Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today – All Episodes

All Flipkart Fake or Not Fake Quiz answers for all episodes of Season 4 is now live on Flipkart App. Scroll down for Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 3 December 2021.

Page Contents

Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers on the Flipkart App and by answering only 3 questions correctly you can win a chance to grab assured prizes like Smart-Phones, Vouchers, Super Coins, and other Exciting Prizes.

You can see All Flipkart Quiz Answers Today. All Quiz answers at one place that too fast.

In this post I’m going to show you the Flipkart Fake or Not All Episode Quiz Answers for Today.

(Step-by-step)

PLUS: We daily provide the Amazon Quiz Answers & Flipkart Quiz Answers which can lead you to grab some exciting rewards, prizes, vouchers, gifts, and Flipkart’s super coins. Below are the steps to play the Flipkart Fake or Not Quiz and get all Answers right.

How to play Flipkart Fake or Not Quiz?

  • Firstly, download the Flipkart app from here on your device.
  • Then, open the Flipkart app.
  • Finally, head over to the game Zone section and click on the ‘Fake or Not Quiz Banner’. 
  • Answer all Fake or not quiz questions correctly to win prizes.

Also Read: Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Quiz 3 December 2021 Details

Below are the details for Flipkart Fake or Not Quiz Answers:

Quiz Prizes:Smartphones, Gift Vouchers & Exciting Prizes
Total Prizes:1 lakh+ prizes
Quiz Type:General Knowledge
Date:3 December 2021
Winner Announcement:Immediately

अरे! क्या आप जानते हैं कि अब आप फ्लिपकार्ट वीडियो पर रोमांचक इनाम देख सकते हैं, खेल सकते हैं और जीत सकते हैं। लिंक पर क्लिक करें और अब खेलना शुरू करें! Below are the fake or not fake flipkart answers all episodes.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today – All Episodes

Episode 356 -The Big Era

Q1: Sooryavanishi is a remake of Amitabh Bachan’s film sooryavansham.

Answer 1: Fake

Q2: World first airmail service started from india

Answer 2: Not Fake

Q3: There is a place named udaipur in himachal pardesh

Answer 3: Not Fake

Episode 355 –  Aloo Le Lo

Q1: Jwala gutta is a professional tennis player

Answer 1: Fake

Q2: Hamleys is owned by mukesh ambani

Answer 2: Not Fake

Q3: Potato is believed to have been originated in south america

Answer 3: Not Fake

Episode 354 – Jai Jai Money

Q1: Chetan Bhagat released a book titled ‘400 days’ in 2021.

Answer 1: Not Fake

Q2: Bitcoin tender is legal in India.

Answer 2: Fake

Q3: ‘Arun Jaitley Stadium’ is the oldest international stadium in India?

Answer 3: Fake

Episode 353 –Kasautii Zindagi Kay

Q1: Sandwich is named after a place in Germany.

Answer 1: Fake

Q2: A pink ribbon is usually associated with aids awareness.

Answer 2: Fake

Q3: Ekta Kapoor and Karan johar were awarded the Padma Bhushan in Nov 2021.

Answer 3: Fake

Episode 352 -Tip Tip Barsa Pani

Q1: The fear of cats is called mysophobia

Answer 1: () Fake

Q2: Tip tip barsa pani song originally featured in the film mohra.

Answer 2: () Not Fake

Q3: Rabindranath Tagore has written the pledge usually found in school textbooks.

Answer 3: () Fake

Episode 331 – Bunty Ki Babli

Q1: Sahaid Kapoor was a background singer for Bunty aur Babli film.

Answer 1: Fake

Q2: The minimum age to join Facebook in India is 16 year

Answer 2: Fake

Q3: Bihar is the 2nd most populous state after up

Answer 3: Fake

Episode 350 -Pardes Jaake Pardesia

Q1: Only four states in india with pradesh in their name

Answer 1: () Fake

Q2: India has been qualified for the fifa world cup

Answer 2: () Not Fake

Q3: Camels have three sets of eyelids

Answer 3: () Not Fake

Episode 349 – Sona kitna sona hai?

Q1: Skin regenerates itself almost every 28 days.

Answer 1: Not Fake

Q2: There are no active volcanoes in India.

Answer 2: Fake

Q3: Olympic gold medals are primarily made of silver.

Answer 3: Not Fake

Episode 348 -The India-Pak Rivalry

Q1: Apes laugh when they are tickled.

Answer 1: Not Fake

Q2: Anna Hazare is the founder of the ‘Aam Aadmi Party.

Answer 2: Fake

Q3: India has defeated Pakistan in all matches in the ICC Cricket World Cup.

Answer 3: Fake

Episode 347 – The Ludo King

Q1: ‘Pachisi’ is the ancient name for Ludo.

Answer 1: Not Fake

Q2: The Internet Explorer browser has been discontinued from 2021.

Answer 2: Not Fake

Q3: Guru Nanak is considered to be the founder of Sikhism.

Answer 3: Not Fake

Episode 346 -Street Dancer 

Q1: Humans have an equal number of bones & muscles in their bodies.

Answer 1: Fake

Q2: Engineer’s Day is celebrated on Sir C.V Raman’s birthday in India.

Answer 2: Fake

Q3: Remo D’souza has directed three films with Varun Dhawan playing the lead role.

Answer 3: Fake

Episode 345 -India in Poland!

Q1: In India the driver seat of the car is always on right

Answer 1: Not Fake

Q2: A city square in poland is named after harivansh rai bachchan

Answer 2: Not Fake

Q3: India share its longest international land border with Bangladesh

Answer 3: Not Fake

Episode 344 -Monkeys in Space?

Q1: INDUS river originates in india

Answer 1: Fake

Q2: Rice is the most produced grain in the world

Answer 2: Fake

Q3: The first creature sent to space was a monkey

Answer 3: Fake

Episode 343 – Doordarshan

Q1: A group of crows is called a parliament.

Answer 1: Fake

Q2: The first television network in India was zee tv.

Answer 2: Fake

Q3: Hot water and cold water produce different sounds when poured.

Answer 3: Not Fake

Episode 342 – Kauwa Ka Ghosla

Q1: Both Mirzapur and Wasseypur are cities in Bihar.

Answer 1: Fake

Q2: Saturn has the most number of moons in the solar system.

Answer 2: Not Fake

Q3: Anil Ambani’s house in Mumbai is named Antilia.

Answer 3: Fake

Episode 341 – Women in Blue

Q1: India is the largest producer of Balanas in the world.

Answer 1: Not Fake

Q2: Twitter’s parent compary has been renamed to Meta.

Answer 2: Fake

Q3: The Indian women’s cricket team has won the ICC T20 World Cup once.

Answer 3: Fake

Episode 340 – The Parsian Jamun

Q1: Gulab Jamun originated in Persia.

Answer 1: Not Fake

Q2: A White Rhino is actually grey in color.

Answer 2: Not Fake

Q3: Depression is hereditary.

Answer 3: Fake

Episode 339 -Bebo Main bebo

Q1: Tonsils can grow back.

Answer 1: Not Fake

Q2: The fear of vegetables is called lachannophobia.

Answer 2: Not Fake

Q3: Kareena Kapoor has also done playback singing.

Answer 3: Not Fake

Episode 338 -Yeh Dil Deewana

Q1: Sonu Nigam has sung over 2000 songs.

Answer 1: Not Fake

Q2: HB written on a pencil stands for Hard Black.

Answer 2: Not Fake

Q3: Snakes can help predict earthquakes.

Answer 3: Not Fake

Episode 337 -Stars on Earth

Q1: Dara Singh Randhawa was an Indian professional boxer

Answer: Fake 

Q2: The film tare Zameen par was released on children’s day

Answer: Fake

Q3: Women are more likely to have thyroid issues than men

Answer: Not Fake

Episode 336 – Can Dolphins kick?

Q1: The term dolphin kick is associated with swimming.

Answer 1: Not Fake

Q2: Mushrooms produce vitamin d when exposed to sunlight.

Answer 2: Not Fake

Q3: Type 2 diabetes only affects overweight people.

Answer 3: Fake

Episode 345-Poop in Cubes?

Q1: Calabash is another name for Bottle gourd or Lauki.

Answer 1: Not Fake

Q2: Pandas have cube-shaped poop.

Answer 2: Fake

Q3: Historical Monument ‘Agrasen ki Baoli’ was featured in Aamir Khan’s song ‘Khalbali’.

Answer 3: Fake

Episode 334 – The Grand Federer

Q1: China has only one time zone

Answer 1: Not Fake

Q2: Priyanka Chopra has worked in a Disney movie

Answer 2: Not Fake

Q3: Roger Federer is the first male player to complete the career grand slam on three different surfaces

Answer 3: Fake

Episode 333 -Jakie Chan Vs Sonu Sood

Q1: Pakistan defeated India after 29 years in a Cricket World Cup.

Answer 1: Not Fake

Q2: Sonu Sood has acted in a Chinese film.

Answer 2: Not Fake

Q3: ‘Rajnigandha’ flower is originally from India.

Answer 3: Fake

Episode 332 – Dugna Lagaan

Q1: England has won the cricket world cup the most number of times.

Answer 1: Fake

Q2: Sim Bhullar is the first player of Indian origin to play in an NBA game.

Answer 2: Not Fake

Q3: Ice iis more dense than water

Answer 3: Fake

Episode 331 – Aamchi Mumbai

Q1: Mumbai was the capital of the British Indian empire till the year 1911.

Answer 1: Fake

Q2: Pneumonia is not contagious.

Answer 2: Fake

Q3: Google was once put up for sale.

Answer 3: Not Fake

Episode 330 – Butter Fruit Avocado

Q1: Wi-Fi stands for Wireless Functioning.

Answer 1: Fake

Q2: Peepal tree shouldn’t be planted inside a house.

Answer 2: Not Fake

Q3: Butter fruit and Avocado are the same fruit.

Answer 3: Not Fake

Episode 329 -Lettuce Sunflowers

Q1: Lettuce is a member of the sunflower family.

Answer 1: Not Fake

Q2: A vaccine exists for malaria.

Answer 2: Fake

Q3: Ratan tata is a pilot himself.

Answer 3: Not Fake

Episode 328 -Peaches of Georgia

Q1: Apples and peaches are members of the rose family.

Answer 1: Not Fake

Q2: Virat Kohli is the only Indian player to score a century in a World Cup debut.

Answer 2: Not Fake

Q3: Giraffes keep growing until they die.

Answer 3: Fake

Episode 327 – Babumoshai

Q1: Kale is a fruit

Answer 1: Fake

Q2: Rajesh Khanna was born on the same day as his daughter Twinkle Khanna.

Answer 2: Not Fake

Q3: Use of alcohol-based hand sanitizers dry your hands.

Answer 3: Fake

Episode 326 -Heroes Of The Nation

Q1: Bappi lahiri real name is alokesh

Answer 1: Not Fake

Q2: President tatrakshak medal is awarded to Indian navy officers

Answer 2: Fake

Q3: Tawang ganden namgyal lhatse is located in india

Answer 3: Not Fake

Episode 325 -Chocolatey Maths

Q1: SRK is named rahul in more than 12 movies

Answer 1: Fake

Q2: Wolves howl at the moon

Answer 2: Fake 

Q3: Eating chocolates can help in studying mathematics

Answer 3: Not Fake

Episode 324 -Chai pe Chess

Q1: The fear of animals is called zoophobia

Answer 1: Not Fake

Q2: The radius bone is present in the leg

Answer 2: Fake 

Q3: The term tee is associated with chess

Answer 3: Fake

Episode 323 -Miss Tulip Beauty

Q1: Aishwarya Rai has a flower named after her.

Answer 1:Not Fake

Q2: The smallest cell in the human body is male sperm.

Answer 2: Not Fake

Q3: Turkey’s don’t fly.

Answer 3: Fake

Episode 322 – Lambu in Space

Q1: Astronauts grow taller in outer space

Answer 1: Not Fake

Q2: The average human brain contains 78% water

Answer 2: Not Fake

Q3: Hens don’t have teeth

Answer 3: Fake

Episode 321 – Sonam Canne or Cannot

Q1: Like fingerprints, humans have unique tongue prints too

Answer 1: Not Fake

Q2: Vultures stalk living animals

Answer 2: Fake

Q3: Sonam Kapoor is the first indian to be a part of the cannes film festival jury

Answer 3: Fake

Episode 320 -A Day on Neptune

Q1: India played its first one day international against new zealand

Answer 1: Fake

Q2: On planet neptune one day has 16 hours

Answer 2: Not Fake

Q3: Kartik Aaryan made his bollywood debut with the film sonu ke titu ki sweety

Answer 3: Fake

Episode 319 – Cloud of Ground

Q1: There are 2000 thunderstorms on earth every minute

Answer 1: Not Fake

Q2: Chak de India story was inspired by the Indian women Asian cup 2004 victory

Answer 2: Fake

Q3: Rain contains vitamin b12

Answer 3: Not Fake

Episode 318 – Cinderella Pumpkins

Q1: The word pumpkin showed up for the first time in the fairy tale cinderella

Answer 1: Not Fake

Q2: At birth a baby blue whale weighs as much as its mother tongue

Answer 2: Not Fake

Q3: Kapil Dev has acted in the movie mujhse shaadi karoge

Answer 3: Not Fake

Episode 317 -Bhangra Boy

Q1: The brighter the star the shorter its lifespan

Answer 1: Not Fake

Q2: Eating garlic before sleeping will help keep mosquitoes away

Answer 2: Fake

Q3: The Indian football team was nicknamed ‘Bhangra Boys’

Answer 3: Not Fake

Episode 316 -Festival De Cannes

Q1: Grasshoppers have ears on their stomachs.

Answer 1: Not Fake

Q2: Cannes Film Festival happens annually in Milan.

Answer 2: Fake

Q3: Radio was invented before the telephone.

Answer 3: Fake

Episode 315 -Darling Prabas

Q1: Venus is the only planet to spin clockwise

Answer 1: Not Fake

Q2: Prabhas made a cameo appearance in a Bollywood film?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels store water in their blood vessels

Answer 3:Not Fake

Episode 314 -Shahenshah

Q1: Owls cannot move their eyeballs.

Answer 1: Not Fake

Q2: The original story of Shahenshah was written by Jaya Bachchan

Answer 2: Not Fake

Q3: The first credit card in India was issued in the year 2000.

Answer 3: Fake

Episode 313 -Dengue vs Human

Q1: You can only catch dengue once in a lifetime?

Answer 1: Fake

Q2: A human produces enough saliva throughout their life to fill two swimming pools

Answer 2: Not Fake

Q3: The state of Hawaii moves closer to Alaska every year

Answer 3: Not Fake

Episode 312 – Is Unicorn even real?

Q1: Your stomach is about the same size as your fist.

Answer: Fake

Q2: Dump/Floater and Wipe are terms used in Basketball.

Answer: Fake

Q3: Unicorn is the national animal of Indonesia.

Answer: Fake

Episode 311 – Sanskrit’s Adikavi

Q1: India won a bronze at the asian tt championship

Answer 1:Not Fake 

Q2: Mont Blanc is the highest peak in the alps

Answer 2: Not Fake 

Q3: Maharishi Valmiki had drafted the first-ever Sanskrit shloka

Answer 3: Not Fake

Episode 310 – Speed Breaker

Q1: India first mcdonald outlet opened in 1996

Answer 1: Not Fake 

Q2: Cranberries dont actually grow underwater

Answer 2: Not Fake 

Q3: Qwerty keyboard was designed to slow down the typing speed

Answer 3: Not Fake 

Quiz Answers that gives big prizes:

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Oppo Challenge with Ranbir Kapoor Quiz Answers

Flipkart Kaun Who Did It Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers

Leave a Comment