiz Contest (“Contest”) is provided and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Amazon”) on www.amazon.in or the mobile application or mobile site thereof (collectively, “Amazon.in”) Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs, and in any other terms and conditions that may be prescribed in relation to the Prize(s) (as defined hereinafter). You acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided hereinbelow. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and the Privacy Notice of Amazon to which you agree by using Amazon.in. To the extent the Amazon.in Conditions of Use & Sale, and Privacy Notice are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Amazon The Really Tough Mobile Quiz Eligibility

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India;

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest; and.

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of your PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Amazon’s employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children, and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

I hope this Amazon The Really Tough Mobile Quiz Answers will help you to win IPhone 12. Best luck.

Default image
Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
Articles: 2990