Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 14 October & Win Vouchers

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz 2020 – Flipkart 14th October 2020 Fake or Not Fake Quiz Answers – Play And Win Vouchers And Gems. Cashback Beta will give you the correct answers for the Flipkart Fake or Not Quiz dated on 14th October 2020. This Quiz Can be Played on the Official Flipkart Mobile App.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Details

Organizer:-Flipkart India
Today’s Flipkart Quiz –Flipkart Fake Or Not Fake Quiz
Today’s Prize –Super Coins, Vouchers
Quiz Date –14 October 2020
Quiz Time –Any Time
Prize-After 15 Days of answering question

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

  • First Download the Flipkart App from Google Play Store(Android) or App Store(iOS)
  • Once done open and sign in
  • Click on the games section in the bottom menu
  • Scroll down and click on Flipkart Fake Or Not Fake Quiz
  • Click on that and answer all correct question

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 14 October

Question 1:- There is no Nobel prize for Mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer 1:- Fake

Question 2:- Male animals can give birth

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- India is the largest producer of milk in the world

Answer 3:- Not Fake

Question 4:- Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owners

Answer 4:- Not Fake

Question 5:- A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer 5:- Not Fake

Also Read: Oneplus 8T Quiz Answers

Also Read: Amazon Guess What Quiz Answers

Also Read: Amazon Small Business Quiz Answers

Also Read: Amazon Mirzapur Quiz Answers

Also Read: Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers

Also Read: Amazon Fashion Quiz Answers

Also Read: Amazon Pantry Bingo Quiz Answers

Also Read: Amazon Honor Watch ES Quiz Answers

Also Read: Amazon BenQ Monitors Quiz Answers

Also Read: Amazon Dabur Quiz Answers

Also Read: Amazon Launchpad Quiz Answers

Also Read: Great Indian Festival Quiz Answers

Also Read: Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 13 October

Question 1:- What Is The Name Of The New Maggi Noodles Variant That Has The Taste Of Luscious Green Capsicums?

Answer 1:- Fake

Question 2:- What Is The Name Of The New Maggi Noodles Variant Where You Would Get A Taste Of Delicious Tomatoes Adding ‘Masti’ To The Maggi Masala Taste?

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- Fill In The Blanks To Get A New Maggi Noodles Variant:- Desi _______.

Answer 3:- Fake

Question 4:- On The Maggi Website Customers Can Now Choose India’s New Most _______ Taste. Fill In The Blanks

Answer 4:- Not Fake

Question 5:- What Sign Do You Need To Click Below The Respective Noodle Variant To Vote For It On The Maggi Website?

Answer 5:- Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 12 October

Question 1:- Bricks from the ruins of the Indus valley civilization were used to build railways

nswer 1:- Not Fake

Question 2:- The Nepal government held a meeting at the Mount Everest

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- Countries can claim planets for themselves

Answer 3:- Fake

Question 4:- The inspiration for Batman was taken Mayan Sculpture

Answer 4:- Fake

Question 5:- Tamil is one of the official languages of Singapore

Answer 5:- Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 11 October

Question 1:- The Taj Mahal Palace hotel is the first building in India to be trademarked

Answer 1:- Not Fake

Question 2:- The Kiwi fruit is native to India

Answer 2:- Fake

Question 3:- The world’s youngest author is a 5 year old

Answer 3:- Fake

Question 4:- The word ‘GOD’ can be seen on this turtle’s shell

Answer 4:- Not Fake

Question 5:- A foreigner can also be awarded the Padma Bhushan

Answer 5:- Not Fake

Leave a Comment