Flipkart Power Play Quiz Answers – 15 October 2020 & Win Super Coins

Flipkart Power Play Quiz Answers, Flipkart Power Play Quiz Answers for 15 October 2020 – Hey Cashback Beta Users, Below Are All The Correct 6 Answers Of The Flipkart Power Play Contest.

Flipkart Power Play Quiz Answers Is Live Now on Flipkart App. You Can Play The Flipkart Power Play Quiz And Win Vouchers, Gems & Many More Exciting Prizes. If You Are Looking for Correct Flipkart Power Play Quiz Answers, Then Here Are All 6 Correct Answers Of This Quiz.

How To Play the Flipkart Power Play Quiz 15th October

Flipkart Video Presents The Power Play With Champions Quiz Answers Today

  1. First Download The Flipkart App From Google Play Store(Android) Or App Store(IOS).
  2. Once Done Open And Sign In.
  3. From The Games, Section Find The Flipkart Power Play Quiz 14th October Banner.
  4. There Will Be Totally 5 Questions.
  5. To Enter The Lucky Draw Answer All Daily Trivia Quiz Questions.

Flipkart Power Play 15 October 2020 Quiz Answers –

Here Are the Flipkart Shop For Free Answers 15th October Answers – Bangalore vs Punjab Power Play Answers

Question 1) How many runs will KL Rahul score in this match?

Answer: Less than 50

Question 2) Who will score more runs in this match?

Answer: Virat Kholi

Question 3) Which team will concede more sixes in this match?

Answer: Punjab

Question 4) How many dot balls will Bangalore bowl?

Answer: 38 (You can select as per your choice)

Question 5) Which team will reach 100 runs faster?

Answer: Bangalore

Question 6) Who will win this match?

Answer: Bangalore

Quiz Name:Flipkart Power Play with Champions Quiz
Match:Bangalore vs Punjab
Prize:Exciting Prizes
Quiz Date:15 October 2020
Quiz Time:7 PM to 6:59 PM

Also Play These Quizzes –

Amazon World Food Day Quiz – Answer & Win ₹1000* [Answers]

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers & Win Bravia TV

Oneplus 8T Quiz Answers

Amazon Guess What Quiz Answers

Amazon Small Business Quiz Answers

 Amazon Mirzapur Quiz Answers

Flipkart Power Play 14 October 2020 Quiz Answers –

Here Are the Flipkart Shop For Free Answers 14th October Answers – Delhi Vs Rajasthan

Q1: Who Will Score Less Runs In This Match ?

Answer 1: Steve Smith

Q2: How Many Runs Will R Ashwin Concede In This Match ?

Answer 2: Less Than 28

Q3: Will Rahul Tewatia Hit A Six And Take A Wicket In This Match ?

Answer 3: No

Q4: Who Will Hit More Sixes In This Match ?

Answer 4: Delhi

Q5: Who Will Win This Match ?

Answer 5: Delhi

Q6: How Many Runs Will Delhi Score In The Powerplay ?

Answer 6: 49

Flipkart Power Play Quiz Answers – 13 October

Q1: Who Will Hit More Fours?

Answer 1: Hyderabad

Q2: Who Will Score More Runs In This Match?

Answer 2: Jonny Bairstow

Q3: Who Will Take More Wickets In This Match?

Answer 3: T Natranjan

Q4: How Many Dismissals Will MS Dhoni Do?

Answer 4: Less Than 2

Q5: How Many Balls Will Faf Du Plessis Face In This Match?

Answer 5: 37

Q6: Who Will Win This Match?

Answer 6: Hyderabad

Flipkart Power Play Quiz Answers – 12 October

Q1: 1. How Many Sixes Will Be Hit In This Match?

Answer 1: 30 Or More

Q2: 2. Who Will Hit More Sixes?

Answer 2: Andre Russell

Q3: 3. Who Will Score More Runs In This Match?

Answer 3: Devdutt Padikkal

Q4: 4. Who Will Win This Match?

Answer 4: Bangalore

Q5: 5. How Many Runs Will Yuzvendra Chahal Concede In This Match?

Answer 5: 30

Q6: 6. What Is The Battery Specification In Realme Narzo 20?

Answer 6: 6000mAh

Flipkart Power Play Quiz Answers – 11 October

Q1: 1. Who Will Score More Runs In This Match?

Answer 1: David Warner

Q2: 2. Will There Be A Run Out In This Match?

Answer 2: Yes

Q3: 3. Who Will Win This Match?

Answer 3: Hyderabad

Q4: 4. Who Will Take More Wickets In This Match?

Answer 4: Kagiso Rabada

Q5: 5. How Many Runs Will Rohit Sharma Score In This Match?

Answer 5: 36

Q6: 6. Who Will Win This Match?

Answer 6: Mumbai

Flipkart Power Play Quiz Answers – 10 October

Q1: Which Team Will Bowl More Dot Balls In This Match ?

Answer 1: Punjab

Q2: Who Do You Think Will Hit More Sixes In This Match ?

Answer 2: Andre Russell

Q3: Who Will Win This Match ?

Answer 3: Kolkata 

Q4: Who Will Score More Runs In This Match ?

Answer 4: Faf Du Plessis

Q5: Who Will Win This Match?

Answer 5: Chennai

Q6: How Many Runs Will Virat Kohli Score In This Match ?

Answer 6: 51

Flipkart Power Play Quiz Answers – 9 October

Q1: How Many Runs Will The Team Batting 1st Score In This Match?

Answer 1: Less Than 215

Q2: Who Will Hit More Sixes In This Match

Answer 2: Sanju Samson

Q3: Who Will Take More Wickets In This Match?

Answer 3: Jofra Archer

Q4: Who Will Concede More Sixes In This Match Combining Both The Team?

Answer 4: Pacers

Q5: How Many Runs Will Prithvi Shaw Score In This Match?

Answer 5: 40

Q5: Who Will Win This Match?

Answer 5: Delhi

Flipkart Power Play Quiz Answers – 8 October

Q1: How Many Wickets Will Fall In This Match?

Answer 1: 12 Or More 

Q2: Who Will Take More Wickets In This Match?

Answer 2: Rashid Khan 

Q3: How Many Runs Will David Warner Score In This Match?

Answer 3: 50 Or More

Q4: Who Will Hit More Fours In This Match?

Answer 4: Manish Pandey 

Q5: What Will Be The Opening Wicket Partnership For Punjab?

Answer 5: 55

Q6: Who Will Win The Match

Answer 6: Punjab

Flipkart Power Play Quiz Answers – 7 October

Q1: How Many Sixes Will MS Dhoni Hit In This Match ?

Answer 1: Less Than 2

Q2: Will Sunil Narine Open The Batting For Kolkata In This Match ?

Answer 2: No

Q3: Who Will Score More Runs In This Match ?

Answer 3: Faf Du Plessis

Q4: Who Will Win The Match ?

Answer 4: Chennai

Q5: 5. How Many Runs Will The Team Batting 1st Score In This Match ?

Answer 5: 170

Q6: What Is The Camera Specification In The Realme 7 Phone ?

Answer 6: 64 Megapixel Al Cod Cam

Flipkart Power Play Quiz Answers – 6 October

Flipkart Power Play Quiz Answers – 5 October

Q1: How Many Sixes Will Rohit Sharma Hit In The 1st 6 Overs?

Answer 1: 2 Or More

Q2: Will Steve Smith Score More Than 50 Runs?

Answer 2: No

Q3: Who Will Concede Less Runs?

Answer 3: Jasprit Bumrah

Q4: Which Team Will Get More Wickets In The Game?

Answer 4: Rajasthan

Q5: Who Will Win The Match?

Answer 5: Mumbai

Q6: What Will Be The Combined Score Of Both The Teams?

Answer 6: My Selection Is 345

Flipkart Power Play Quiz Answers – 4 October

Q1.: Who Hit More Sixes?

Answer 1.: Rohit Sharma

Q 2.: How Many Runs Will Mumbai Score In The Last 5 Overs?

Answer 2.: Less Than 70

Q 3.: Who Will Win The Match?

Answer 3.: Mumbai

Q 4.: Which Team Will Give More Wides In The Match?

Answer 4.: Punjab

Q 5.: Who Will Win The Match?

Answer 5.: Chennai

Q 6.: What Is The Full On Specification Display Of The Samsung F41?

Answer 6.: 6.4 Inch Infinity AMOLED Display

TERMS AND CONDITIONS

  1. This  Contest Will Commence On 18 September 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 10 November 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period, You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On Flipkart.Com.
  3. Once You Have Signed-In To Flipkart.Com, You Can Participate By Navigating To Flipkart The Quiz Show Page Where 5 Contest Questions Will Be Posted During The Contest Period.
  4. Thereafter, If You Answerwer All The Contest Questions Correctly, You Will Be Entitled To A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answerwered All The Contest Quiz Questions Correctly.
  5. The Draw Of Lots Will Is Carried Out At The End Of The Contest Period And A Total Of 1 (One) Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
  6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Quiz Each (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).
  7. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.
  8. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize As Per The Requirements Prescribed Below In These T&Cs.

I Hope This Flipkart Power Play Quiz Will Lucky For You Will Win. Best Luck.

Leave a Comment