While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?
While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Q1: In 2019, Which Indian Won Gold In The World University Games At Napoli With A Timing Of 11.32 Seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Q2: As A Student, Which Famous Indian Once Mis-Spelt The Word ‘Kettle’ And Refused To Copy The Correct Spelling From The Neighbor’s Slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Q3: ‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Q4: Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Answer 4: Harvard

Q5: One Of The Founders Of The Company Who Has Manufactured This Product, Nicknamed Woz, Is An Alumni Of Which University?

Answer 5: University Of California, Berkeley

Q6: While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Q7: The Iconic Logo Of Which Shoe Manufacter Was Created By A Graphic Design Student Named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Q8: The National Anthem Of Which Country (Whose Capital Is Shown In Picture) Was Composed By Rabindranath Tagore’s Student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

>> Beat The Genius Flipkart Answers 16 November [Diwali Updated]

>> Flipkart Big Buzz Challenge 16 November Answers [Exclusive Updated]