‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?
‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Adventure of three students detective – Sherlock Homes

Q1: In 2019, Which Indian Won Gold In The World University Games At Napoli With A Timing Of 11.32 Seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Q2: As A Student, Which Famous Indian Once Mis-Spelt The Word ‘Kettle’ And Refused To Copy The Correct Spelling From The Neighbor’s Slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3: ‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Answer 4: Harvard

Q5: One Of The Founders Of The Company Who Has Manufactured This Product, Nicknamed Woz, Is An Alumni Of Which University?

Answer 5: University Of California, Berkeley

Q6: While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The Iconic Logo Of Which Shoe Manufacter Was Created By A Graphic Design Student Named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The National Anthem Of Which Country (Whose Capital Is Shown In Picture) Was Composed By Rabindranath Tagore’s Student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

We also provide the all Flipkart answers today.

Amazon quiz today – Contest details

  • Students Day Quiz prize: Lenovo ThinkPad E14 Intel Core i5 10th Gen
  • Amazon quiz date and time: The quiz is live and will run until November 30, at 11:59 PM IST
  • Number of winners: 1
  • Winners list declaration date: To be announced after the contest

Also Read:

Amazon Mens Day Quiz AnswersAmazon Television Day Quiz Answers
Students Day Quiz AnswersChildren’s Day Quiz Answers

Ladies vs Gentlemen 26 November Answers [Exclusive]