Flipkart Super Fan Quiz Answers 11 October & Win Vouchers

Flipkart 10th Oct 2020 Super Fan Quiz Answers – Play And Win Vouchers And Gifts

Flipkart Super Fan Quiz, Flipkart Super Fan Quiz Answers 11 October 2020 Win Assured Prizes Today – Hey Cashbackers, We are always there to help you the Quiz Answers. Here Are All the Correct Flipkart Ananya Pandey Answers for Todays Quiz.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 11 October: Ananya Pandey

Flipkart Super Fan Quiz Answers 11 October Ananya Pandey
Flipkart Super Fan Quiz Answers 11 October Ananya Pandey

Question 1:- What Is My Secret Talent?

Answer 1:- Touching My Tongue To My Nose

Question 2:- What Is My Favorite Team Sport?

Answer 2:- Cricket

Question 3:- What Is My Favourite Ice Cream Flavour?

Answer 3:- Cookies And Cream

Question 4:- My Favorite Family Trip Was To Which Place?

Answer 4:- Africa

Question 5:- I Am Allergic To Cheese

Answer 5:- False

Question 6:- One Emoji That I Use The Most Is Eye Roll

Answer 6:- False

Question 7:- The First Thing I Do In The Morning Is Check My Phone

Answer 7:- True

Question 8:- If This Was Remade Today I Would Love To Be A Part Of It. The Film Is________

Answer 8:- Kuch Kuch Hota Hai

Question 9:- I Regularly Use This Movie Dialogue . The Dialogue Is______

Answer 9:- Main Apni Favorite Hoon

Question 10:- If My Life Had A Hindi Theme Song Then It Would Be______

Answer 10:- Ankhiyon Se Goli Maare

Flipkart Super Fan Quiz Details: 11th Oct 2020

  • Quiz Date: 11th Oct 2020
  • Celebrity Name: Ananya Pandey
  • Total Winner: only 1

How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz

  • First Download the Flipkart App from Google Play Store(Android) or App Store(iOS)
  • Once done open and sign in
  • Click on the games section in the bottom menu
  • Scroll down and click on Super Fan Quiz
  • Click on that and answer all correct question

Rewards :

  • ₹1000 gift vouchers
  • ₹50 gift vouchers
  • Super coins for winners

Also Read: Oneplus 8T Quiz Answers

Also Read: Amazon Guess What Quiz Answers

Also Read: Amazon Small Business Quiz Answers

Also Read: Amazon Mirzapur Quiz Answers

Also Read: Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers

Also Read: Amazon Fashion Quiz Answers

Also Read: Amazon Pantry Bingo Quiz Answers

Also Read: Amazon Honor Watch ES Quiz Answers

Also Read: Amazon BenQ Monitors Quiz Answers

Also Read: Amazon Dabur Quiz Answers

Also Read: Amazon Launchpad Quiz Answers

Also Read: Great Indian Festival Quiz Answers

Also Read: Amazon Business Extra Savings Quiz Answers

Leave a Comment