Flipkart Daily Trivia Answers Today 26 February 2021 [Revealed]

Deal Score0
Deal Score0

Correct Flipkart Daily Trivia Answers Today 26 February 2021. You will get here fastest correct answers to win Flipkart Daily Trivia Quiz. You can win exciting prizes, gift vouchers, super coins by playing this Quiz.

We daily upload Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers quickly and for instant answers [SABSE Fast] do join our telegram group. All the answers are 100% correct and will lead you to win the contest.

Recently, one of our user has won the Gift Voucher or 100Rs by playing the Flipkart Kaun Who Did It Quiz.

Flipkart Daily Trivia Quiz 26th February Details

Quiz Prizes:Gems, Gift Vouchers & Exciting Prizes
Total Prizes:1 lakh+ prizes
Quiz Type:General Knowledge
Date:26th February 2021
Winner Announcement:Immediately

How to play Flipkart Trivia Quiz 26 February 2021?

  • Firstly, download the Flipkart app from here on your device.
  • Then, open the Flipkart app.
  • Finally, head over to the game Zone section and click on the ‘Quiz Banner’. 
  • Answer all daily trivia quiz questions correctly to win prizes.

Here are the Flipkart Daily Trivia Answers Today

Daily Trivia 26 February 2021 Answers

Q1.

Q2.

Q3.

Q4.

Q5.

Amazon Fossil Women’s Day Quiz Answers

Flipkart Kaun Who Did It Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

FYI Flipkart Quiz Answers 


Daily Trivia 24 February 2021 Answers

Question 1:- Which of these wrestlers made her MMA debut at One Championship’s Age of Dragons event?

Answer 1:- Ritu Phogat

Question 2:- After whom is the Lifetime Achievement Award given by BCCI named?

Answer 2:- C. K. Nayudu

Question 3:- Where did Afghanistan and India play their 2022 FIFA World Cup qualifying match?

Answer 3:- Dushanbe

Question 4:- Which journalist recently resigned from his post of DDCA president?

Answer 4:- Rajat Sharma

Daily Trivia 24 February 2021 Answers

Question 1:- Which of these is a Netflix series starring Mithila Palkar?

Answer 1:- Little Things

Question 2:- How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer 2:- Bob Dylan

Question 3:- In Bala, Yami Gautam plays the role of a TikTok star and Bhumi Pednekar plays a

Answer 3:- Lawyer

Question 4:- In the film ‘War’ Hrithik Roshan plays the role of __ Kabir Luthra.

Answer 4:- Major

Question 5:- The Bollywood debut of which of these film personalities was directed by David Dhawan?

Answer 5:- Taapsee Pannu

Daily Trivia 23 February 2021 Answers

Question 1:- In which language did Tulsidas write the epic poem Ramcharitmanas?

Answer 1:- Awadhi

Question 2:- The death of the last exponent Ishwari Prasad in 1950 led to the decline of

Answer 2:- Company Paintings

Question 3:- Which town was created by Sir Frederick Lawley, a fictional British officer?

Answer 3:- Malgudi

Question 4:- American archaeologist Hiram Bingham discovered which wonder of the world?

Answer 4:- Machu Picchu

Question 5:- Which country abolished Jus Soli, or Birthright Citizenship, in December 2004?

Answer 5:- India

Daily Trivia 22 February 2021 Answers

Question 1:- The IAAF recently officially changed its name to what among these?

Answer 1:- World Athletics

Question 2:- In which country did the sport of sumo wrestling originate?

Answer 2:- Japan

Question 3:- A cricket stadium in which of these cities is named after a former Indian hockey player?

Answer 3:- Gwalior

Question 4:- Who recently set the record for the highest score in T10 League history?

Answer 4:- Chris Lynn

Question 5:- For which team is Yuvraj Singh playing in the 2019 T10 League?

Answer 5:- Maratha Arabians

Daily Trivia 21 February 2021 Answers

Question 1:- In the Welcome series of films, if Anil Kapoor is Majnu Bhai then Nana Patekar is

Answer 1:- Uday Bhai

Question 2:- In the 2009 Bollywood film Aladin, who played the role of Genie?

Answer 2:- Amitabh Bachchan

Question 3:- What was legendary actor Sunil Dutt’s profession before becoming an actor?

Answer 3:- Radio Jockey

Question 4:- Who was named world’s 1st billionaire rapper by Forbes magazine in a cover story?

Answer 4:- Jay-Z

Question 5:- In which of these classic Bollywood films the villain does not die?

Answer 5:- Sholay

Requirements and Details

  • Participant must be at least 18 years of age
  • Also, must-have a valid Flipkart account and must log in using the same account
  • Firstly, the Flipkart daily trivia quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform 
  • Also, the contest will run every day
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the gems/rewards section in the app.

Wishing you better luck to win the this quiz contest from my Flipkart Daily Trivia Answers today given above. Keep playing and win rewards.

2 Comments
  1. Thanks for one’s marvelous posting! I seriously enjoyed
    reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog
    and may come back later on. I want to encourage you to
    definitely continue your great writing, have a nice
    holiday weekend!

Leave a reply

Cashback Beta
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0