Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today – All Episodes

Here all right sirf ek minute flipkart answers today (Baazi Ek Minute Ki) 1 January 2022 are given below. Play Sirf Ek Minute Flipkart Answers now, also it is the Flipkart’s new video quiz show.

You can see All Flipkart Quiz Answers Today. All Quiz answers at one place that too fast.

Firstly, In this post I’m going to show you the Flipkart Sirf Ek Minute of all episodes. Also, all the answers are 100% correct. We have also, revealed all the Episodes Answers in this post.

About Sirf Ek Minute Flipkart Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Show

Firstly, The Sirf Ek Minute Quiz is about answering correct answers of the quiz show. Also, the host of the show, Shardul will ask 6 questions in each episode, the users will be give options to choose from. You are eligible to win a reward if you score all 6 correct answers in the episode.

Sirf Ek Minute Prizes Revealed

  • OPPO Reno 6 Pro (1 winner)
  • Rs 1,000 Gift Voucher (20 winners)
  • Rs 50 Gift Voucher (500 winners)
  • 15 Supercoins (1,000 winners)
  • 10 Supercoins (2,000 winners)
  • 5 Supercoins (Remaining winners)
  • 1 Supercoin (Remaining winners)

Winning Process of Sirf Ek Minute Quiz

(Step-by-step)

  • Also, download the Flipkart App
  • Secondly, launch the Flipkart App
  • Finally, head over to the ‘Game Zone’ Section and click on the ‘Flipkart Sirf Ek Minute Quiz’ banner.
  • Below are given Sirf Ek Minute Flipkart Answers All Episodes
  • Tip: Play quiz as soon as possible, there is no perfect timing.

Quiz Answers that gives big prizes:

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Kaun Who Did It Quiz Answers Today

Also Read; Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today – All Episodes

EP170 Answers

Todays Quizzes:

EP169 Answers

  • Answer 1: (B) MS Dhoni
  • Answer 2: (C) Golf
  • Answer 3: (A) Tamasha
  • Answer 4: (D) Mumbai
  • Answer 5: (B) Kids
  • Answer 6: (C) Ahmedabad

EP168 Answers

  • Answer 1: Russia
  • Answer 2: Chandni Chowk
  • Answer 3: Alarm clocks
  • Answer 4: Milk Teeth
  • Answer 5: Punjab
  • Answer 6: Maharashtra

EP167 Answers

Answer 1: 13

Answer 2: Raju

Answer 3: Sourav G

Answer 4: Sharks

Answer 5: Belinda C

Answer 6: Tees January Marg

Todays Quizzes:

Amazon Quiz 29 December 2021 Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Episode 167 Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Episode 237 Answers

Flipkart Fake or Not Episode 382 Answers

Flipkart Khel Paheliyon Ka Episode 46 Answers

Flipkart Kaun Who Did It Episode 38 Answers

EP166 Answers

Answer 1: AIDS

Answer 2: Lucknow

Answer 3: Sandeep P

Answer 4: Sunil Chhetri

Answer 5: Goa

Answer 6: Option 2

EP165 Answers

Answer 1: Ghewar

Answer 2: Akbar

Answer 3: Passbook

Answer 4: Kho-Kho

Answer 5: Femur

Answer 6: Football

EP164 Answers

Answer 1: (B) Bhopal

Answer 2: (A) Indian Ocean

Answer 3: (B) Mosquito Repellants

Answer 4: (C) Sarabhai vs Sarabhai

Answer 5: (C) Dove

Answer 6: (B) Suniel S

EP163 Answers

Answer 1: (A) Dog

Answer 2: (A) Hacking

Answer 3: (B) Wrist

Answer 4: (B) Mulberry Leaved

Answer 5: (A) Himachal Pradesh

Answer 6: (B) Light

EP162 Answers

Answer 1: (A) BEAR

Answer 2: (C) OMICRON

Answer 3: (C) MADHUBALA

Answer 4: (A) VIRAT KOHLI

Answer 5: (B) CANADA

Answer 6: (D) CLIMATE CRISES

EP161 Answers

Answer 1: (B) NATION POLLUTION DAY

Answer 2: (C) NAVY

Answer 3: (D) COLOSSEUM

Answer 4: (B) C. RAJAGOPALACHARI

Answer 5: (B) JAIPUR

Answer 6: (A) ASTEROID

EP160 Answers

Answer 1: (C) Aurangzeb

Answer 2: (C) NEW ZELAND

Answer 3: (B) ASIAN PAINT

Answer 4: (C) MT KILIMANJARO

Answer 5: (C) KABBADI

Answer 6: (C) CHARANJIT SINGH CHANDNI

EP159 Answers

Answer 1: (B) KAJRA RE

Answer 2: (A) CHINA

Answer 3: (D) PUSHPA

Answer 4: (B) AR RAHMAN

Answer 5: (A) MILK

Answer 6: (C) PRATIBHA PATIL

EP158 Answers

Answer 1: (B) SHAH RUKH KHAN

Answer 2: (A) HUMAN RIGHTS

Answer 3: (C) BENGALURU

Answer 4: (D) HARDIK PANDYA

Answer 5: (B) PRESIDENT

Answer 6: (B) COW

Episode 157  -Ishq Wala Love

Answer 1: (A) U.S

Answer 2: (B) SALT

Answer 3: (B) BENAZIR B

Answer 4: (A) SPANISH

Answer 5: (A) BARFI

Answer 6: (B) INDICA

Episode 156 – Khulke Jeena Ka

Answer 1: SPain

Answer 2: Option A

Answer 3: Rubber

Answer 4: Equator

Answer 5:  Kids

Answer 6: Greenwhich

Episode 155 – Queen Of Zhansi

Answer 1: B – HORNBILL

Answer 2: C – BAJAJ

Answer 3: C – PANTENE

Answer 4: C – ANT

Answer 5:  A – CLOTHS

Answer 6: D – JHANSI

Episode 154 – Midnight Freedom

Answer 1: (A) IRON

Answer 2: (B) GILLS

Answer 3: (B) MEGHALAYA

Answer 4: (B) JAPAN

Answer 5: (C) UNITED ARAB EMIRATES

Answer 6: (OP 1) JAWAHAR

Episode 153 – Super Se Bhi Upar

Answer 1: (C) SOON

Answer 2: (B) TEA

Answer 3: (B) CHINA

Answer 4: (B) BRAIN

Answer 5: (C) RAINBOW

Answer 6: (B) Option 2

Episode 152 – House Of The Dragon

Q1:  Which of these companies makes musical instruments as well as as

Answer 1: (D) YAMAHA

Q2: Which of these is not an element in the periodic table?

Answer 2: (C) GLUCOSE

Q3: A verse of usually two lines in Urdu shares its name with which animal?

Answer 3: (B) SHER

Q4: What is the government’s cleanliness drive called?

Answer 4: (A) SWACHH BHARAT

Q5: Core i3 i5 and 17 are computer processors made by which company?

Answer 5: (B) INTEL

Q6: House of the Dragon is the prequel series to which superhit TV show?

Answer 6: (C) GAME OF THRON

Episode 151 -Hamara Bajaj

Q1: Which state’s new year is called Best Varas?

Answer 1: (A) GUJRAT

Q2: Tour de France is the most popular event in which sport?

Answer 2: (A) CYCLING

Q3: Pulsar is a motorbike made by which of these companies?

Answer 3: (C) BAJAJ

Q4: Which billionaire sold around $5 billion worth of his company’s stock after taking a Twitter poll?

Answer 4: (A) ELON MUSK

Q5: What is the full form of the popular multiplayer game DoTA?

Answer 5: (B)DEFENCE OF THE ANTIENTS

Q6: How many wickets did India take against Pakistan in the 2021 T20 World

Answer 6: (A) O

S1E150 Answers

Q1: In which of these outlets in India can you order a Maharaja Mac?

Answer 1: (C) MC DONALD

Q2: Mandarin and Cantonese are languages mainly used in which of these countries?

Answer 2: (D) CHINA

Q3: Where is India’s only active volcano located?

Answer 3: (A) ANDAMAN AND NIKOBAR

Q4: Sanskrit for ‘Moon Vehicle’ which was the first lunar satellite launched by India?

Answer 4: (B) CHANDRAYAN

Q5: The cosmetic brand Lakmé is named after which Hindu goddess?

Answer 5: (C) Goddess Lakshmi

Q6: Which of these famous structures was not built as a tomb?

Answer 6: (D) LEANING TOWEL OF PISA

S1E149

Q1: Which of these has been included in the 2024 Olympics as a sport?

Answer 1: (C) BREAK DANCING

Q2: The actor Shailesh Lodha plays which character who narrates Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah?

Answer 2: () TAARAK MEHTA

Q3: Which of these teams did India face at the 2021 T20 World Cup?

Answer 3: (D) NAMIBIA

Q4: Which of these directors was awarded the Padma Shri in 2021?

Answer 4: (D) KARAN

Q5: What is the codeword which opens the cave in Ali Baba’s story?

Answer 5: (B) KHUL JA SIM SIM

Q6: Which of these animals does not have a striped or spotted patterned skin?

Answer 6: (C) HIPPOPOTAMUS

S1E148 Answers

Q1: By which of these names is Facebook’s parent company now known?

Answer 1: (C) META

Q2: Which Indian wrote the national anthem of Bangladesh?

Answer 2: (B) RABINDRANATH T

Q3: Tim Cook completed 10 years as the CEO of which company?

Answer 3: (B) APPLE

Q4: Which of these films had a female music director?

Answer 4: (B) GANGS OF VASEPUR

Q5: Puneeth Rajkumar who passed away in October 2021 was a superstar in which film industry?

Answer 5: (A) KANNADA

Q6: Which of these teams did India not play in the 2021 men’s T20 World Cup?

Answer 6: (B) BANGLADESH

S1E147 Answers

Q1: Which of these places is not a hill station?

Answer 1: (B) VARANASI

Q2: Sodium Chloride is the chemical name of which of these everyday products?

Answer 2: (C) SALT

Q3: Colonel Sanders the founders of which of these companies is also seen on its logo?

Answer 3: (B) KFC

Q4: After which freedom fighter is the electric locomotive unit of the Indian Railways at Asansol in West Bengal named?

Answer 4: (D) CHITTRANJAN DAS

Q5: Books like Arundhati Roy’s The God of Small Things and Aravind Adiga’s The White Tiger have won which of these prestigious awards?

Answer 5: (A) BOOKER PRIZE

Q6: A kilogram is a unit of weight that is equal to how many grams?

Answer 6: (C) 1000

S1E146 Answers

Q1: Which movie’s sequel starring Saif Ali Khan and Rani Mukerji has released in November 2021?

Answer 1: (A) Bunty Aur Babli

Q2: Which of these games involves hitting a stack of stones with a ball?

Answer 2: (D) Pitthu

Q3: Shinzo Abe the ex-PM of which country got the Padma Vibhushan award in 2021?

Answer 3: (A) Japan

Q4: The first episode of a TV series is called by what name this is same as a profession?

Answer 1: (C) Pilot

Q5: Who painted the Mona Lisa?

Answer 2: (B) LEONARDO  DA VINCI

Q6: Which Cartoon Network character had his own laboratory?

Answer 3: (A) DEXTER

S1E145 Answers

Q1: India lost the 2014 T20 World Cup final to which country?

Answer 1: D- SHRI LANKA

Q2: The old name of which South Indian place was Cape Comorin?

Answer 2: A – KANYAKUMARI

Q3: Which hills get their name due to violet-blue flowers?

Answer 3: A – NILGIRI

Q4: Which of these is not a cricket fantasy league app?

Answer 4: C –  ESPN CRICINFO

Q5: Ranveer Singh plays the role of Murad in which film?

Answer 5: D –  GULLY BOY

Q6: Which of these special train tours was launched in Delhi in November 2021?

Answer 6: B – SHRI RAMAYAN

S1E144 Answers

Q1: Which of these places was named after a real person?

Answer 1: A – JAMSHEDPUR

Q2: Which newspaper was originally called The Bombay Times and Journal of Commerce?

Answer 2:  C- TIMES OF INDIA

Q3: SBI opened which floating facility in Dal lake – Srinagar?

Answer 3: B – ATM

Q4: Who ended their tenure as the coach of the Indian men’s cricket team in 2021?

Answer 4: D – RAVI SHASTRI

Q5: Sudarsan Pattnaik is an Indian artist who uses what material to create his sculptures?

Answer 5: C –  SAND

Q6: Which actress made her debut with the movie Rockstar?

Answer 6: D – NARGIS FAKHRI

S1E143 Answers

Q1: What do u in USB stands for?

Answer 1: B –  UNIVERSAL

Q2: Daag ache hai is the tagline of which brand?

Answer 2:  C- SURF EXCEL 

Q3: Which of these actors has not appeared in a negative role in the Dhoom series?

Answer 3: D- AKSHAY KUMAR

Q4: Duty-free shops are usually found at which of these?

Answer 4: D- AIRPORT

Q5: Which of these is not a unit in the metric system?

Answer 5: B -POUND

Q6: Vishwanathan Anand is an Indian former world champion in which sport?

Answer 6: A-CHESS

S1E142 Answers

Q1: Serena Williams is a star in which sport?

Answer 1: (C) TENNIS

Q2: Magahi paan is an after-meal delicacy originating from which state?

Answer 2: (D) BIHAR

Q3: Which of these is the largest internal organ in the human body?

Answer 3: (A) LIVER

Q4: Which of these is not a percussion instrument?

Answer 4: (C) VEENA

Q5: If a team has to score 400 runs from 50 overs in a match what is the required run rate?

Answer 5: (D) 8

Q6: Which of these western musicians is a famous rapper?

Answer 6: (B) EMINEM

S1E141 Answers

Q1: Which of these is a medical institute?

Answer 1: (C) AIIMS

Q2: What is the currency of most of the countries in the European Union region?

Answer 2: (D) EURO

Q3: What is the full form of the government body CBI?

Answer 3: (B) CENTRAL BUREAU

Q4: Which of these is associated with tracking records held by Indians and also the name of a soft drink?

Answer 4: (C) LIMCA

Q5: Marina is a famous beach in which Indian city?

Answer 5: (D) CHENNAI

Q6: Which of these is not a science and educational channel?

Answer 6: (B) POGO

S1E140 Answers

Q1: Which team won the 2021 icc Men’s T20 world cup

Answer 1: (B) AUSTRALIA

Q2: Bhopal’s world-class Habibganj railway station has been renamed after which of these royalty?

Answer 2: (A) RANI KAMLAPTI

Q3: In November 2021 Wang Yaping became the first Chinese woman to do what?

Answer 3: (A) WALK IN SPACE

Q4: Which country is involved in an ongoing civil war called ‘Tigray War’?

Answer 4: (A) ETHIOPIA

Q5: Which of these is not one of the movies in Rohit Shetty’s Cop Universe?

Answer 5: (C) CHENNAI EXPRESS

Q6: Which of these is not a rank in the Indian Army?

Answer 6: (C) ADMIRAL

S1E139 Answers

Q1: Which of these is not a Japanese martial art?

Answer 1: (A) KARATE

Q2: In which dance form does the dancer have elaborate face paint and costume?

Answer 2: (B) KATHAKALI

Q3: Which actor played the role of Jack in movie Titanic?

Answer 3: (A) LEONARDO

Q4: Which Punjabi popstar made his Bollywood acting debut in the 2016 film Udta Punjab?

Answer 4: (D) DILJIT

Q5: Which of these countries’ flags does not have stars on them?

Answer 5: (C) BANGLADESH

Q6: What is a word that spells the same backward and forwards called?

Answer 6: (B) PALINDROME

S1E138 Answers

Q1: Which of these is issued by the ministry of external affairs?

Answer 1: (A) PASSPORT

Q2: Anime is a form of cartoons of which country?

Answer 2: (A) JAPAN

Q3: In cricket what is a fast full toss above the waist called?

Answer 3: (C) BEAMER

Q4: India observes anti-terrorism day on May 21 st on the death anniversary of which Indian pm?

Answer 4: (B) RAJIV GANDHI

Q5: Recipients of the 2021 Nobel peace prize maria Tessa and Dmitri muratov belong to which of these professions?

Answer 5: (A) JOURNALIST

Q6: After which former Indian prime minister is the airport at the Lucknow named?

Answer 6: (A) CHARN SINGH

S1E137 Answers

Q1: What is the name of the person who makes the BB Ki Vines videos?

Answer 1: (B) BHUVAN BAM

Q2: The Star Sports ad campaign for India vs Pak World Cup match in 2015 is popular by what two-word name? 

Answer 2: (A) MOUKA-MOUKA

Q3: Which color does the South African cricket team wear in ODIS?

Answer 3: (B) GREEN

Q4: What is the name for the camera feature which shoots long hours of footage in a few frames?

Answer 4: (C) TIMELAMPS

Q5: Which form of art is Pandit Birju Maharaj famous for?

Answer 5: (B) DANCING

Q6: What does ‘D’ in ‘CD’ and the second ‘D’ in ‘DVD’ stand for?

Answer 6: (D) DISC

S1E136 Answers

Q1: In which of these places is the sunburn festival held?

Answer 1: (B) GOA

Q2: Which of these is not an Indian fashion designer?

Answer 2: (C) REMO D’SOUZA

Q3: Which of these is not a furniture brand?

Answer 3: (C) TVS

Q4: Which of these companies makes bedroom linens and sheets?

Answer 4: (B) BAMBAY DIENG

Q5: Which govt campaign focuses on promoting Indian products?

Answer 5: (B) VOCAL FOR LOCAL

Q6: A tollywood movie would be in which language

Answer 6: (C) TELEGU

S1E135 Answers

Q1: What insect gives its name to a stroke in the Olympic sport of swimming?

Answer 1: (D) BUTTERFLY

Q2: Which singer debuted in Devdas after she was spotted by the director on a singing competition on TV?

Answer 2: (B) SHREYA GHOSHAL

Q3: In Oct 2021 surgeons in New York successfully transplanted a kidney to a human patient from which genetically grown animal?

Answer 3: (C) PIG

Q4: Who among these has not appeared alongside Bear Grylls in his adventure shows?

Answer 4: (B) SALMAN KHAN

Q5: The script for which of these languages is not written left to right?

Answer 5: (D) ARABIC

Q6: Mirza Ghalib is the name most famous for which of these?

Answer 6: (B) POETRY

S1E134 Answers

Q1: Which of these sportspersons is a tennis star?

Answer 1: (B) SANIA MIRZA

Q2: Which of these is not a type of pen?

Answer 2: (C) LEAD

Q3: Who played the role of James Bond in the latest Bond film No Time To Die?

Answer 3: (B) DANIAL CRAIG

Q4: Which of these world leaders is the oldest?

Answer 4: (C) JOE BIDEN 

Q5: Who among these has not been a judge on Indian Idol?

Answer 5: (D) AR REHMAN

Q6: Which of these animals is not a reptile?

Answer 6: (A) FROG

S1E133 Answers

Q1: Which of these is not present inside a mobile?

Answer 1: (B) SELFIE STICK

Q2: Which clothing brand has a crocodile as its a logo?

Answer 2: (A) LACOSTE

Q3: Chinos are what type of garment?

Answer 3: (B) PANTS

Q4: What does the t in std stand for in regards to telephone?

Answer 4: (B) TRUNK

Q5: Which accessory is most famously made from pashmina?

Answer 5: (B) SHAWL

Q6: How do we better know player unknown’s battlegrounds?

Answer 6: (C) PUBG

S1E132 Answers

Q1: Which of these birds is an expert swimmer?

Answer 1: (B) Penguin

Q2: What color is the Ashoka Chakra present on the Indian national flag?

Answer 2: (A) Navy Blue

Q3: How many pens are there in a box of three dozen pens?

Answer 3: (C) 36

Q4: Which of these cities was planned by the architect Vidyadhar Bhattacharya?

Answer 4: (A) Jaipur

Q5: In which of these body parts can you find the smallest bone in the human body?

Answer 5: (D) Ear

Q6: In what month of the year is Dalit History Month observed?

Answer 6: (D) April

S1E131 Answers

Q1: Which of these is not a toothpaste brand?

Answer 1: (B) BOROLINE

Q2: Arjun and Sara are the names of which cricketer’s children?

Answer 2: (C) SACHIN TENDULKAR

Q3: Nelson Mandela was a leader from which country?

Answer 3: (B) SOUTH AFRICA

Q4: Which of these countries does not have Arabic as an official language?

Answer 4: (D) INDONESIA

Q5: Which is the primary item used to make Kurkure?

Answer 5: (C) CORN

Q6: Which of these is usually printed with a 9×9 grid?

Answer 6: (A) SUDOKU 

S1E130 Answers

Q1: A cummerbund is worn around which part of the body?

Answer 1: (C) WAIST

Q2: Which of these is not a type of bed?

Answer 2: (D) LOUNGER

Q3: Which of these is not a phone charging connector?

Answer 3: (C) HDMI

Q4: Which of these is a type of jacket?

Answer 4: (D) BOMBER

Q5: Which of these heels shares its name with a knife?

Answer 5: (A) STILETTOS

Q6: San Andreas is part of which of these gaming series?

Answer 6: (B) GTA

S1E129 Answers

Q1: The slogan ‘Do or Die’ is associated with which of these freedom fighters?

Answer 1: (A) MAHATMA

Q2: Mowgli/Akela/Sher Khan and Bhageera are characters created by which of these authors?

Answer 2: (B) Rudyard Kipling

Q3: The largest district of any Indian state is located in which of these states?

Answer 3: (A) Gujrat

Q4: The four interlocking rings in the logo of a famous car brand symbolize the merger of DKW- Horch Wanderer and which company?

Answer 4: (C) AUDI

Q5: SK (Bobby) Kooka and Umesh Rao are the creators of which of these brand mascots?

Answer 5: (A) AIR INDIA MAHARAJ

Q6: An ENT doctor specializes in Ears Nose and which of these?

Answer 6: (A) Throat

S1E128 Answers

Q1: Which of these actors has played batman on screen?

Answer 1: (B) CHRISTION BALE

Q2: Who among these has won a bronze medal at the Tokyo 2020 Olympic?

Answer 2: (D) P.V.SINDHU

Q3: Shashi Tharoor has been elected to the Lok sabha from which state?

Answer 3: (C) KERALA

Q4: Which of these movies has not been directed by Karan Johar?

Answer 4: (A) KAL HO NA HO

Q5: Sheikh Hasina is the prime minister of which of India’s neighbors?

Answer 4: (C) BANGLADESH

Q6: Which of these is not a precious gemstone?

Answer 6: (A) PLATINUM

S1E127 Answers

Q1: Which is the most populated city in the US?

Answer 1: (B) New York

Q2: Which of these is not a metal?

Answer 2: (C) Phosphorus 

Q3: Which of these is not an operating system?

Answer 3: (C) C++

Q4: Tanishq is a jewelry brand owned by which company

Answer 4: (C) Tata

Q5: Herbalife is a company which makes what products?

Answer 5: (B) Nutrition Supplement

Q6: Which of these cities have a trouser named after it?

Answer 6: (B) Jodhpur

S1E126 Answers

Q1: Pril/Vim and Exo are products normally used for which of these purposes?

Answer 1: (B) DIshwashing

Q2: ‘Give me blood and I will give you freedom’ is a quote associated with which of these freedom fighters?

Answer 2: (A) Option 1

Q3: Which of these events happened at the Buddh International Circuit in Greater Noida in 2011/2012 and 2013?

Answer 3: (A) Formula 1

Q4: Where is the tallest mountain in South India located?

Answer 4: (A) Kerala

Q5: Which of these is the last words of the Indian National Anthem?

Answer 5: (A) Jaya He

Q6: The Diary of a Young Girl’ is a book published on the journal entries of which girl?

Answer 6: (A) Anne Frank

S1E125 Answers

Q1:  The Gandhi cap is usually of which color?

Answer 1: (D) WHITE

Q2: Which city is popular for an annual literature fest?

Answer 2: (A) JAIPUR

Q3: What shares its name with a toy & a fitness test in cricket?

Answer 3: (B) YO-YO

Q4: Ron and Hermione are characters from which book series?

Answer 4: (A) HARRY POTTER

Q5: Which of these surfaces is tennis not played on?

Answer 5: (C) Wood

Q6: Which of these kings did not rule in India?

Answer 6: (C) Alexander

S1E124 Answers

Q1: Which language is spoken in Mexico?

Answer 1: (A) SPANISH

Q2: Who is referred to as captain cool in cricket?

Answer 2: (C) MS DHONI

Q3: Which city is famous for many ghats that are situated along the Ganga?

Answer 3: (C) VARANASI

Q4: How many millimeters is there in a centimeter?

Answer 4: (A) 10 MM

Q5: Which of these films does not have Amitabh Bachchan?

Answer 5: (C) PARINEETA

Q6: What does FM on the radio stand for?

Answer 6: (A) FREQUENCY MODU

S1E123 Answers

Q1: Which of these is allowed in a vegan diet?

Answer 1: (B) Black Coffee

Q2: Which actor wrote the 2021 book on motherhood titled ‘The Elephant in the Womb’?

Answer 2: (A) Kalki K

Q3: On what date is ‘International Day of Yoga’ celebrated?

Answer 3: (A) 21 June

Q4: In biology what does ‘A’ stand for in ‘DNA’?

Answer 4: (B) Acid

Q5: What is the name given to the tight-fitting stretch trousers styled to resemble a pair of jeans?

Answer 5: (C) Jeggings

Q6: If Christmas Day is on a Saturday in 2021 on which day would the 2022 New Year begin?

Answer 6: (C) Saturday

S1E122 Answers

Q1: G Mane Genius’ is the ad campaign of which product?

Answer: (B) Parle G

Q2: Which of the following apps provides messaging service?

Answer: (D) Signal

Q3: Which of these is a brand of Indian traditional wear?

Answer: (C) Manywar Mohey

Q4: Which brand’s logo is a jumping cat?

Answer: () Puma

Q5: Didi Tera Dewar Deewana is a song from which film?

Answer: (C)Hum Apke Hai Koun

Q6: What would you learn on the app ‘Duolingo’?

Answer: (A) New Language

S1E121 Answers

Q1: Which of these is a chocolate cream biscuit brand?

Answer 1: (C) Bourbon

Q2: Which is the heaviest bird in the world by weight?

Answer 2: (A) Ostrich

Q3: Which of these chains makes Sandwiches?

Answer 3: (B) Subway

Q4: Harshavardhan Kapoor is the son of which actor?

Answer 4: (A) Anil Kapoor

Q5: What does the tech company TCS stand for?

Answer 5: (B) Tata Conslalty Services

Q6: Which of these keys is not found on a standard keyboard?

Answer 6: (D) Code

S1E120 Answers

Q1: Which actor has said the dialogue doesn’t angry me?

Answer 1: (B) Akshay Kumar

Q2: Which of these companies produces cooking utensils?

Answer 2: (A) Howkins

Q3: Which of these teams has appeared in only one IPL final?

Answer 3: (C) Punjab Kings

Q4: Which of these brands doesn’t share its name with an animal?

Answer 4: (D) Ferrari

Q5: Who among these explorers reached birth America first?

Answer 5: (A) Lief Erikson 

Q6: Hamid Karzai was the president of which country from 2001 to 2014?

Answer 6: (B) Afghanistan

S1E119 Answers

Q1: In which movie is Aamir Khan’s character called DJ short for Daljeet?

Answer 1: (D) Rang De Basanti

Q2: Which former captain of India is the president of BCCI as of September 2021?

Answer 2: (B) Sourabh Ganguli

Q3: Which of these is not a packaged snacks brand?

Answer 3: (D) Crocin

Q4: Which of these is an Indian entrance exam for management institutions?

Answer 4: (C) Cat

Q5: The 2011 world cup final which India won was held at which stadium?

Answer 5: (D) Wankhede Stadium

Q6: Who among these has never been the prime minister of India?

Answer 6: (C) Rahul Gandhi

S1E118 Answers

Q1: Which of these can be used to detect airplanes in the Air?

Answer 1: (A) Radar

Q2: Which of these is not a metal?

Answer 2: (C) Phosphorus

Q3: According to boost is the secret to what?

Answer 3: (B) Energy

Q4: Which of these brands is not known for smartphones?

Answer 4: (C) Whirlpool

Q5: Which Japanese brand is known for its watches and jewelry?

Answer 5: (A) Seiko

Q6: Which of these apps is used to identify songs?

Answer 6: (A) Shazam

S1E117 Answers

Q1: Which of these cricketers does not have a brother who also played international cricket?

Answer 1: (B) Yuvraj Singh

Q2: Which of these is a Japanese food item?

Answer 2: (A) Sushi

Q3: Which of these superheroes has the ability to fly?

Answer 3: (A) Superman

Q4: In video technology what does the term hd stand for?

Answer 4: (B) High Definition

Q5: The rice dish Bisi bele bath is from which Indian state?

Answer 5: (A) Karnataka

Q6: The tarantula is a type of which of these?

Answer 6: (B) Spider

S1E116 Answers

Q1: The car company Kia is from which country?

Answer 1: (C) South Korea

Q2: Who owns WhatsApp and Instagram?

Answer 2: (B) Facebook

Q3: Which of these brands/companies are from India?

Answer 3: (A) Louie Phi

Q4: Endeavour/ecosport are cars from which company?

Answer 4: (B) Ford

Q5: In which of these brand ads would you see a rabbit?

Answer 5: (A) Duracell

Q6: With which brand would you associate Tetley?

Answer 6: (D) Tea

S1E115 Answers

Q1: Penalty corner is a term associated with which sport?

Answer 1: (B)  Hockey

Q2: Which is the covid monitoring app developed by the Indian government?

Answer 2: (A) Arogya Setu

Q3: Which of these films does not have a sequel?

Answer 3: (C) Swades

Q4: A bracelet is a piece of jewelry worn on which part of the body?

Answer 4: (C) Wrist

Q5: Which of these is not an insect?

Answer 5: (C) Spider

Q6: Which country does Christiano Ronaldo represent in football?

Answer 6: (A) Portugal

S1E114 Answers

Q1: The brand’s big bazaar and central are owned by which company?

Answer 1: (B) Future Group 

Q2: What does the LPG in an LPG cylinder stand for?

Answer 2: (B) Liquified Petr

Q3: Ganesh Acharya is a popular name in which category in Bollywood?

Answer 3: (C) Choreography

Q4: Manpreet Singh is the captain of India in which sport as of September 2021?

Answer 4: (B) Hockey

Q5: Who is the only actor to have hosted KBC in Hindi other than Amitabh Bachchan?

Answer 5: (C) SRK

Q6: Which of these superheroes is not part of the Avengers?

Answer 6: (A) Superman

S1E113 Answers

Q1: What is the full form of ppe in PPE kits popularized in covid-19 times?

Answer 1: (A) Personal Protective Kit

Q2: Which of these is not a tea brand?

Answer 2: (B) Yakult

Q3: What are the wireless earplugs made by apple called?

Answer 3: (B) Airpods

Q4: Ustad Amjad Ali Khan is a legend in playing which instrument?

Answer 4: (C) Sarod

Q5: The umpire Kumar dharmasena is from which country?

Answer 5: (C) Srilanka

Q6: Who played the role of childhood Raj Kapoor in Mera Naam joker?

Answer 6: (B) Rishi Kapoor

S1E112 Answers

Q1: Which of these countries is not in Europe?

Answer 1: (D) Chile

Q2: ‘Ek baar jo maine commitment kar di uske baad toh mai apne aap ki bhi nahi sunta’ is from which famous movie?

Answer 2: (D) Wanted

Q3: International Labour Day is celebrated on which date?

Answer 3: (C) May 1

Q4: Which Indian Badminton player has won the World Championship?

Answer 4: (A) PV Sindhu

Q5: In September 2021 the Supreme Court ruled that women could apply for admission to which of these?

Answer 5: (A) National Defense

Q6: In October 2021 which country sent a crew to space to shoot a movie?

Answer 6: (B) Russia

S1E111 Answers

Q1: Which smartphone company has the galaxy series?

Answer 1: (C) Samsung

Q2: The city of Kolhapur is famous for which of these?

Answer 2: (A) Chappal

Q3: Which sport is played with the help of a bat?

Answer 3: (C) Baseball

Q4: The iconic dialogue mere pass maa hai is from which movie?

Answer 4: (C) Deewar

Q5: The amazon river flows in which continent?

Answer 5: (A) South Africa

Q6: Wrong is a fashion brand co-created by which cricketer?

Answer 6: (B) Virat Kolhi

S1E110 Answers

Q1: Air india was bought by Which business group in 2021?

Answer 1: (C) TATA

Q2: Which of these food items is also the name of a Hindi TV series?

Answer 2: (B) Khichdi

Q3: Which of these parts is seen in a car but not on a bike?

Answer 3: (C) Seat Belt

Q4: Which of these actor’s father was also an actor?

Answer 4: (C) Akshay Khanna

Q5: People suffering from which disease need to monitor their blood sugar?

Answer 5: (B) Diabetes

Q6: What is the currency of the United Kingdom?

Answer 6: (B) Pound

S1E109 Answers

Q1: Mulayam Singh Yadav has served as CM of which state?

Answer 1: (C) Uttarpradesh

Q2: The actor Kunal khemu is married to which actor’s sister?

Answer 2: (C) Saif Ali Khan

Q3: Which of these companies is not primarily known for watches?

Answer 3: (A) Ray-Ban

Q4: Arvind Kejriwal is a graduate from which of these institutions?

Answer 4: (B) IIT

Q5: Which indian state’s name means home of the clouds?

Answer 5: (B) Meghalaya 

Q6: Which textile company has the famous tagline the complete man?

Answer 6: (D) Raymond

S1E108 Answers

Q1: The pro kabaddi league side pink panthers is from which city?

Answer 1: (C) Jaipur

Q2: Which of these is not a Tata car?

Answer 2: (C) Innova

Q3: How do we better know the character Sangram bhalerao as?

Answer 3: (D) Simba

Q4: Pankaj Advani is an indian sportsman famous for which of these sports?

Answer 4: (B) Billards

Q5: Which of these kings is not part of the Mughal Dynasty?

Answer 5: (C) Allauddin Khilji

Q6: The coffee plant has its origins in which continent?

Answer 6: (B) Africa

S1E107 Answers

Q1: How many kilometers is equal to 5 miles?

Answer 1: (D) 8

Q2: With respect to IPL 2021 who is the odd man out?

Answer 2: (C) ROHIT

Q3: On which day is the Padma Shree award and Bharat Ratna award awarded?

Answer 3: (A) 26 JANUARY

Q4: The character ACP Pradyuman appeared in which hit TV series?

Answer 4: (B) CID

Q5: The town of Sivakasi in Tamil Nadu is famous for making what?

Answer 5: (B) FIRECRACKERS

Q6: What type of animal is kaa in the jungle book?

Answer 6: (C) PYTHON

S1E106 Answers

Q1: Which Telugu actor and politician is known by the name megastar?

Answer 1: (A) Chiranjeevi

Q2: Which bank has the most number of branches in India?

Answer 2: (C) State Bank Of India

Q3: Indeep Bakshi and Badshah have a hit song about which day of the week?

Answer 3: (B) Saturday

Q4: What term is used if a batsman gets out on the first ball of both test innings?

Answer 4: (B) King Pair

Q5: Which Indian PM popularized the slogan Jai jawan Jai Kisan?

Answer 5: (C)Lal Bahadur 

Q6: After how many years do the Lok Sabha elections take place?

Answer 6: (D) 5 Years

S1E105 Answers

Q1: The Burj Khalifa skyscraper is in which country

Answer 1: (A) Dubai

Q2: In which country does the Big bash league T20 tournament happen

Answer 2: (C) Australia

Q3: Which actor played the role of akbar in amar akbar Anthony

Answer 3: (B) Rishi Kapoor

Q4: Which of these is not a cosmetics brand

Answer 4: (B) Ray-Ban

Q5: What is apple’s music player software called

Answer 5: (D) iTunes

Q6: Which of these dismissal is possible on a free hit in cricket

Answer 6:(D) Runout

S1E104 Answers

Q1: Which of these is not a Cadbury’s chocolate brand

Answer 1: (B) Kitkat

Q2: Normally the instrument violin has how many strings

Answer 2: (B) 4

Q3: Dhanraj Pillay captained India in which of these sports

Answer 3: (C) Hockey

Q4: Sunny days is the autobiography of which Indian cricket legend

Answer 4: (A) Sunil Gavaskar

Q5: What does the sim in sim Card stand for

Answer 5: (B) Subscriber Identity M

Q6: Whose signature is found on Indian currency notes

Answer 6: (D) RBI Governor

S1E103 Answers

Q1: In which state’s cuisine is the sweet dish Ghever prepared?

Answer 1: (B) RAJASTHAN

Q2: Polo is a sport played on the backs of which of these animals?

Answer 2: (A) HORSE

Q3: Polo is a sport played on the backs of which of these animals?

Answer 3: (A) COMMON MAN

Q4: Which of these terms is common to both cricket and football

Answer 4: (D) OFFSIDE

Q5: Paper/Rava and Set are types of which popular food item?

Answer 5: (C) DOSA

Q6:Which of these business leaders is an IIT graduate?

Answer 6: (A) SUNDAR PICHAI

S1E102 Answers

Q1: Which of these is not a place in Maharashtra?

Answer 1: (D) Bhagalpur

Q2: Which of these is not a mosquito repellent brand?

Answer 2: (B) Odonil

Q3: How many T20 internationals did Sachin Tendulkar play for India?

Answer 3: (C) 1

Q4: Which is the longest national highway in India?

Answer 4: (B) NH-44

Q5: Which of these music director duos are not brothers?

Answer 5: (A)Vishal Shekhar

Q6: Which Mumbai rapper’s real name is Vivian Fernandez?

Answer 6: (B) Divine

S1E101 Answers

Q1: Filmmaker Mahesh Manjrekar hosts the Marathi version of which show?

Answer 1: (B) Big Boss

Q2: With which sport would you associate Usain Bolt’s name?

Answer 2: (C) Athletics

Q3: Which of these is not allowed in cricket anymore?

Answer 3: (B) Runner

Q4: Which actress debuted alongside Hrithik Roshan in Kaho Naa Pyaar Hai?

Answer 4: (A) Amisha Patel

Q5: Which Disney movie has a lead character named Simba?

Answer 5: (A)The Lion King

Q6: Which of these states doesn’t have a seacoast?

Answer 6: (C)  Madhya Pradesh

S1E100 Answers

Q1: Which of these is not a stationary brand in India?

Answer 1: (C) Everready

Q2: Angelina Jolie was married to which actor gave them the nickname Brangelina?

Answer 2: (A) Brad Pitt

Q3: In which mode does the phone lose network connectivity?

Answer 3: (C) Airplane Mode

Q4: Which of these animals is not found in India in the wild?

Answer 4: (D) Giraffe

Q5: In which of these years was world war 2 going on?

Answer 5: (B) 1940

Q6: Which of these companies is not a footwear brand?

Answer 6: (C) Old Spice

S1E99 Answers

Q1: Which Indian music label is the ’most subscribed YouTube channel as of Sep 2021?

Answer 1: (D) T-Series

Q2: The characters Jethalal and Daya Gada appear in which Indian sitcom?

Answer 2: (B) Taarak Mehta Ka 

Q3: Which director also hosts a popular chat show?

Answer 3: (C) Karan Johar

Q4: Which of these brands makes ethnic Indian clothes?

Answer 4: (B) Biba

Q5: Akshay Kumar and Sunil Shetty did not appear together in which of these movies

Answer 5: (D) Bhool Bhulaiya

Q6: Jallikattu is a race held in Tamil Nadu using which animal

Answer 6: (B) Bull

S1E98 Answers

Q1: Good day is a brand of cookies and biscuits from which the company?

Answer 1: (B) Britania

Q2: What was the mother tongue of mahatma gandhi?

Answer 2: (D) Gujrati

Q3: Which of these is a dating app where women make the first move?

Answer 3: (B) Bumble

Q4: What is the name of the domestic T20 competition in India?

Answer 4: (B) Syed Mushtaq Ali trophy

Q5: Avial is a popular dish from which state?

Answer 5: (B) Kerala

Q6: What is the height of the net in badminton?

Answer 6: (C) 5 Feet

S1E97 Answers

Q1: The famous tunday kebabs originated in which city

Answer: (D) Lukhnow

Q2: What is the name given to the charging port of the apple products

Answer: (C) Lightning

Q3: The white revolution in India happened in which product

Answer: (B) Milk

Q4: Abhijeet Sawant was the first winner of which reality show

Answer: (B) Indian Idol

Q5: Which of these gadgets has to side a and b for listening

Answer: (A) Audio Cassette

Q6: Which piece in chess can move in only vertical or horizontal lines

Answer: (B) Rook

S1E96 Answers

Q1: Which detergent brand is preferred by Hema Rekha Jaya and Sushma?

Answer 1: (C) Nirma

Q2: Which position will ms dhoni occupy for India in the 2021 T20 world cup

Answer 2: (B) Mentor

Q3: Litti chokha is a dish found in which of these States

Answer 3: (B) Bihar

Q4: How many thieves are there in the story of Ali Baba

Answer 4: (D) 40

Q5: Which of these can you see on the dettol logo

Answer 5: (A) Sword

Q6: Vijay Kumar won a silver medal for india at the London 2012 Olympic in which sport

Answer 6: (C) Shooting

S1E95 Answers

Q1: Which of these is not a hyundai car?

Answer 1: (D) Corolla

Q2: How do we better know the wrestler Dilip Singh as?

Answer 2: (B) The Great Khali

Q3: Which of these cities does not have an IIT?

Answer 3: (C) Bangaluru

Q4: Which of these cannot travel through space?

Answer 4: (B) Sound

Q5: Which director hosts the reality show khataron ke khiladi?

Answer 5: (C) Rohit Shetty

Q6: How many centuries did Rohit Sharma score in the 2019 world cup?

Answer 6: (C) 5

S1E94 Answers

Q1: Which of these actresses made their debut as a child actor?

Answer 1: (D) Alia B

Q2: Kites are flown on which of these festivals?

Answer 2: (B) Makar Sankranti

Q3: Which of these creatures have transparent fur?

Answer 3: (B) Polar Bears

Q4: A prime number is a number that cannot be divided by what other number?

Answer 4: (B) 2

Q5: Which of these is usually found in coastal regions?

Answer 5: (A) Lighthouse

Q6: Which of these is usually found in coastal regions?

Answer 6: (A) Andra Pradesh

S1E93 Answers

Q1: Which of these is the biggest in computing?

Answer 1: (D) Terabyte

Q2:Jagjit Singh was famous for singing which type of song?

Answer 2: (A)Gazal

Q3:Which of these is not a mineral water brand in India?

Answer 3: (C) Rasna

Q4:How many years are there in a millennium?

Answer 4: (D)1000

Q5:Which number does Rohit Sharma wear for India?

Answer 5: (C)45

Q6:The Indira Gandhi International airport is in which city?

Answer 6: (B)New Delhi

S1E92 Answers

Q1: How many times has Pakistan beaten India in the 50 over World Cup?

Answer 1: (D) O

Q2:What is the full form of GST?

Answer 2: (A) Goods & Services Tax

Q3:Which of these countries has a king as the head of state as of 2021?

Answer 3: (C)  Thailand

Q4:What is Varun Dhawan’s profession in the movie Sui Dhaaga?

Answer 4: (B) Tailer

Q5: What is referred to by the nickname kaali-peeli in Mumbai?

Answer 5: (D) Taxis

Q6: Which of these dismissals is possible on a no-ball?

Answer 6: (C) Run Out

S1E91 Answers

Q1: India ranks at what number as the biggest country by land area?

Answer 1: (C) Seventh

Q2: Which of these sports was created?

Answer 2: (D) Basketball

Q3:Which of these is not a landmark in Mumbai?

Answer 3: (C) Victoria Memorial

Q4: Which of these Indians has not won an Oscar?

Answer 4: (C) Amir Khan

Q5: Which of these cricketers has a daughter named India?

Answer 5: (A) Jhonty Roads

Q6: Which city is common to the trains named Rajdhani Express?

Answer 6: (B) New Delhi

S1E90 Answers

Q1: Kangana Ranaut is portraying which politician in the movie Thalaivi?

Answer 1: (D) J. Jayalalitha

Q2: Birds often fly in the formation of which of these letters to save energy?

Answer 2: (A) V

Q3: Which of these brands is named after a woman?

Answer 3: (A) Chanel

Q4: The name of who among these is also the title of a movie starring Rajkumar Rao?

Answer 4: (D) Newton

Q5: Which of these is a city as well a country?

Answer 5: (B) Singapore

Q6: In which of these years did India have three prime ministers?

Answer 6: (B) 1996

S1E89 Answers

Q1: Sinhalese is the official language of which country?

Answer 1: (D) Srilanka

Q2: Number does Virat Kohli wear while playing for India?

Answer 2: (C) 18

Q3: Kashmiri/Byadgi and Bhut Jolokia are types of which Indian ingredient?

Answer 3: (C) Chillies

Q4: Shantivan is the memorial of which Prime Minister of India?

Answer 4: (B ) Jawaharlal Nehru

Q5: Raja Ravi Varma is famous for which art form in Indian history?

Answer 5: (C) Painting

Q6: Which of these rivers is the longest?

Answer 6: (B) Bramhaputra

S1E88 Answers

Q1: Which of these was declared as the state animal of Ladakh in 2021?

Answer 1: (A) Snow Leopard

Q2: Bali is one of the major islands in which country?

Answer 2: (B) Indonesia

Q3: Which param vir chakra recipient has Sidharth Malhotra acted in Sher shah?

Answer 3: (D) Cap.Vikram Batra

Q4: What word is common to these admission tests in Indian education?

Answer 4: (A) Entrance

Q5: Which of these places is in the title of a 2021 movie starring Ajay Devgan?

Answer 5: (B) Bhuj

Q6: The term bc when used for dating old events refers to which person?

Answer 6: (A) Crist

S1E87 Answers

Q1: In Dabanng what nickname does Chulbul Pandey give himself?

Answer 1: (D) Robin Hood

Q2: Which Indian automobile manufacturer has a red horse as part of its logo?

Answer 2: (A) TVS

Q3: Which of these is not a variety of rice?

Answer 3: (B) Blue Jaba

Q4: According to a popular dialogue the police of how many countries are

Answer 4: (B) 11

Q5: Which state did Rahul Dravid represent in Ranji Trophy cricket?

Answer 5: (C) Karnataka

Q6: The football legend Diego Maradona played for which country?

Answer 6: (A) Argentina

S1E86 Answers

Q1: The leaf of which plant is used to serve food in traditional Indian meals in some states of India?

Answer 1: (B) Banana

Q2: The companies hero and Hercules sell what kind of transportation products?

Answer 2: (D) Bicycles

Q3: How is Ranbir Kapoor related to Raj Kapoor?

Answer 3: (A) Grandson

Q4: Which of these is located on Dalal Street in Mumbai?

Answer 4: (D) Bamby Stock Exchange

Q5: Which of these is not an island country?

Answer 5: (C) Instanbul

Q6: Which children’s magazine was acquired by Amar Chitra Katha in 2007?

Answer 6: (D) Tinkle

S1E85 Answers

Q1: The dialogue aata majhi satakli us from which movie

Answer: (C) Singham

Q2: After which king is the international airport at Mumbai named

Answer: (C) Chhatrapati Shivaji

Q3: Which of these films is not based on a sport

Answer: (B) Lakshya

Q4: Which of these films is not based on a sport

Answer: (A) USA

Q5: Indian Olympic medalist boxer loving borgohain is from which state

Answer: (B) Assam

Q6: Which of these letters is not found on the bottom row of an qwerty keyboard

Answer: (C) K

S1E84 Answers

Q1: Which Indian boxer did Priyanka Chopra play in a 2014 film?

Answer 1: (C) Mary Kom

Q2: Which British luxury vehicle brand did Tata motors acquire in 2008?

Answer 2: (B) Jaguar

Q3: Which Indian multinational company was started by Narayan Murthy?

Answer 3: (C) Inf0sys

Q4: Which of these is not a programming language?

Answer 4: (D) Linex

Q5: Which instrument is pandit Hariprasad Chaurasia famous for playing?

Answer 5: (C) Fluet

Q6: The tv series Malgudi days is based on which author’s work?

Answer 6: (B) R.K.Narayan

S1E83 Answers

Q1: Salman Khan did not play a police officer in which of these films

Answer 1: (C) Ek Tha Tiger

Q2: The milk drink thandai has which nut used in it

Answer 2: (A) Almond

Q3: Mohun Bagan and East Bengal are rival Indian clubs in which sport

Answer 3: (C) Football

Q4: Which superstar acted in the mission impossible movie franchise

Answer 4: (B) Tom Cruise

Q5: Which of these states was the latest to be formed

Answer 5: (D) Telangana

Q6: What is the length of an Olympic sized swimming pool

Answer 6: (D) 50 Metre

S1E82 Answers

Q1: The b in the college bits Pilani stands for what

Answer 1: (B) Birla

Q2: How many annas were 1 rupee equal to before it was discontinued

Answer 2: (C) 16

Q3: The slogan Sunday ho ya Monday asks us to eat which food item

Answer 3: (B) Eggs

Q4: Which of these is not a car brand by Mahindra

Answer 4: (A) Pajero

Q5: How many major historical battles were fought at Panipat

Answer 5: (A) 3

Q6: YouTube is owned by which parent company

Answer 6: (C) Google

S1E81 Answers

Q1: Which of these is not a mode of dismissal in cricket?

Answer 1: (C) Running On The Pitch

Q2: Which legendary singer’s real name was Abayas Kumar Ganguly?

Answer 2: (B) Kishor Kumar

Q3: How many people have won individual Olympic gold for India?

Answer 3: (A) 2

Q4: Tiktok increased its maximum video length to how many minutes in 2021?

Answer 4: (A) 3 Minutes

Q5: Which cricketer got married to tv presenter Sanjana Ganesha in 2021?

Answer 5: (C) J Bumrah

Q6: Which of these is not an insurance company?

Answer 6: (C) DLF

S1E80 Answers

Q1: How many States are there in India as of September 2021?

Answer 1: (C) 28

Q2: Which actress’s real name is Reema Lamba?

Answer 2: (A) Option 1

Q3: How many points are scored in archery for hitting the center bull’s eye?

Answer 3: (C) 10

Q4: Which of these is not a Lay’s chips flavor?

Answer 4: (D) Spicy Manchurian

Q5: Which of these Universities is in America?

Answer 5: (C) Harvard

Q6: The football club in real Madrid is from which country?

Answer 6: (A) Spain

S1E79 Answers

Q1: Which actor narrates the movie Dil deadline do like the character of a dog

Answer 1: (B) Amir Khan

Q2: Which of these sweet dishes is not fried?

Answer 2: (A) Shrikhand

Q3: What is the full form of USB

Answer 3: (B) Universal Serial Bus

Q4: What was the reward given by the government for capturing Gabbar Singh in Sholay

Answer 4: (A) 50000 Rs

Q5: Pick the odd one out

Answer 5: (C) Run Out

Q6: Which of these is not a TVS bike

Answer 6: (D) Unicorn

S1E78 Answers

Q1: Which is the only finger in the human hand that has only two bones

Answer 1: (D) Thumb

Q2: In which of these years did a census take place in India

Answer 2: (A) 2021

Q3: What is the name of Priyanka Chopra character in don

Answer 3: (B) Roma

Q4: Which of these is a kind of shot played by a batsman in cricket

Answer 4: (C) Square Cut

Q5: What kind of animal is the dhole found in the Indian forest

Answer 5: (A) Dog

Q6: Who was awarded the Dada Saheb Phalke award in 2021

Answer 6: (B) Rajanikant

S1E77 Answers

Q1: What is the red piece used in carrom called?

Answer 1: (B) Queen

Q2: Which sticky sweet made from jaggery and nuts is Lonavala famous for?

Answer 2: (D) Chikki (Option 4)

Q3: Which of these is not a tire manufacturing company?

Answer 3: (C) AMARON

Q4: What was the name of the famous singer at Akbar’s court?

Answer 4: (D) Tansen

Q5: Which of these names is also that of a sweet milk-based drink?

Answer 5: (A) Piyush

Q6: Which of these is not a video calling app?

Answer 6: (C) Dunzo

S1E76 Answers

Q1: Which of these events happened in the 21st century

Answer 1: (D) Parliament Terror

Q2: Which of these countries is spread over Asia and Europe

Answer 2: (A) Turkey

Q3: Which of these animals can fly

Answer 3: (C) Bat

Q4: In which of these years did an India Pakistan war happen

Answer 4: (B) 1965

Q5: Which of these objects will float on water

Answer 5: () Empty  Plastic Bottle

Q6: Which men’s footballer became the top international goalscorer in September 2021

Answer 6: (B) C Ronaldo

S1E75 Answers

Q1: Which of these is usually used to make Agra petha?

Answer 1: (D) Ash Guard

Q2: Which company owns the soap brand Lifebuoy?

Answer 2: (A) Unilever

Q3: The ‘INDIAai’ initiative is related to which technology?

Answer 3: (A) Artificial Intelligence

Q4: Who is the current Chief Election Commissioner of India?

Answer 4: (B) Sushil Chandra

Q5: Which actor was awarded Pakistan’s civilian honor Nishan-e Imtiaz in 1998?

Answer 5: (A) Dilip Kumar

Q6: The first Tejas Express train ran from Goa to which city?

Answer 6: (A) Mumbai

S1E74 Answers

Q1: Which of these is not the name of a laundry detergent

Answer 1: (C) Lizol

Q2: Which team won the first ipl season in 2008

Answer 2: (C) Rajasthan Royals

Q3: Who among these is not an Indian author

Answer 3: (D) Mohammad Hanif

Q4: Which of these is not an Indian army regiment

Answer 4: (D) Kerala Scouts

Q5: Who was the bowler that Yuvraj Singh hit for six sixes in an over

Answer 5: (D) Option 4

Q6: Fortune sundrop and Dhara are some brands of what product

Answer 6: (A) Edible Oil

S1E73 Answers

Q1: Which actor appeared on MTV Roadies as a contestant?

Answer 1: (B) Ayushmann

Q2: In which century was the Taj Mahal built?

Answer 2: (C) 1600

Q3: Who is famous for using the term ‘tracer bullet’ during cricket commentary?

Answer 3: (A) Ravi Shastri

Q4: In which year did India win an Olympic hockey medal before 2021?

Answer 4: (B) 1980

Q5: Which of these was developed first?

Answer 5: (A) Atom Bomb

Q6: Which of these is also the part of a book?

Answer 6: (B) Spine

S1E72 Answers

Q1: Who played the role of Crimemaster Gogo in Andaz Apna Apna?

Answer 1: (B) OPTION 2 –  Shakti Kapoor

Q2: Which of these is also the name of a session in Parliament?

Answer 2: (B) Question Hour

Q3: The terms ‘6 pack’ and ‘8 pack’ are associated with which of these body parts?

Answer 3: (B) Abdomen

Q4: What is SRK’s character’s job in the movie Jab Harry Met Sejal?

Answer 4: (D) Tourist Guide

Q5: In cricket after the fall of how many wickets does the 11th batsman enter the field?

Answer 5: (c) 9

Q6: With respect to physics convex and concave are different types of what?

Answer 6: (B) Lens 

S1E71 Answers

Q1: Where is the Ranthambore national park located

Answer 1: (B) Rajasthan

Q2: Which Pakistani bowler’s book is called controversially yours

Answer 2: (B) Shoaib Akhtar

Q3: The movie the big bill is based on whose story

Answer 3: (A) Harshad Mehta

Q4: Which of these is a car by honda

Answer 4: (A) Amaze

Q5: Balasaheb Thackeray founded which political party

Answer 5: (A) Shiv Sena

Q6: An ent specialist doctor does not work on which of these parts

Answer 6: (B) Teeth

S1E70 Answers

Q1: Which phrase painted behind trucks was banned by the Maharashtra government in 2015?

Answer 1: (A) Horn OK Please

Q2: What sort of animal is the mascot of Indian oil?

Answer 2: (B) Rhino 

Q3: Which is the most spoken language in India after Hindi?

Answer 3: (C) Bengali

Q4: Which of these has Elon musks company SpaceX sent to space?

Answer 4: (A) Tesla Car

Q5: As of August 2021 who is the only living former president?

Answer 5: (C) Pratibha P

Q6: Which of these is situated at the highest elevation?

Answer 6: (C) Bengaluru

S1E69 Answers

Q1: Which of these is named after an island in the Pacific

Answer 1: (B) Bikini

Q2: What are toned double toned and skimmed all varieties of

Answer 2: (B) Milk

Q3: Which of these medical conditions is classified into type 1 and type 2

Answer 3: (B) Diabetes

Q4: Which of these is a symbol of AIDS awareness

Answer 4: (B) Red Ribbon

Q5: Which of these phrases us found on the google.com homepage

Answer 5: (A) I’m Feeling Lucky

Q6: Who among these is the daughter of Tamil superstar Gemini Ganeshan

Answer 6: (C) Rekha

S1E68 Answers

Q1: Which of these countries is known as the land of rising sun

Answer 1: (C) Japan

Q2: Which of these is responsible for controlling glucose level in blood

Answer 2: (B) Insulin

Q3: Which city is known as the diamond city of India

Answer 3: (D) Surat

Q4: Devendra Jhajharia won a silver medal in the tokyo 2020 para Olympic in which of these events

Answer 4: (A) Javelin Throw

Q5: Which country’s flas features the sun and the moon on it

Answer 5: (C) Nepal

Q6: Which club has signed Christiano Ronaldo from Juventus in 2021?

Answer 6: (C) Option 3, Manchester United

S1E67 Answers

Q1:  Misal pav is a street food item from which statte

Answer 1: (D) Maharashtra

Q2: In which of these movies is Shah Rukh Khan not called Rahul?

Answer 2: (D) Mohabbatein

Q3: Which of these delicacies would you associate with Rajasthan?

Answer 3: (A) Dal Bati Churma

Q4: Which of these music directors is noted for wearing gold jewelry?

Answer 4: (C) Bappi Lehri

Q5: Which brand has the tagline The Taste of India?

Answer 5: (D) Amul

Q6: Which of these was discontinued by Apple from iPhone 7?

Answer 6: (B) Headphone Jack

S1E66 Answers

Q1: Which popular street snack is also known as puchka and gol gappa in some parts of India?

Answer 1: (D) Panipuri

Q2: What is used on Indian sweets to make them look attractive and also to increase their shelf life?

Answer 2: (B) Silver Foil

Q3: Which movie features the character, Captain Andrew Russell?

Answer 3: (B) Lagaan

Q4: Which of these is operated by a pilot?

Answer 4: (B) Plane

Q5: The Khel Ratna award was renamed after whom in 2021?

Answer 5: (B) Major Dhyan Chand

Q6: How many zeros are there in one crore

Answer 6: (C) 7

S1E65 Answers

Q1: The construction of the new Indian Parliament House comes under which project?

Answer: (A) Central Vista

Q2: If a bowler takes a hat-trick how many wickets has he taken in succession?

Answer: (B) 3

Q3: Which of these was launched by PM Modi?

Answer: (B) Smart Cities Mission

Q4: In which of these movies have Shah Rukh Khan and Salman Khan appeared together?

Answer: (C) Kuch Kuch Hota Hai

Q5: The Golden Quadrilateral highway is meant to connect Mumbai/Delhi/Kolkata and which metro?

Answer: (C) Chennai

Q6: Which of these actresses has not won the Miss India title?

Answer: (B) Deepika Padukon

S1E64 Answers

Q1Mahatma Gandhi met which of these figures

Answer: (A) CHARLIE CHAPLIN

Q2: The feathers of which of these are generally used to make a badminton shuttlecock

Answer: (A) GOOSE

Q3: In the Ramayan, jambavan was called the king of what

Answer: (B) BEAR

Q4: A gharial is which type of reptile found in central India

Answer: (B) CROCODILE

Q5: As of July 2021 how many double hundreds has Rohit Sharma scored in odis

Answer: (C) 3

Q6: Which Indian chef has cooked for the former us president Barack Obama at the White House

Answer: (B) VIKAS KHANNA

S1E63 Answers

Q1: Yeast is a fungus which is used in which of these commonly

Answer 1: (A) Baking

Q2: Which of these usually comes as top load or front load

Answer 2: (C) Washing Machin

Q3: Which of these cricketers is from Karnataka

Answer 3: (D) KL Rahul

Q4: In which year was the movie Kaho Naa Pyaar hai released

Answer 4: (C) 2000

Q5: What post was Venkaiah Naidu elected to in 2017

Answer 5: (B) Vice President

Q6: Which of these values is equal to 3.14

Answer 6: (A) PI

S1E62 Answers

Q1:Which of these places is a famous pilgrimage site for devotees of sai baba

Answer: () D – SHIRDI

Q2:Kiwio is a term used to refer to people from which country

Answer: () NEW ZELAND

Q3:Which artirstie made the first video on youtube to reach 100 crore views

Answer: () PSY

Q4:Which of these is a symbol of breast cancer

Answer: (A) PINK RIBBON

Q5. Who is the founder of maharastra navirman party

Answer: ()RAJ THACKERAY

Q6:Which of these directors is married to a playback singer?

Answer: () VISHAL BHARDWAJ

S1E61 Answers

Q1: Which of these States does president Ramnath Kovind come from

Answer: (A) Uttar Pradesh

Q2: Which of these spices is taken from the flower of the plant

Answer: (D) Saffron

Q3: Which of these players is usually not a wicketkeeper

Answer: (C) Jasprit Bumrah

Q4: Payasam is the south Indian equivalent of which sweet dish

Answer: (B) Kheer

Q5: The nationalist Congress party was started by which politician after splitting from the Congress party

Answer:(B) Sharad Pawar

Q6: What does the s in the Indian organization stand for

Answer: (A) Space

S1E60 Answers

Q1: Which of these is the symbol for Bluetooth?

Answer: (D) Option 4

Q2: What is the highest Indian honor for gallantry in peacetime?

Answer: (A) Ashoka Chakra

Q3: Which popular indoor sport has a smooth disc called a striker used by the player?

Answer: (B)  Carrom

Q4: Ranveer Singh will portray which famous cricketer in the upcoming movie 83?

Answer: (C) Kapil Dev

Q5: Which of these army ranks is the senior-most?

Answer: (D) Colonel

Q6: Udyan Sagar is the real name of which popular Indian DJ

Answer: (A) Nuclaya

S1E59 Answers

Question 1: In which year did Jawaharlal Nehru pass away?

Answer: 1964

Question 2: What is the maximum length of a test cricket match?

Answer: 5 days

Question 3: Which of these animals has a tighty curled tail?

Answer: Option 3

Question 4: Which of these people is appointed by the president to the state?

Answer: Governor

Question 5: Which of these usually comes in which or brown colour?

Answer: Egg

Question 6: Which country’s government is now being controlled by an Islamist militant organisation?

Answer: Afganistan

S1E58 Answers

Q1: Harmandir Singh is a religious site known by what popular name

Answer: (A) GOLDEN TEMPLE

Q2: Leander Paes is an Olympic medalist for India in which sport

Answer: (A) TENNIS

Q3: Which of these originated as a fried triangular snack in central Asia

Answer: (C) SAMOSA

Q4: Which actor’s real last name is Bhavani

Answer: (C) RANVEER SINGH

Q5: Which of these makes a right angle or 90 degrees in an analog clock

Answer: (D) 3′ CLOCK

Q6: Gobi desert and Manchurian plain are geographical features of which of these countries

Answer: (A) CHINA

S1E57 Answers

Q1:  In which famous Hindi movie do the friends Jai and Veeru appear

Answer 1: (C) SHOLAY

Q2:  India lost the world test championship final in cricket to which country in June 2021

Answer 2: (B) NEWZEALAND

Q3: Which of these film directors is also a popular dance choreographer

Answer 3: (B) FARAH KHAN

Q4: Sandesh is a sweet milk dessert from which cuisine

Answer 4: (B) BENGALI

Q5: India won a medal in which team sport at the Tokyo Olympic after 41 years

Answer 5: (B) HOCKEY

Q6: In which language was the movie Kabir sinh remade

Answer 6: (A) TELUGU

Leave a Comment