Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Today 13 October | Win Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 13 October 2020 Today Win, Smart  & Intelligent Quiz – Hey Cashbackers, Below are the Correct 5 Answers Of The Quiz.

FLIPKART DAILY TRIVIA DETAILS

Quiz Prize:Gems, Gifts & Vouchers
Total Prizes:Unlimited Prizes
Available On:Flipkart App Only
Based On:General Knowledge
Period: Daily 1st July To 11 September 2020
Winner Announcement: After 15 Days

How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

  • First Download the Flipkart App from Google Play Store(Android) or App Store(iOS)
  • Once done open and sign in
  • From the Games Section find the Daily Trivia Quiz 
  • There will be totally 5 Questions
  • To enter the lucky draw answer all Daily Trivia Quiz Questions

Flipkart Trivia Quiz Answers 13 October 2020

Question 1:- Which of these groups is one of the owners of the Delhi Capitals?

Answer 1:- GMR

Question 2:- Which IPL team has won the highest number of Fair Play Awards?

Answer 2:- Chennai Super Kings

Question 3:- Who is the only Indian to play 100 consecutive T20 innings without getting out on a duck?

Answer 3:- MS Dhoni

Question 4:- Identify this player who has won three consecutive IPL titles with three different teams.

Answer 4:- Karn Sharma

Question 5:- Against which team did Ravindra Jadeja score his first ever T20 fifty in his 241st match?

Answer 5:- Sunrisers Hyderabad

Also Read: Oneplus 8T Quiz Answers

Also Read: Amazon Guess What Quiz Answers

Also Read: Amazon Small Business Quiz Answers

Also Read: Amazon Mirzapur Quiz Answers

Also Read: Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers

Also Read: Amazon Fashion Quiz Answers

Also Read: Amazon Pantry Bingo Quiz Answers

Also Read: Amazon Honor Watch ES Quiz Answers

Also Read: Amazon BenQ Monitors Quiz Answers

Also Read: Amazon Dabur Quiz Answers

Also Read: Amazon Launchpad Quiz Answers

Also Read: Great Indian Festival Quiz Answers

Also Read: Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

Flipkart Trivia Quiz Answers 12 October 2020

Q1. Onkyo,one of the leading premium audio brand, with a rich legacy of 70 years who is renowed for thier array home audio products belongs to which country?

Answer – Japan

Q2. What is the sound power in the new range of Nokia Smart TVs with Sound by Onkyo?

Answer – A & B Both

Q3. Who was the orange cap holder(most runs) in IPL 2019?

Answer – David Warner

Q4. What does bring the superior sound experience in new range of Nokia Smart TVs?

Answer – All of the Above

Q5. What are the major Visual features of the new range of Nokia Smart TVs?

Answer – All of the above

Q6. What is the Venue of IPL 2020?

Answer – Dubai

Q7. How many screen sizes will the new range of Nokia Smart TVs launch in ?

Answer – 32,43,43 UHD 4K, 55UHD 4K,65UHD 4K

Flipkart Trivia Quiz Answers 11 October 2020

Q1. In the upcoming Big Billion Day Sale, Motorola TVs will be the 1st in India to launch which Operating System?

Answer – Android TV 10.0

Q2. What is the name of the Motorola TV range getting launched with ‘Sharper Looks, Sharper Performance?

Answer – Motorola revou series

Q3. How many screen sizes will the new Motorola TV range launch in?

Answer – 4 screen sizes – 32” , 40”, 43” and 55”

Q4. Motorola TVs will be the World’s 1st TVs to bring which technologies in the HD/ Full HD segment?

Answer – Both option (a) and (b)

Q5. Who was the highest wicket taker in IPL 2019?

Answer – Imran Tahir

Leave a Comment