All Flipkart Quiz Answers Today – 17 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today are given below, so now you can Play & Win exciting prizes, rewards, and vouchers by answering all questions to the quiz contest. Start playing and get ready to win some free products.

By Playing Flipkart Video Quiz Answers you can earn free gift vouchers and super coins and that can be used for shopping on the platform.

Also Read: Flipkart Plus Quiz Answers

This post has Flipkart All Answers Today you need to know to win the Flipkart Daily Quiz. If you’re new to Flipkart Daily Quiz Contest and don’t know how to win, stay tuned.

Flipkart Quiz Answers Today For 17 October 2021

All Flipkart Video Quizzes

The Flipkart Video Answers Today are as follows:

Fake or Not Fake Quiz | 17 October 2021 | Answers

S4E309: Moonbow ya Rainbow?

  1. Praful Patel has been sworn in as the new chief minister of Gujarat?
    Answer: Fake
  2. A ‘moonbow’ is a rainbow.
    Answer: Not Fake
  3. Bears hibernate in the winter.
    Answer: Fake

Kya Bolti Public Quiz | 17 October 2021 | Answers

E38: Kohli ya Dhoni?

  1. Who is your favourite comedian?
    Answer: Kapil Sharma
  2. Who is your all time favourite indian cricketer?
    Answer: MS Dhoni
  3. Are you satisfied with your current monthly salary/?
    Answer: No

Daam Sahi Hai Quiz | 17 October 2021 | Answers

E164: Stylish Running Shoes

  1. The MRP of Mi QLED Ultra HD TV falls under which price range?
    Answer: ₹1,91,000 to ₹2,00,000
  2. What is the MRP of Kendalwood Furniture 4 Seater Dining Table?
    Answer: ₹ 20,000
  3. What is the combined MRP of Adidas Running Shoes and Adidas Solid Men Track Pants?
    Answer: ₹ 16,998

Ladies Vs Gentlemen | 17 October 2021 | Answers

E2: Men need permission

  1. What % of people belive that men have to stop going out with friend after marriage?
    Answer: 50% (3:20)
  2. What % of people feel that women are trolled more viciously than men on social media?
    Answer: 70% (7:45)
  3. What % of people believe that men flirt with every woman they meet?
    Answer: 50% (13:20)

Sirf Ek Minute Quiz | 17 October 2021 | Answers

E94: The Kite Festival

  1. which of these actresses made their debut as a child actor?
    Answer: Option 4
  2. Kites are flown on which of these festivals?
    Answer: Makar Sankranti
  3. Which of these creatures have transparent fur?
    Answer: Polar bears
  4. A prime number is a number that cannot be divided by what other number?
    Answer: 2
  5. Which of these is usually found is coastal regions?
    Answer: Light House
  6. Which of these states is the largest egg producer in India in the last five years?
    Answer: Andhra Pradesh

Power Play with Champions Quiz | 15 October 2021 | Answers

E51: CHN vs KOL

  1. Which team will score more runs in the powerplay?
    Answer: Chennai
  2. How many runs will Ruturaj Gaikwad score?
    Answer: 24 or more
  3. How many wickets will Sunil Narine and Varun Chakaravarthy take in this match ?
    Answer: Less than 4
  4. How many wickets will Shardul Thakur take in this match ?
    Answer: 2
  5. How many runs will be scored by the team batting 1st ?
    Answer: 172
  6. Who will win this Game?
    Answer: Chennai

Never Miss a update on Amazon and Flipkart Quiz. Subscribe Us on Telegram.

How to Play Flipkart Quiz Today

1) Open & Sign In to to Flipkart App  (You can play Quiz only in Flipkart App)

2) Open Game Section from bottom of the app and find Flipkart Video Quizzes.

3) Now Select Quiz one by one and Start Answering the Flipkart Video Answers Today.

4) Winners selected by lucky draw.

5) Below are the Flipkart Today Answer.

Ongoing Flipkart Quiz Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz

The Show is about answering correct answers of the quiz show. The host of the show, will ask 6 questions in each episode, the users will be given options to choose from. You are eligible to win a reward if you score 6 correct answers in the episode. This show will be of 90 episodes and ends on 13th October 2021.

Also Refer: Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Fake or Not Quiz

FAKE OR NOT (Yeh Hai Sach Ka Khel) is a Flipkart fact-based game show in which the host asks the audience three questions with the option of FAKE or NOT FAKE at the end of each episode. Flipkart Gift Vouchers or SuperCoins will be available as rewards.

Also Refer: Flipkart Fake or Not Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz

A one kind of a show on Flipkart Video, This exciting short-Form game show will test the knowledge of our viewers and witness their sharp minds. This anagram/fill in the blanks, based show will feature 3 questions. Host will give out clues in 30 seconds and you have to solve the puzzle in same 30 seconds.

Also Refer: Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

The Contest is about the various products sold by sellers on Flipkart. The hosts will ask you three questions, in which you have guess the correct price of that product. All the users who get all three questions right will be declared as winners.

Also Refer: Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz

Dating Aaj Kal is an interactive reality show available only on the Flipkart app. The game introduces you to a medium that puts you in the fast lane of today’s modern dating landscape, where a girl meets five promising male prospects and evaluates them based on their first impression, quirkiness, attitude, and romantic abilities, navigating herself through these factors to find the “right choice.”

Also Refer: Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Daily Trivia Quiz

It is a Flipkart app-based interactive game show that is based on the results of surveys. After correctly solving the question, the player will receive Gems or discount coupons.

Also Refer: Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Crime Stories Quiz

Back with Season 2, Crime Stories is a byte sized murder mystery. Out of the three, one branching question poses 2 choices before the viewer that decides the path Vikrant will take to lead the investigation forward. The Correct lead will be a clear dead end from the investigation. Show will be end on 27th August 2021.

Also Refer: Flipkart Crime Stories Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz

The Show is about the opinion of the Public. Viewers will have to guess the right choice of the public by selecting the right option. It has been started from 13th July 2021. The Rewards will consist of either Flipkart Gift Voucher or SuperCoins.

Also Refer: Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – All Episodes

If you’re familiar with Amazon Quiz? I’ve revealed the genuine ways to win Amazon Quiz.

Midnight Sun? Flipkart Answers

  1. To honour Rabindranath Tagore 23 January is celebrated as Literature Day
    Answer: Fake
  2. In norway, the sun can be seen even at midnight.
    Answer: Not Fake
  3. Vidya Balan has played her namesake character ‘Vidya’ in six films.
    Answer: Fake

Smart AC Flipkart Answers

  1. Is the Motorola 5 Star Wifi enabled Fully Automatic AC greater than or less than ₹66,999
    Answer: Greater than ₹66,999
  2. What is the MRP of Puma Printed Women Black Tights?
    Answer: ₹ 5,499
  3. Fill in the missing Digits. The MRP of Pigeon All in One Super Pressure Cooker 5L is ₹ 2 _ _ 9.
    Answer: ₹ 2719 [Add – 7, 1]

Love Letter Hua Leak Flipkart Answers

  1. What is this?
    Answer: Rice
  2. What is this?
    Answer: Honey
  3. What is this?
    Answer: Broccoli

Arpita’s Dazzling Dates Flipkart Answers

  1. Who will Nimisha Choose?
    Answer: Karanbir
  2. Will Arpita accept or block Pulkit?
    Answer: Accept
  3. Will Arpita accept or block Karan?
    Answer: Block
  4. Will Arpita accept or block Ronit?
    Answer: Accept

Bollywood’s Shahenshah Flipkart Answers

  1. Which of these is seen on the cover of an Indian passport?
    Answer: Satyamev Jayate
  2. The name of which of these means ‘pleaseure to the eye?
    Answer: Nainsukh
  3. For which of these roles has Amitabh Bachchan not won a National Film Award for Best Actor?
    Answer: Jai (Sholay)
  4. Lalu Prasad Yadav has served as Chief Minister of which state in the past?
    Answer: Bihar
  5. Which of these is a sweet flat bread mainly eaten in Maharastra?
  6. Answer: Puran Poli

Nimisha’s 5 Proposals Flipkart answers

Who will Neet choose?
Answer: Aditya

Will nimisha accept or block karanbir?
Answer: Accept

Will nimisha accept or block shubham?
Answer: Block

Nimisha’s Top 3 Boys Flipkart Answers

Who will nimisha select?
Answer: Ayush

Who was most impressive in Nimisha’s speed date?
Answer: Karanbir

Nimisha’s Final Date Flipkart Answers

Who will nimisha block
Answer: Nikhil

What kind of relationship does nimisha prefer
Answer: Same city

Where does nimisha want to settle
Answer: India

Melon Ki Subzi? Flipkart Answers

  1. Aamir Khan has dubbed for a dog’s voice
    Answer: Not Fake
  2. Watermelons are scientifically classified as vegetables.
    Answer: Fake
  3. Hardik Pandya dons his highest individual score of 228 as his sport jersey.
    Answer: Not Fake

India’s OG pinch hitter Flipkart Answers

  1. Cricketer Yashpal Sharma was part of the Indian team that won the 1983 World Cup.
    Answer: Not Fake
  2. The official language of Kerala is Kannada.
    Answer: Fake
  3. Goats have rectangle pupils giving them peripheral vision.
    Answer: Not Fake

Gaming Essentials Flipkart Answers

  1. The MRP of LG 34 inch Curved WQHD IPS Panel Game Monitor is ₹ 34899.
    Answer: False
  2. Slide to guess the MRP of Deco Pride Pack of 17 Ceramic Tea Saucers Full Table Set.
    Answer: ₹ 9060
  3. Fill in the missing digits. The MRP of Christian Dior Homme Cologne Eau de Cologne is ₹ 2 _ _ 9 _.
    Answer: ₹ 20999 [Add – 0, 9, 9]

Smart Washing Machine Flipkart Answers

The MRP of Motorola 5 Star Smart Wi-Fi Enabled Inverter Technology Fully Automatic Front Load Washing Machine is ₹45,000.
Answer: False

Fill in the missing digits. The MRP of Leef iBridge 3 Mobile Memory 128 GB OTG Drive is ₹ 1 _ _ _ 0.
Answer: ₹ 13,990 [Add – 3, 9, 9]

Which of these brand launched the first android phone in India?
Answer: HTC

Dining Essentials Flipkart Answers

  1. Which of these dishwashers fits under the budget of ₹50,000?
    Answer: Godrej DWF EON Dishwasher
  2. What product am I?
    Answer: Spalding Conference Basketball
  3. Fill in the missing digits. The MRP of Home by Nilkamal Fortica Metal 4 Seater Dining Set is ₹5 _ _ _ 0.
    Answer: ₹ 58,500 [Add – 8, 5, 0]

In short we, wish you best luck for all the Flipkart Quiz Answers Today, hope you win some exciting prizes and rewards.

Default image
Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
Articles: 3058