Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 1 June 2021

I’ll show you all Correct Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 1 June 2021– Season 2 All 31 Episodes. Win Mivi Duopods, ₹1000 & ₹50 gift voucher.

The Flipkart Prize Wali Paathshala (PRIZE वाली PAATHशाला) is an interactive quiz show by Flipkart in which a kid Chintu, teaches older student Sonam about her favorite subjects which include school subjects, general knowledge (GK) and Bollywood.

Firstly, we revealed the Prize Wali Paathshala Answers Today and You can win exciting prizes, gift vouchers, & super coins.

Table Of Contents
  1. How To Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz
  2. Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Season 2
  3. Prize Wali Paathshala Flipkart Answers Today

How To Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz

If you’re stuck and don’t know how to play & win this quiz. Here is the process –

  • Firstly, install the Flipkart app & Sign in to your Flipkart account.
  • Then, tap on game section.
  • Scroll to the Games tab until you find the PRIZE वाली PAATHशाला banner and Just open it.
  • Then, you have to answer any questions asked by the host by selecting the options given.
  • After entering the question, you will get 30 seconds to choose the correct answer.
  • Finally, scroll this page below and find the Flipkart prize wali paathshala answers today.
  • Then, answer the three questions correctly and unlock amazing gifts worth millions.
  • Once claimed, the rewards are immediately credited to the user’s Flipkart account.
  • Also to be declared as a winner, the contestant must answer all three questions correctly.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Season 2

Firstly, play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes. In fact, one of our readers has won the iPhone XR at ₹1 Rs by playing Prize Wali Paathshala and the answers are 100% correct.

Note: Answers will be updated at 12.00AM {Refresh this page or Join Telegram channel to see quiz Answers}.

CHECK OUT LIVE QUIZZES:

Ladies Vs Gentlemen Flipkart Answers

Kaun Who Did It Quiz Answers

Flipkart Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Answer Today

Big Buzz Challenge Answers Today

Prize Wali Paathshala Flipkart Answers Today

1 June Prize Wali Paathshala Quiz Answers

uploading

31 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: How many months are there in a century?

Answer 1: 1200

Q2: Which of these is not a UNESCO World Heritage site?

Answer 2: Lotus Temple

Q3: Which of these Mountain ranges are found in Rajasthan?

Answer 3: Aravalli

30 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which Of These Monuments Did Emperor Akbar Build After Conquering Gujrat?

Answer 1: Buland Darwaja – C

Q2: Guess The Famous Actors Name _ AN _ EE _?

Answer 2: Ranveer Singh -RVR

Q3: What Term Is Used For A Word That Is Spelled The Same Forward And Backward?

Answer 3: Palindrome – C

29 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which Of These Film Stars Was Noticed In The Tv Series Fauji ?

Answer 1: Shah Rukh Khan – C

Q2: The Process Where Plants Lose Water Through Their Leaves Is Called?

Answer 2: Transpiration- B

Q3: Select The Odd One Out?

Answer 3: Bappi Lahiri- C

28 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which Number Comes Next 1-2-3-5-8-13 _?

Answer 1: 21 – C

Q2: Which Of These Cricketers Did Not Marry In The Year 2020?

Answer 2: Jaspreet Bumrah- C

Q3: Who Was The Last Mughal Emperor To Have Sat On The Throne Of Delhi?

Answer 3: Bahadur Shah – B

27 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these building is located in Mumbai?

Answer 1: Option 1

Q2: The Indian Railways is divided into how many zones?

Answer 2: 17

Q3: What is the term used to describe ‘BEAT’ in Indian classical music?

Answer 3: Taalam

26 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: In which country is the tomb of the first Mughal emperor situated?

Answer 1: Afghanistan

Q2: What do we call the phenomenon that resists the movement of stationary objects?

Answer 2: Inertia

Q3: Which flower was the basis of a super-hit song by Badshah featuring Jacqueline Fernandez?

Answer 3: Jhelum – B

25 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these mountains is located in asia?

Answer 1: Mount Fuji -C

Q2: Whom did mughal emperor shah Jahan choose as his Successor?

Answer 2: Dara Sikhoh – B

Q3: On which of these river is one of the songs from the movie haider based on?

Answer 3: Jhelum – B

24 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these water bodies is the largest in the world?

Answer 1: Pacific Ocen

Q2: Which letter of the English alphabet is the most used in normal writing?

Answer 2: E

Q3: Which of these girls has been having a super-viral ‘pawri’ video on the internet?

Answer 3: Option- D

23 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: If there are 60 seconds in a minute how many hours are there in a week?

Answer 1: 168 hours

Q2 : Which of these actors is the son of a famous poet?

Answer 2: Farhan Akhtar

Q3:  Which of these places was under foreign colonial rule even after India gained independence?

Answer 3: Pondicherry

22 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which is the longest side of a right-angled triangle?

Answer 1: Hypotenuse

Q2: Apart from India which country’s national anthem did Rabindranath Tagore write?

Answer 2: Bangaladesh

Q3: Which actress was at the centre of funny memes after a viral video with Riteish Deshmukh and Genelia D’souza?

Answer 3: Priety Zinta

21 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these is the odd one out?

Answer 1: Flute -B

Q2: Which of these commonly used spice is called ‘Dal chini’ in Hindi?

Answer 2: Cinnamon -A

Q3: Which of these animals is not found in India?

Answer 3: Moose -A

20 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: On which continent is the world’s driest place found where it rains the least?

Answer 1: Antarctica

Q2: Which social media star had earlier gained popularity with the TV series Phulwa in 2011?

Answer 2: Jannat Zubair

Q3: How many players play on the court at a time in a basketball match?

Answer 3: 10

19 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1:  How many pairs of ribs does a normal adult human being have ?

Answer 1: 12

Q2: What name is collectively given to petals of a flower?

Answer 2 : corona

Q3: Whose birthday on 29th august is celebrated as national sports day in India?

Answer 3: Dhanchand – Option 2 

18 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Tipu Sultan was the ruler of which kingdom?

Answer 1: Mysore

Q2: In which branch of mathematics would you come across the terms sine-tangent and cos?

Answer 2: trigonometry

Q3: Which of these fruits does not grow on a tree?

Answer 3: Strawberry

17 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: In which city is the Biju Patnaik International airport located?

Answer 1: Bhuvaneshwar -D

Q2: Which monument can be seen on the Rs.200 Indian currency note?

Answer 2: Sanchi Stupa -C

Q3:What is the full form of IP in computer language?

Answer 3: Internet Protocol – B

16 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1:Which of these apps was launched in India after the bank of TikTok?

Answer 1: Chingari

Q2: Which of these container ships got stuck in the Suez Canal and blocked it for days in March 2021?

Answer 2: ever given

Q3: What is the full form of FTW?

Answer 3: for the win

15 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1:In which city was the Indian National Congress founded?

Answer 1: Bombay 

Q2:  Which of these statue is built on the river Narmada?

Answer 2: statue of unity

Q3:What are permanently frozen lakes called?

Answer 3: glaciers

14 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which social media portal has created Horizon – a new virtual world that allows people to explore – connect with others and play games?

Answer 1: Facebook

Q2: Which of these diseases is spread by the common housefly?

Answer 2: Cholera

Q3: What is arachnophobia the fear of?

Answer 3: Spider

13 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: In 1952 who became the first Vice President of India?

Answer 1: Image 4 

Q2: Which of these component does the Fungi plant lack?

Answer 2: Chlorophyll

Q3: In which city would you find the largest jail in Asia?

Answer 3: New Delhi

12 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1:Which of these characters is a ninja or shinobi named _______ Uzumaki??

Answer 1: Naruto

Q2: Which of the following species weigh more than any other species on this planet?

Answer 2: Insects

Q3: Which snake did Krishna defeat in a battle in the Yamuna river?

Answer 3: Kaliya

11 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these icons would you click to access Instagram TV?

Answer 1: image 1

Q2: The Aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country. What does the ‘U’ stand for?

Answer 2: Unique

Q3: Which of these scientists was the first to identify a living cell?

Answer 3: Robert Hooke

10 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: What item commonly found in the kitchen is scientifically named Sodium Chloride?

Answer 1: salt

Q2: Which monument in Delhi was built as an observatory by Raja Jai Singh II?

Answer 2: Jantar Mantar

Q3: Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first?

Answer 3: Priyanka Chopra

9 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which is the current official car of the President of India?

Answer 1: Marcedes Benz 

Q2: Which of these natural disasters is measured through Mercalli Scale?

Answer 2: earthquake

Q3: Which of these animals has the most number of legs?

Answer 3: spider

8 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: What is the scale used for measuring an earthquake’s intensity?

Answer 1: RICHES SCALE

Q2: Which of these fruits is defined as a drupe?

Answer 2: PLUM

Q3: In which city is the headquarter of the Southern Command of the Indian Army located?

Answer 3: PUNE

7 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1:  In which cantonment town did Mangal Pandey fire at his superior officers disobeying the command to use newly issued cartridges?

Answer 1: Barrackpore

Q2: Which of these birds is the state bird of West Bengal?

Answer 2: W Kingfisher 

Q3: Guess the animal W_RTH_G

Answer 3: Warthog 

6 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Answer 1: Barak Obama

Q2: Which country has the world’s largest rainforests?

Answer 2: brazil

Q3: Which of these parts of the body is made out of keratin?

Answer 3: nails

5 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these actors did not play the villain in the dhoom film series ?

Answer 1: UDAY CHOPRA

Q2: Which Korean boy band has a fan following called ARMY ?

Answer 2: BTS

Q3: What is the fear of colours called ?

Answer 3: CROMOPHOBIA

4 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which gas is used to fill in balloons to make them float on their own in the air?

Answer 1: HELIUM

Q2: Which country has won th most medals in the history of Olympic Games?

Answer 2: USA

Q3: Which of these is not a fossil fuel?

Answer 3: FIREWOOD

3 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these does not fit with the rest of the monuments?

Answer 1: Charminar

Q2:Which part of a plant is called as the ‘Kitchen’?

Answer 2: Leaf

Q3: What is the full form of  BIB?

Answer 3: Boss is back

2 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which element is the main component of diamonds?

Answer 1: Carbon

Q2: Who was the last Governor General of India?

Answer 2: C Rajgopalchari

Q3: Which of these is NOT a kind of mango?

Answer 3: Hariyali

1 May Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which modern-day Indian state did Vasco da Gama reach when he first came India?

Answer 1: Kerala

Q2: Which of the film actor’s birth name was Inquilab Srivastava?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Q3: The frozen form of which of the following gaese is also known as Dry ice?

Answer 3: Carbon Dioxide

30 April Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which is the next number in the series: 1 – 8 – 27 – 64 – ___?

Answer 1: 125

Q2: Who is the present Chief Minister of Rajasthan?

Answer 2: ASHOL GEHLOT

Q3: Which natural disaster is responsible for the creation of a tsunami?

Answer 3: EARTHQUAKE

29 April Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which of these vegetables does NOT grow above the ground?

Answer 1: TURNIP

Q2: Which Indian celebrity has the most number of followers on Instagram?

Answer 2: VIRAT KOHLI

Q3: Which country is currently ruled by King Rama X?

Answer 3: THAILAND

26 April Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1:World’s highest rail bridge has been built over which river?

Answer 1: CHENAB

Q2: Which of these food items will float in plain water?

Answer 2: APPLE

Q3: Which of these acids is commonly found being used in the kitchen?

Answer 3: ACETIC ACID

27 April Prize Wali Paathshala Quiz Answers

Q1: Which planet in our solar system has a day that is longer than its year?

Answer 1: venus

Q2: Where did the Dandi March start from?

Answer 2: AHMEDABAD

Q3: Which of these actresses was originally named Ashwini?

Answer 3: SHILPA SHETTY

Finally, Above are the prize wali paathshala Flipkart answers and We hope you win some prizes from it.

Note: Remember that to claim the prize you need to unlock the mysterious box, if you miss claiming after the episode ends, you can also unlock the surprise for the game by going to the prize school page And tap on My Price, select the episode. Which you did not claim for the award and tap on Unlock Surprise Gift.

Details of the Contest:

  • Firstly, Prize Wali Paathshala is a unique game Contest where the host will ask 3 questions in every episode regarding various products available on the Flipkart Platform;
  • Secondly, users will be contesting a total of 3 questions in each episode
  • Also, users will have to select one of the options as deemed appropriate by them
  • Finally, the results will be available to the users who have completed the quiz, on the My Rewards section of the Contest.

If you are looking for another flipkart prize wali Paathshala answers then you should visit this page.