Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Firstly, Harvard ranks and holds the first place when it comes to which the university claims the Eight Presidents of US as alumni. Harvard University is the oldest school in the nation, founded in 1636 in Cambridge, Massachusetts.

Q1: In 2019, Which Indian Won Gold In The World University Games At Napoli With A Timing Of 11.32 Seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Q2: As A Student, Which Famous Indian Once Mis-Spelt The Word ‘Kettle’ And Refused To Copy The Correct Spelling From The Neighbor’s Slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3: ‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Answer 4: Harvard

Q5: One Of The Founders Of The Company Who Has Manufactured This Product, Nicknamed Woz, Is An Alumni Of Which University?

Answer 5: University Of California, Berkeley

Q6: While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The Iconic Logo Of Which Shoe Manufacter Was Created By A Graphic Design Student Named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The National Anthem Of Which Country (Whose Capital Is Shown In Picture) Was Composed By Rabindranath Tagore’s Student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

>> Beat The Genius Flipkart Answers 14 November [Diwali Updated]

>> Flipkart Daily Trivia 14 November Answers [100% Correct]