Flipkart The Big Billion Days The Grid Quiz Win With The Stars Answers

Flipkart The Big Billion Days The Grid Quiz Win With The Stars Answers are now updated on the Cashbackbeta Site. Flipkart The Grid Quiz Answers are updated now & you can win prizes with the Bollywood stars. The Big Billion Days Grid video contest is back this year with new questions & prizes.

Flipkart The Grid Win With The Stars Quiz is a trivia quiz where celebrities will ask questions about almost everything.

The quiz is live on Flipkart and will run from September 20th, 2021 to October 12th. The quiz is hosted by Manish Paul and features questions from Bollywood celebrities. In each episode, different questions will be asked and upon giving the right answers, you can win a chance to earn rewards, win up to Rs 10,00,000 and more.

Flipkart The Big Billion Days The Grid Quiz Rewards

  1. Rs.10 Lakh Cash Prizes
  2. Up to Rs.6,50,000 worth of Gift vouchers.
  3. Up to 1 Crore SuperCoins.
  4. Voucher Worth ₹1000
  5. Voucher Worth ₹100
  6. Voucher Worth ₹50
  7. 15 Super coins
  8. 10 Super coins
  9. 5 Super coins
  10. 2 Super coins

Flipkart The Big Billion Days The Grid Quiz Details

Quiz NameFlipkart the grid win with the stars Quiz
Contest PrizeRs.10 Lakhs & More.
Flipkart The Grid Contest Date27th September (12.00 AM To 12.59 PM)
Result Immediately

How To Play Flipkart The Big Billion Days Quiz 27th September

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find The Grid Contest

4. Click on a card to watch a video and answer the question.

5. Play the Bumper Card Answer all the questions correctly including the bumper question to stand a chance to win the big Bumper Reward! 

6. Check who the Bumper Reward Winner is! Come back to Flipkart Video on the 13th of October 2021 to check if you’ve won the Bumper Reward!.

Ongoing Flipkart Quiz List:

All Flipkart Quiz Answers Today

Flipkart Plus Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today

Flipkart The Grid Win With The Stars Quiz answers

  • Tamil Nadu
  • Rs 100
  • All Of The Above 
  • Washing Machine 
  • 45 Lakhs 
  • 500 Watts 
  • Oxford 
  • Active Copper Technology 
  • Nutri-Blend 
  • Smart Home Simplified 
  • Rapid Air Technology 
  • Bermuda 

Flipkart The Grid Win With The Stars Quiz questions and answers

Question 1: Where Does Kanchipuram/Kanjivaram Silk Sarees originate from?

Answer: Tamil Nadu 

Question 2: What is the minimum amount you need to buy Bitcoin on Coinswitch Kuber?

Answer: ₹100 

Question 3: Which elements describe House of Pataudi Furniture range the best?

Answer: All Of The Above 

Question 4: Which one was invented first?

Answer: Washing Machine 

Question 5: What is the approximate highest recorded price of Bitcoin?

Answer: 45 Lakhs 

Question 6: Do you know what the watt power of a LifeLong Pro Mixer Grinder is?

Answer: 500 Watts 

Question 7: Which out of these is a kind of footwear?

Answer: Oxford 

Question 8: What is the latest technology in water purifiers?

Answer: Active Copper Technology 

Question 9: Which of these is the famous mixer grinder from WonderChef?

Answer: Nutri-Blend 

Question 10: What is the brand Eufy’s’ motto?

Answer: Smart Home Simplified 

Question 11: Philips Air Fryer uses a technology that allows you to cook with up to 9 percent less fat. What is that technology called?

Answer: Rapid Air Technology 

Question 12: Which of these is named after a place?

Answer: Bermuda 

How to find Flipkart The Grid Win With The Stars Quiz?

On the Flipkart mobile app, you may play The Grid Win With The Stars Quiz. Download and install the Flipkart mobile shopping app on your smartphone to discover the quiz.

Open the app when it has been installed and log in to your Flipkart account in the Video area. The Video area can be found by utilising the app navigation at the bottom of the screen. Scroll to the bottom of the page and tap the Flipkart The Grid Win With The Stars Quiz banner. To answer the questions, read the quiz description and tap on each quiz block.

Default image
Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
Articles: 3058