Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today – All Episodes

All Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 1 January 2022– All Episodes for season 2 on a single page that to Sabse Fast.

Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz – Season 2 & by answering all 3 questions correctly and win assured prizes of Smart Phones, Flipkart Vouchers, Super Coins and other Exciting Prizes.

Also Read:

You can see All Flipkart Quiz Answers Today. All Quiz answers at one place that too fast.

On your Flip App, the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz is making a reappearance. On May 7th, 2021, the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Season 2 will return to the Flipkart Video section. Season 1 of this quiz show ended on April 6th, 2021, and the second season is returning to your small screen gadget after a month off. The quiz’s core concept remains the same, but because to pandemic limits and guidelines, it has been called “home edition.”

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Rewards:

  • Mivi Bluetooth Speaker Reward of the Day (1 winner)
  • 1000 Rupees Gift Voucher (20 winners)
  • 50 Rupees Gift Voucher (500 winners)
  • Supercoins (15) (1,000 winners)
  • Supercoins worth ten (2,000 winners)
  • 5 Supercoins are available (Remaining winners)
  • Supercoin 1 (Remaining winners)

How to play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz?

  • Before you begin playing Daam Sahi Hai Quiz, you must first download the Flipkart app from the App Store or Google Play Store.
  • Sign in to the app now with your existing account.
  • Daam Sahi Hai Quiz is located at the bottom of the page.
  • To enter the contest, simply click on the image.
  • To begin the quiz, click “Play.”

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 

Page Contents

Here are Today Daam Sahi Hai Question With Answers

EP240 Answers

Todays Quizzes:

EP239 Answers

  • Answer 1: (A) Greater than 12999
  • Answer 2: () Canon EOS DSLR Camera
  • Answer 3: (A) Rs. 45999

EP238 Answers

  • Answer 1: (B) Rs. 14999
  • Answer 2: (A) 126898
  • Answer 3: (A) Greater than Rs.12000

EP237 Answers

Answer 1: ₹ 5000 – ₹ 7000

Answer 2: ₹2,599

Answer 3: Greater than ₹30,000

EP236 Answers

Answer 1: Greater than ₹6,500

Answer 2: Bajaj FX DLX Food processor

Answer 3: ₹8,999

EP235 Answers

Answer 1: ₹88,200

Answer 2: Greater than ₹20,000

Answer 3: ₹6000-₹10000

EP234 Answers

Answer 1: ₹ 3490

Answer 2: Less than ₹10,000

Answer 3: Yes

EP233 Answers

Answer 1: (B) ₹61,000 to ₹71,000

Answer 2: (B) Mi 5x Ultra HD Android TV

Answer 3: (C) ₹ 99,997 

EP232 Answers

Answer 1: (B) Less Than 100000 Rs

Answer 2: (B) 12499 Rs

Answer 3: (A) YES 

EP231 Answers

Answer 1: (C) 19999 Rs

Answer 2: (B) DECORHAND WOODEN SHELF

Answer 3: (A) GREATER THAN 2000 Rs

EP230 Answers

Answer 1: (B) LESS THAN  5000

Answer 2: (B) 30000 Rs

Answer 3: (B) 35000-37000 Rs

EP229 Answers

Answer 1: (B) Less than rs 35000 Rs

Answer 2: (A) 46999 Rs

Answer 3: (B) 15000-20000 Rs

EP228 Answers

Answer 1: (B) 22000-26000 Rs

Answer 2: (A) USA

Answer 3: (A) 15299 Rs

Episode 227 – Food Processor

Q1: Which of these products fits under the budge of 55000

Answer 1: (A) DUCATI WATCH

Q2: What is the mrp of area estella ebgineered wood coffee table 

Answer 2: (A) 47199 Rs

Q3: What is the mrp of bajaj food processor

Answer 3: (B) 13825 Rs

Episode 226 – Freak Football Shoes

Q1: Under which price range does the Adidas predator freak football shoes for men fall?

Answer 1: (B) 6000-10000 Rs

Q2: Which of these products Flipkart prefer home recline have a higher MRP?

Answer 2: (A) COSTELLO RECLINER

Q3: What is the mrp of boat aavante bluetooth soundbar?

Answer 3: (A) 8990 Rs

Episode 225 – Scotch Bride Mop

Q1: Is the MRP of the espresso k pro manual coffee maker is greater than or less than rs35000.

Answer 1: A – GREATER THAN 35000 Rs

Q2: Fill in the missing digits the MRP of crocs slip-on clogs for boys & girls is 2-9

Answer 2: 2495 Rs

Q3: What is the mrp of scotch brite wet and dry mop

Answer 3: B – 5499 Rs

Episode 224 –  Gaming Tower

Q1: Under which price range does the Honeywell Safes & Door Locks fall?

Answer 1: (A) Rs.11000 – Rs.15000

Q2: The MRP of Asus Gaming Tower is ₹30,000.

Answer 2: (B) FALSE

Q3: What is the MRP of Asa Flight Computer Scientific Calculator?

Answer 3: (A) RS. 18200

Episode 223 –  Bluetooth Buds

Q1: Who is the owner of the brand one 8?

Answer 1: (A) VIRAT KOHLI

Q2: What is the mrp of crompton 15L water storage geyser?

Answer 2: (B) 9600 Rs

Q3: Which headset fits under the budget of rs 3800?

Answer 3: (B) ONEPLUSE BUDS Z HEADSET

Episode 222 –  Duffel Bag

Q1: Is the MRP of boat bliz 2000 multimedia Bluetooth home theatre is less than or greater than rs?

Answer 1: (A) Greater Than 5000

Q2: Slide to guess the MRP of sleepy bed sofa bed solid wood sofa bed.

Answer 2: (C) 25999

Q3: Under which price range stjx hand duffel hand bag fall;

Answer 3: (B) 116000 – 120000 Rs

Episode 221 – Fountain Pen

Q1: Slide to guess the MRP of diplomat excellence fountain pen.

Answer 1: (B) 30700 Rs

Q2: Fill in the missing digits the MRP of more large 75 l laptop backpack is 1-99.

Answer 2: () 11999 Rs

Q3: Under which price range does sup game 400 in 1 retro fall.

Answer 3: (A) 1000 – 2000

Episode 220 – Car Stereo

Q1: The MRP of auto soap android compatible car stereo is 20099.

Answer 1: (B) FALSE

Q2: What is the combined MRP of apple pencil for iPad pro stylus and Apple iPad mini.

Answer 2: (B) 45800 Rs

Q3: Does the beetle cordless phone have a caller id display

Answer 3: (A) YES

Episode 219 -Swiss Army Knife

Q1: Which of these products comes under the budget of Rs 12000.

Answer 1: (A) MI TV

Q2: The MRP of Victorinox ranger grip swiss army knife is less than Rs 10000

Answer 2: (A) TRUE

Q3: Is the fossil watch machine watch unisex

Answer 3: (A) YES

Episode 218 – Colorfit Smartwatch

Q1: Where is the headquarter of the brand Yonex located?

Answer 1: (A) JAPAN

Q2: What is the MRP of noise color fit brio smartwatch?

Answer 2: (A) 5999 Rs

Q3: Which of these products comes under the budget of rs 20000?

Answer 3: (B) Acer 23.8 Inch Gaming Monitor

Episode 217 -French Coffee Maker

Q1: What is the MRP of Flipkart’s perfect home’s wood tv entertainment unit.

Answer 1: (A) 11200 Rs

Q2: Is the MRP of Wonderchef french press coffee maker greater than or less than Rs 1500.

Answer 2: (B) Less Than 1500

Q3: Soes the hardware Calisto 7l water purifier have UV or uf filter

Answer 3: (A) Yes

Episode 216 – Water Purifier

Q1: Slide to guess the MRP of Asus Tuf gaming laptop

Answer 1: 115990 Rs

Q2: Is the MRP of pureit by hul 8 Later purifier greater than or less than rs 15000

Answer 2: A – GREATER THAN 15000 Rs

Q3: Does the Motorola fully automatic air conditioner come with auto-adjust temperature feature

Answer 3: A – YES

Episode 215 – Window Air Cooler

Q1: Which of these products comes under the budget of ₹20000?

Answer 1: A – LG WIRELESS BLUETOOTH SOUNDBAR

Q2: What is the MRP of Brize 250 L Window Air Cooler?

Answer 2: B. – 60000 Rs

Q3: The MRP of Ada Bamboo Coat Clothing Suitcase Rack is ₹6790.

Answer 3: B – FALSE

Episode 214 – Grooming Kit

Q1: What is the MRP of the man company charcoal grooming kit?

Answer 1: A – 2695 Rs

Q2: What is the combined MRP of global desi women trousers and global desi embroidered women’s white top?

Answer 2: B- 4498 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of havells travel lite electric kettle is 1-4.

Answer 3: 16540 Rs

Episode 213 – Deco Pride Crockery

Q1: What is the combined MRP of Adidas Clear Factor Running Shoes and Nike Revolution 5 Running Shoes?

Answer 1: B -6194 Rs

Q2: The MRP of Godrej Interio Slimline Metal Almirah is less than ₹25000.

Answer 2: B – FALSE

Q3: Slide to guess the MRP of Deco Pride Pack of 17.

Answer 3: C – 9060

Episode 212 -Powermax Fitness

Q1: Under which price range powermax fitness manual treadmill fall

Answer 1: (A) 27000- 32000 Rs

Q2: Is the MRP of LG top loading washing machine is greater than or less than Rs 35000.

Answer 2: (A) Greater Than 35000 Rs

Q3: The MRP of the fossil analog watch is 16495.

Answer 3: (A) True

Episode 211 -Flipkart Fashion

Q1: What is the combined MRP of Adidas men solid black track pants and Adidas full sleeve sports jacket.

Answer 1: (B) 6798 Rs

Q2: Is the MRP of living fabric manual recliner greater than or less than Rs 5000.

Answer 2: (A) Greater Than 5000 Rs

Q3: Who is the brand ambassdor of flipkart fashion?

Answer 3: (B) ALIA BHATT

Episode 210 –  Mounted Chimney

Q1: Is the MRP OF kaff nobelo wall ounted chimney greater than or less than rs 30000

Answer 1: (A) GREATER THAN 30000

Q2: Fill in the missing digits the mrp of nuze i3 speed lithium ion electric cycle is 3-1

Answer 2: () 38251

Q3: Slide to guess the mrp of moto headphone escaoe 800 anc

Answer 3: (D) 9999

Episode 209 – Solid Wood TV Unit

Q1: Which of these products comes under the budget of rs 11500?

Answer 1: (B) UNDER ARMOUR BASKETBALL

Q2: Is the shemaroo speaker waterproof?

Answer 2: (B) NO

Q3: What is the MRP of mahimart and handicrafts solid wood tv unit?

Answer 3: (B) 49999 Rs

Episode 208 –Instant Camera

Q1: Which of these cameras fits under the budget of ₹13998?

Answer 1: (A) FUJIFILM INSTAX MINI 90

Q2: Which of these cameras fits under the budget of ₹13998?

Answer 2: (B) FALSE

Q3: Slide to guess the MRP of Woodbuzz Engineered Wood Study Table.

Answer 3: () 22900 Rs

Episode 207 -External Disk Drive

Q1: The MRP of Aprodz Solid Wood Bunk Bed is greater than ₹45000.

Answer 1: (A) TRUE

Q2: What is the connectivity required for Synology Diskstation External Hard Disk Drive?

Answer 2: (B) GIGABIT ETHERNET

Q3: What is the combined MRP of Skinn by Titan Celeste Eau De Parfum and Skinn by Tital Extreme Eau De Parfum?

Answer 3: (B) 4490 Rs

Episode 206 – LED Search Light

Q1: Fill in the missing digits. The MRP of Pirelli Diablo Rosso TL Rear Tyre is ₹3 1 _ _ 0.

Answer 1: () 31890 Rs

Q2: Slide to guess the MRP of FOS Revolving Handheld LED Search Light. 

Answer 2: () 29990 Rs

Q3: The brand Victorinox originated from which country?

Answer 3: () Switzerland

Episode 205 – Water Dispenser

Q1: Which of these products comes under the budget of rs 12000?

Answer 1: (B) Voltas Water Dispenser

Q2: What is the battery runtime of the apple watch?

Answer 2: (A) 18 Hours

Q3: What is the MRP o pyramidion solid wood dining set?

Answer 3: (B) 150000 Rs

Episode 204 -Media Streamer

Q1: Is the MRP of Nokia media streamer Chromecast greater than or less than rs 2499?

Answer 1: (A) GREATER THAN 2499 Rs

Q2: What is the MRP of the royalist comfortable Elvi chair with table stool?

Answer 2: (A) 22999 Rs

Q3: What types of pressure indicator display does a black and decker tire air pump for care and bike have?

Answer 3: (A) LCD

Episode 203 -Hydraulic Bed 

Q1: Is the MRP of the Samsung galaxy flip 3 5g smartphone greater than or less than rs 100000?

Answer 1: (B) Less Than 100000 Rs

Q2: What is the mrp of skagen faster smartwatch?

Answer 2: (A) 21995 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of the Godrej interior king hydraulic bed is 114?

Answer 3:() 114637

Episode 202 – Realme Smartphone

Q1: The realme c21 y smartphone works on which processor?

Answer 1: (A) Unisoc T610 

Q2: What is the MRP of Flipkart’s perfect home’s fiber office?

Answer 2: (A) 18999 Rs

Q3: Is the MRP of Yamaha Bluetooth home theatre greater than or less than rs 50000?

Answer 3: (A) Greater Than 50,000 Rs

Episode 201 – Premium Knives Set 

Q1: The MRP of Victorinox stainless steel knives set is 77930

Answer 1: (A) True

Q2: Slide to guess the MRP of deewan sons greenhouse sheet tent

Answer 2: (B) 19500 Rs

Q3: What product am I?

Answer 3: (A) AKSHAR A1 TABLA

Episode 200- Electric Cycle

Q1: Slide to guess the MRP of rode complete studio kit with microphone?

Answer 1: (B) 39700 Rs

Q2: Does the bosch frost-free refrigerator have an auto-defrost feature?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Fill in the missing digits the MRP of qubit 7 gear lithium ion electric cycle is 7-0

Answer 3: () 73490 Rs

Episode 199 – Inflatable Boat

Q1: Slide to guess the MRP of sony six lens

Answer 1: (C) 228990 Rs

Q2: Is the MRP of the VW excursion 4 inflatable boat is greater than or less than rs 15000?

Answer 2: (A) Greater Than 15000 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of novation launchpad digital keyboard is 3-5?

Answer 3: () 32745 Rs

Episode 198 – Convertible AC 

Q1: The MRP of Carrier Convertible 2 Ton Spilt AC is ₹ 55,600

Answer 1: False

Q2: . Fill in the missing digits. The MRP of Les Haute Genuine Leather Laptop Bag is ₹4 _ _ _ 9

Answer 2: Rs. 41029 (Fill 1 0 2)

Q3: Slide to guess the MRP of Oppo F 19 Pro + 5G

Answer 3: Rs.29990

Episode 197 – Gaming Mouse

Q1: Which of these products come under the budget of ₹40,000?

Answer 1: (A) Deolonghi Pump Expresso

Q2: who was the brand ambassador for Nokia in 2018?

Answer 2: (A) ALia Bhatt

Q3: What is the MRP of Razer Viper Ultimate Gaming Mouse?

Answer 3: (B) Rs.14999

Episode 196 – Cordless Vacuum Cleaner

Q1: What is the combined MRP of Gel-Nimbus Standard Running Shoes and RS-X WH Sneakers?

Answer 1: (B) 24,998₹

Q2: What is the MRP of Realme Techlife Cordless Vaccum Cleaner?

Answer 2: (A) 12,999₹

Q3: The MRP of LG 9 Kg Top Load Automatic Washing Maching is ₹ 43,890.

Answer 3: (B) False

Episode 195 – Clipper Trimmer

Q1: What is the MRP of Vivo v21 5G.

Answer 1: (B) 32990 Rs

Q2: Is the MRP of the Wahl Clipper Trimmer is greater than or less than ₹5000.

Answer 2: (A) Greater Than 5000 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of Godrej Interior Slimline Metal Almirah is 4-9.

Answer 3: () 41949 Rs

Episode 194 – Electric Lawn Mower

Q1: The MRP of ingco electric lawn mower is greater than 16999

Answer 1: (B) False

Q2: What are the combined MRP of engineered wood console table and area inches engineered wood corner table?

Answer 2: (A) 104798 Rs

Q3: Does the Lenovo tab m71 have expandable memory up to 128 GB

Answer 3: (A) Yes

Episode 193-Apple Watch

Q1: What is the MRP of the apple watch series 6?

Answer 1: (B) 73900 Rs

Q2: Is the MRP of the Asus twin view dock gamepad is greater than or less than 13999?

Answer 2: (A) Greater Than 13999 Rs

Q3: Which of these products comes under the budget of 18000?

Answer 3: (A) Nedis Turntable Gramophone

Episode 192 -Inline Skate

Q1: Fill in the missing digits the MRP of prostate black pearl inline skate is 2-0.

Answer: () 29600 Rs

Q2: Which of these products comes under the budget of 2500?

Answer: (B) Forever 21

Q3: What is the MRP of a decent 40 l pressure cooker?

Answer: (B) 15000 Rs

Episode 192 -Inline Skate

Q1: Fill in the missing digits the MRP of prostate black pearl inline skate is 2-0.

Answer: () 29600 Rs

Q2: Which of these products comes under the budget of 2500?

Answer: (B) Forever 21

Q3: What is the MRP of a decent 40 l pressure cooker?

Answer: (B) 15000 Rs

Episode 191 -VR Headset

Q1: The MRP of the oculus quest 2 advanced VR headset is 45490?

Answer 1: (A) True

Q2: Fill in the missing digits the MRP of studio cook docile folding table is 1-9-0

Answer 2: () 19240 Rs

Q3: What is the combined MRP of hp black ink cartridge and Epson workforce document scanner?

Answer 3: (B) 105022 Rs

Episode 190 -Compact Foundation

Q1: Slide to guess the MRP of Nars radiant cream compact foundation?

Answer 1: (C) 5999 Rs

Q2: The MRP of one plus y series led smart tv is less than 19000?

Answer 2: (B) False

Q3: Who is the brand ambassador of reebok in 2021?

Answer 3: (B) Katrina Kaif

Episode 189 – Double Sofa Bed

Q1: What product am I?

Answer 1: (A) Zeiss Terra Binoculars

Q2: Which of these products come under the budget of ₹4200?

Answer 2: (B) Davidoff Wild  Perfume

Q3: Is the MRP of Sleepyhead Double Sofa Bed greater than or less than ₹20000?

Answer 3: (B) Less Than 20000 Rs

Episode 188 – Charging Pad

Q1: Which of these chargers comes under the budget of 6000?

Answer 1: (A) Apple Magsafe Charging

Q2: The MRP of the Ikea floral bedsheet is less than 3400?

Answer 2: (B) False

Q3: Slide to guess the MRP of Samsung hairdresser?

Answer 3: (B) 127000

Episode 187 -Cricket Set

Q1: Slide to guess the MRP of Microsoft Xbox series x

Answer 1: (C) 49990 Rs

Q2: Fill in the missing digits the MRP of voltas Beko dishwasher is 2-9

Answer 2: () 25990 Rs

Q3: The MRP of sg economy cricket set is less than 8000

Answer 3: (B) False

Episode 186 – Safety Vest

Q1: What is the MRP of Kapoor e illuminations glass lamp?

Answer 1: (B) 15999

Q2: Is the mrp of royal enfield rider safety vest greater than or less than 10999?

Answer 2: (A) Greater Than 10999

Q3: Fill in the missing digits the MRP of the apple AirPods Bluetooth headset is 2-0?

Answer 3: () 24900

Episode 185 – DSLR Camera

Q1: Is the MRP of Seagate 2 TB External Solid State Drive greater than or less than 16999?

Answer 1: (A) Greater Than 16999

Q2: What is the MRP of Bronx Advance Table Tennis Table?

Answer 2: (B) 34999 Rs

Q3: Fill in the missing digits. The MRP of Canon EOS 7D DSLR Camera is 1___9_.

Answer 3: () 124995 Rs

Episode 184 -Crystal 4K TV

Q1: The Samsung crystal 4k pro-led smart tv works on which operating system?

Answer 1: (A) Tizen

Q2: What are the combined MRP of Artesia Sheesham wood bedside table and Chitra furniture bedside table?

Answer 2: (B) 12498

Q3: Forever 21 was founded in which year?

Answer 3: (A) 1984

Episode 183 -Spyder Home Decor

Q1: What is the battery life of sony noise cancellation enabling Bluetooth headset?

Answer 1: (B) 30 Hours

Q2: Is the MRP of spyder home decor swing chair greater than or less than 12340?

Answer 2: (A) Greater Than 12340 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of Thrustmaster 5300 motion controller?

Answer 3: (C) 49999 Rs

Episode 182 – Entertainment Unit

Q1: Slide to guess the MRP of LG 55 inch smart led tv.

Answer 1: (C) 219990 Rs

Q2: What display does the Apple iPhone 13 pro max offer?

Answer 2: (B)  Super Retina XDR Display

Q3: The MRP of durian Alice tv entertainment unit is greater than 100000.

Answer 3: (B) False

Episode 181 – Garment Steamer

Q1: Is syska an Indian brand?

Answer 1: (A) Yes

Q2: Is the mrp of smeg 1500 w toaster greater than or less 10000?

Answer 2: (A) Greater Than 10000

Q3: What is the MRP of inalasa steamer garment streamer

Answer 3: (A) 3995 Rs

Episode 180 -Mirrorless Camera

Q1: What is the MRP of Marq by Flipkart 1.5 ton split ac?

Answer 1: (B) 43399 Rs

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Emporio Armani Valente analog watch is 2-9

Answer 2: () 24495 Rs

Q3: Is the MRP of Fujifilm x series mirrorless camera greater than or less than 59999

Answer 3: (A) Greater Than 59999 Rs

Episode 179 -Crystal Chandelier

Q1: Slide to guess the MRP of infinix note 10 pro

Answer 1: (B) 19999 Rs

Q2: The MRP of roidi f8 storm fx vacuum cleaner is 14450

Answer 2: (B) False

Q3: Fill in the missing digits the MRP of promo get led crystal chandelier is 3-0

Answer 3: () 32000 Rs

Episode 178 -Air Fryer

Q1: Fill in the missing digits the MRP of kurlonn toledo 3 seater sofa is 4-1.

Answer 1: () 24614

Q2: The MRP of havells air oven digi air fryer is 19795.

Answer 2: (A) True

Q3: What is the MRP of manyvar men kurta and churidar set?

Answer 3: (A) 2999 Rs

Episode 177 – Snap Scanner

Q1: The MRP of Fujitsu SV 600 snap scanner is 55000

Answer 1: (A) True

Q2: Fill in the missing digits the MRP of prestige edge pastel gas stove is 1-5

Answer 2: () 14595 Rs

Q3: What is the MRP of airtel digital tv hd set-top box

Answer 3: (A) 6399 Rs

Episode 176 – Comfortable Slides

Q1: What is the MRP of Adidas Slides?

Answer 1: (A) 3999 Rs

Q2: The MRP of Bose Noise Cancelling Bluetooth Headset is ₹19800.

Answer 2: (B) False

Q3: Who is the brand ambassador for the brand Levi’s?

Answer 3: (A) Option 1 -Deepika

Episode 175 – Wrist Watches

Q1: How many reclining positions does the living fabric manual recliner have

Answer 1: (A) Three -3

Q2: Slide to guess the MRP of Michael kors Pyper analog watch

Answer 2: (D) 21995 Rs

Q3: What is the mrp of tupperware casserole

Answer 3: (B) 9800 Rs

Episode 174 -Self Care Essentials

Q1: What is the MRP of samsonite small cabin luggage greater than or less than 10000?

Answer 1: (A) Greater Than 1000

Q2: Does the Samsung galaxy note 20 have an OLED display?

Answer 2: (A) Yes

Q3: What is the combined MRP of loreal pais revivalist plumping day cream and loreal Paris revalift serum sheet mask?

Answer 3: (B) 1569 Rs

Episode 173 – Golf Kit

Q1: What is the resolution of Samsung galaxy s7 fe primary camera

Answer 1: (A)  8 MP

Q2: Fill in the missing digits the MRP of the Callaway golf kit bag is 1-9

Answer 2: 19490 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of Faber hood talka wall-mounted chimney

Answer 3: (D) 79990 Rs

Episode 172 -VEGA Beauty 

Q1: As of 2021 who is the brand ambassador for vega

Answer 1: (A) Aanaya Pandey

Q2: What is the MRP of the attic solid wood closed bookshelf

Answer 2: (A) 39,5999 Rs

Q3: Does the Garmin edge cycle route navigation device come with Bluetooth connectivity

Answer 3: (A) Yes

Episode 171 -Modern Gaming Laptops

Q1: Is the MRP of Flipkart Smartbuy Water Fountain greater than or less than ₹9999?

Answer 1: (A) Greater Than 9999

Q2: Which of these laptops comes under the budget of ₹130999?

Answer 2: (B) ASUS F17 Gaming Laptop

Q3: Slide to guess the MRP of W Women Kurta and Sharara Set.

Answer 3: (C) 7999 Rs

Episode 170 -Premium Ethnic Wear

Q1: Is the MRP of Thomson 9a smart android tv greater than or less than 29999

Answer 1: (B) Less Than 29999 Rs

Q2: What is the combined MRP of Allen solely Coton men kurta and highlander men blue jeans

Answer 2: (B) 3398 Rs

Q3: What is the MRP of the beardo dark side perfume combo for men?

Answer 3: (B) 6000 Rs

Episode 169 – Relaxing Massager

Q1: What are the combined MRP of dr psycho foot and calf massager and Guccio natural heel treatment

Answer 1: (B) 42,950 Rs

Q2: The MRP of polaroid UV protection sunglasses is greater than 3500

Answer 2: (A) True

Q3: What product am i?

Answer 3: (A) Marshal Action 11 Google Assistant Smart Speaker

Episode 168 – Juicer Mixer Grinder

Q1: Is the MRP of kitchen aid power plus juicer mixer grinder greater than or less than 23000

Answer 1: (A) Greater Than 23000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Featherlite motorized adjustable office table is 4-1

Answer 2: () 46215

Q3: What is the mrp of calvin klein slim jeans?

Answer 3: (B) 9999 Rs

Episode 167 – Antique Guns

Q1: What is the refresh rate of realme 43-inch full hd led android smart tv

Answer: (A) 60 HZ

Q2: Is the MRP of the modern queen wooden banarsi saree is greater than or less than 3000

Answer: (A) Greater Than 3000 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of giftadia antique guns painting

Answer: (C)  49999 Rs

Episode 166 – Winter Sneakers

Q1: The brand Kodiak was founded in which year

Answer 1: (A) 1888 Rs

Q2: Slide to guess the MRP of home by nilkamal rivers recliner

Answer 2: (D) 180900 Rs

Q3: The MRP of Adidas originals winter sneakers is 7999

Answer 3: (B) False

Episode 165- Laptop Cooling Pad

Q1: Slide to guess the mrp of realme gt master edition smartphone

Answer 1: (C) 31999 Rs

Q2: What product am I?

Answer 2: (A) Olivier Lunch Box

Q3: The mrp of topmate c5 laptop led cooling pad is 10000

Answer 3: (B) False

Quiz Answers that gives big prizes:

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

Flipkart Oppo Challenge with Ranbir Kapoor Quiz Answers

Flipkart Kaun Who Did It Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers

Sab

Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
View All Articles