Amazon Quiz

Todays Amazon Quiz Answers – Win ₹50,000 [Revealed]

Todays Amazon Quiz Answers are given in this post. Amazon Arranges Quiz on Daily Basis. This Quiz is officially handled by Amazon. Cashback Beta will provide you the Correct Answers of this Amazon Quiz.

Q1. Which of these organisations started the ‘Dare to Dream’ contest on the death anniversary of former president Dr A P J Abdul Kalam?

Answer 1 – DRDO

Q2. NASA is planning to launch its ASTHROS telescope mission from which part of the world?

Answer 2 – Antarctica

Q3. Created in 2010 at Saint Petersburg, an annual celebration is held on 29 July to raise awareness for conservation of what animal?

Answer 3 – Tiger

Q4. Who recently joined James Anderson as the only two England bowlers with 500 Test wickets or more?

Answer 4 – Stuart Broad

Q5. Hichem Mechichi has been appointed as the new Prime Minister of which African nation?

Answer 5 – Tunisia

Todays Amazon Quiz Answers

(Answers) 13 August 2020 – Answer & Win ₹50,000

The Amazon Quiz is 8 AM to 12 PM Today. Click on “Play the Quiz”. After Giving Correct Answers of this Amazon Quiz Today, You can stand a chance to Win ₹50,000. Winners of Quiz will be declared by Amazon. You can check the Winners List in Amazon Quiz Winners Section.

Todays Amazon Quiz Details

Organizer:-Amazon India
Today’s Amazon Quiz –Amazon 9 July Quiz
Today’s Prize –₹50,000 Amazon Pay Balance.
Amazon Quiz Date –9th – 26th July 2020
Amazon Quiz Time –Any Time
No Of Winners –10
Winners List Will Be Declared On –5th August 2020

Today’s Amazon Quiz Answers (Updated)

Amazon Quiz 9 July 2020 Answers – Win ₹50,000

Q1 Who recently became the third Indian to get inducted into the Elite Panel of ICC Umpires?

Answer:- Nitin Menon

Q2 Which carmaker’s share price recently crossed $1,000, making it worth more than Ford, General Motors, Honda and Fiat Chrysler put together?

Answer:- Tesla

Q3 Jean Castex has been named the new Prime Minister of which country, following the resignation of Edouard Philippe?

Answer:- France

Q4 Who was the first recipient of the Filmfare Best Choreography Award?

Answer:- Saroj Khan

Q5 Energia Space Corporation of which country recently announced its plans for taking the first tourist on a spacewalk by 2023?

Answer:- Russia

Also Play: Amazon Stand for Handmade Quiz

Samsonite Polycarbonate Suitcase Quiz

Amazon Fender Acoustic Guitar Quiz

Amazon Todays Quiz Answers – Win ₹5,000

Sab

Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Turn off your Adblocker to use our site with Premium Content for Free.