Skip to content

Which of the following is the best brush for a classic blowout?

Which of the following is the best brush for a classic blowout?

Which of the following is the best brush for a classic blowout?

Answer: Dryer. The best brush for a classic blowout is a Dryer.

A hair dryer-brush is a corded circular brush that dries your hair while you brush, spin, and style it by blowing heat from the inside out. It essentially combines your blow dryer and round brush, allowing you to blow-dry your hair with only one tool (plus, obviously, a very good heat protectant spray).

Question 1: How many strands does the average head of hair contain?

Answer: 100000

Question 2: What is keratin?

Answer: Protein

Question 3: Regular use of heat styling damages hair unless you choose the right tool that helps nourish while styling.

Answer: TRUE

Question 4: You need a professional hair stylist or a salon visit to look your best.

Answer: False

Question 5: Which of the following is the best brush for a classic blowout?

Answer: Dryer

Question 6: Which of these products are available in the Argan Care range (infused with Argan oil) from Wahl?

Answer: All of these

Question 7: The natural copper in the body of the hairstyling brushes from Wahl gives which of these benefits?

Answer: Both of these

Also Read:

nv-author-image

Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.