Khatabook Quiz Answers Today: Play & Earn up to ₹1000

Cashback Beta is back with new Khatabook Quiz Answers Today 8 May 2021. Play KB Quiz and Earn up tp ₹1000. All you have to do is the answer all three questions correctly.

Get Daily Khatabook Quiz Answers Here. KB Today Quiz Answers. Answer all questions correctly about Khatabook daily and get offers from Khatabook. Details About Quiz See Below.

How to Play Khatabook Quiz

  • Download Khatabook App from Playstore
  • Open the App
  • Click on the Play Quiz button
  • Click on the Start Quiz button
  • Answer all three questions correctly
  • Time Limit for all questions is 60 seconds

Rewards of Khatabook Quiz

The quiz will have 1000 winners with the following reward structure:
1st: ₹1000
2nd – 5th: ₹500
6th – 10th: ₹100
11th – 100th: ₹20
101st -1000th: ₹10

Click here to get Updated today’s KhataBook Quiz Answers

Khatabook Quiz Answers Today 7 May 2021

Question 1) Who was the captain of Mumbai Indians at the start of IPL 2013?

Answer: Ricky Ponting

Question 2) Who provide oath to other ministers of the state other than the Chief Minister?

Answer: Governor

Question 3) Who replaced Gautam Gambhir as captain of Delhi Daredevils during IPL 2018?

Answer: Shreyas Iyer

Khatabook Quiz Answers Today 7 May 2021

Question 1) Who scored the first IPL century?

Answer: Brendon McCullum

Question 2) The State Council is responsible _______.

Answer: To the Legislative Assembly

Question 3) Winner of IPL 2019 is ___

Answer: Mumbai Indians

Khatabook Quiz Answers Today 6 May 2021

Question 1) Where was the final match of IPL 2015 took place?

Answer: Kolkata

Question 2) Which cricketer hit the winning runs for Rajasthan Royals in the 2008 IPL?

Answer: Sohail Tanvir

Question 3) What is the minimum required age to be appointed as the Chief Minister of a state?

Answer: 25 years

Khatabook Quiz Answers Today 5 May 2021

Question 1) Which of the following is the world’s largest peninsula?

Answer: Arabia

Question 2) Which of the following passes cuts through the Pir Panjal range and links Manali and Leh by road?

Answer: Rohtang Pass

Question 3) Batsman with most 50s is ______.

Answer: David Warner

Khatabook Quiz Answers Today 4 May 2021

Q1. Who was the first Indian to score a century in 20-20 cricket?

Answer – Suresh Raina

Q2. Which IPL season has most sixes?

Answer – 2019

Q3. Who was taken most catches in the IPL history so far?

Answer – Suresh Raina

Flipkart Daily Trivia 9 May Answers

Amazon Alexa On App Quiz Answers

Lazypay Offer – Share and Win ₹1000 Cashback [Finished]

Terms & Conditions

The quiz is organized by Khatabook.
By entering the Quiz each entrant agrees to be bound by these terms and conditions.
Entries not submitted in accordance with these terms and conditions will not be accepted.
Entries that are incomplete or corrupted will be deemed invalid. No responsibility will be accepted by Khatabook for corrupted entries.
It is a timed quiz, opens from 12 p.m. till 4 p.m.
The winner will be announced daily at 7 p.m.
The Quiz is open to everyone registered on the app, anywhere in the world other than employees of Khatabook and their immediate families.

On submission of your completed entry:

You consent to your email address being added to the Khatabook database. For the avoidance of doubt, your email address will not be displayed or used for any other purpose; and you will be automatically bound by these terms and conditions.
Entry to the quiz is free.

To be eligible to receive the first prize, entrants must answer all questions correctly. In the event that two or more entrants tie for the first prize for the quiz, those entrants will be entered into a draw. The winner will be the first entry drawn at random by an authorized representative of Khatabook.
All entrants with correct answers to the quiz will be entered into a prize draw and the first 1000 names drawn will receive prizes.
The prizes cannot be redeemed for cash or benefits in kind such as gift vouchers. The prizes are non-transferable.
In the unlikely event that no entries are received before the closing time, the prizes will not be awarded.
Each winner should link their bank account with Khatabook. We will then transfer the prize amount directly to their bank.
The winners of the quiz will be notified by notification and SMS on their registered mobile number after the winner’s announcement at 7:00 p.m.
In the event of any dispute regarding the quiz, the decision of Khatabook shall be final and binding and no correspondence or discussion shall be entered into.
At any time prior to the closing date, Khatabook may withdraw or cancel the quiz for any reason and may change the prize to a prize of a similar value. Any such cancellation or change shall be notified on the app.
Khatabook reserves the right to cancel the quiz and reject redemption of any prizes if it reasonably believes that the quiz or any prize is being used unlawfully or illegally.
By entering the quiz, the winner consents to the publishing of their name and country of residence on the Khatabook social media handles.
Khatabook reserves the right to amend these terms and conditions without prior notice. Any changes will be posted on the app.
By submitting the completed registration form to enter the draw you consent to the storage, use, and transfer of your personal data by Khatabook for marketing and related purposes.

The competition and these terms and conditions will be governed by the law of India and all and any questions or disputes will be subject to the exclusive jurisdiction of the Indian courts.