The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives which of these benefits?

The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives which of these benefits?

The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives which of these benefits?

Answer: The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives Antiseptic benefit & Anti-static benefit.

Question 1: How many strands does the average head of hair contain?

Answer: 100000

Question 2: What is keratin?

Answer: Protein

Question 3: Regular use of heat styling damages hair unless you choose the right tool that helps nourish while styling.

Answer: TRUE

Question 4: You need a professional hair stylist or a salon visit to look your best.

Answer: False

Question 5: Which of the following is the best brush for a classic blowout?

Answer: Dryer

Question 6: Which of these products are available in the Argan Care range (infused with Argan oil) from Wahl?

Answer: All of these

Question 7: The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives which of these benefits?

Answer: Both of these

Also Read:

Leave a Comment