All Flipkart Super Fan Quiz Answers – 6 Episodes

SUPER FAN is a quiz show featuring various Bollywood celebrities across multiple episodes. Celebrities will ask various questions pertaining to their personal life and the participants will be required to answer these questions.

The results will be available to the users who have completed the quiz.

All Flipkart Super Fan Quiz answers in a single page.

Play Flipkart Super Fan Quiz by answering all 10 questions correctly and win assured prizes of Super Coins. Also check Flipkart Quiz Answers Today.

Flipkart Super Fan Quiz Answers – All Episodes

E1: Kareena Kapoor Khan

Q1. What was the name my grandfather wanted to give me?

Answer: Sidhima

Q2. What do you think I like more?

Answer: Sunset

Q3. What was the summer course I took in Harvard?

Answer: Micro Computers & Info tech

Q4. What is my favourite corner in my house?

Answer: The Balcony

Q5. How many pairs of jeans do I own?

Answer: 50-55 Pairs

Q6. What is my favourite pass time with Taimur?

Answer: Reading

Q7. My second favourite holiday destination in New York

Answer: False

Q8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa

Answer: False

Q9. I would love to be a lead in my own biopic

Answer: True

Q10. My favourite Saif Ali Khan performance is?

Answer: Dil Chahta hai

E2: Jacqueline Fernandez

Q1. What is the last thing I do before I sleep?

Answer: Pray

Q2. What is my favourite Indian Dessert?

Answer: Rasgulla

Q3. What is my least favourite vegetable?

Answer: Karela

Q4. What is that one social media trend that really bugs me

Answer: Challenges

Q5. I always carry a marble in my bag. Who gifted me this

Answer: My Mom

Q6. What is that one thing I always offer guests when they come home?

Answer: Dates

Q7. I have 2 poles at home

Answer: TRUE

Q8. If I wasn’t living in india I would have loved to stay in New York

Answer: FALSE

Q9. The first Hindi film I watched was ____

Answer: Devdas

Q10. My first Bollywood crush was _____

Answer: Salman Khan

E3: Sara Ali Khan

Q1. What is my favourite holiday destination in India?

Answer: Himachal Pradesh

Q2. What is my favourite cheat meal?

Answer: Mithai

Q3. Which classical dance form am I more trained in?

Answer: Odissi

Q4. What is the name of my pet turtle?

Answer: Mr. T

Q5. What is my favourite type of Atta?

Answer: Makki

Q6. I have a fake Twitter account?

Answer: True

Q7. I lost weight during the Kedarnath shoot

Answer: False

Q8. My favourite form of exercise is weight training

Answer: False

Q9. My favourite Karan Johar film in ____

Answer: Kabhi Khushi Kabhie Gham

Q10. Out of all mom’s films my favourite performance of hers is ____

Answer: Chameli Ki Shaadi

E4: Taapsee Pannu

Q1. The first poster I ever put in my room was of which actor?

Answer: John Abraham

Q2. Who am I more scared of?

Answer: My Dad

Q3. What is that one habit I just can’t get rid of?

Answer: Nail Bitting

Q4. If I were to get a third tattoo what would that tatto be?

Answer: My Birth Date

Q5. Which Delhi street food do I miss the most?

Answer: Chole Bhature

Q6. I am a

Answer: Morning Person

Q7. In college I developed an app called FontSwap

Answer: True

Q8. Once while playing Badminton I hit my younger sister so hard on the head that she had to go to the hospital

Answer: False

Q9. The first film I saw in a movie theatre was

Answer: Chhota Chetan

Q10. I can speak _____ languages

Answer: 5

E5: Ananya Pandey

Q1. What is my secret talent?

Answer: Touching my toungue to my nose

Q2. What is my favourite team sport?

Answer: Cricket

Q3. What is my favourite ice cream flavour?

Answer: Cookies and Cream

Q4. My favourite family holiday was to which place?

Answer: Africa

Q5. I am allergic to cheese?

Answer: False

Q6. One emoji that I use the most is the eye roll?

Answer: False

Q7. The first thing I do in the morning is check my phone

Answer: True

Q8. If this film was remade today I would love to be a part if it. the film is

Answer: Kuch Kuch Hota Hai

Q9. I regularly use this movie dialogue. The dialogue is ____

Answer: Main apni favourite hoon

Q10. If my life had a hindi theme song then it would be ____?

Answer: Ankhiyon se goli maare

E6: Malaika Arora

Q1. What is the most daring things I have ever done?

Answer: Swimming with Sharks

Q2. What disk do I cook the best?

Answer: Green Thai Curry

Q3. What is that one habit I just can’t get rid of?

Answer: Over-packing

Q4. What was my favorite subject in school?

Answer: History

Q5. What is that one word I use a lot?

Answer: Seriously

Q6. Badminton is my favourite sport

Answer: False

Q7. My perfect date night is a long walk on the bench

Answer: False

Q8. The hindi film song which best describes me is ______

Answer: Oh Haseena Zulfon Waali

Q9. The first ad I did was for

Answer: Amusement Park

Q10. My favourite hindi movie is _______

Answer: Qayamat Se Qayamat Tak

Flipkart Super Fan Quiz Contest Details

The contest will commence at 00.00 hrs on 6th October, 2020 and end at 23:59 hrs on 5th December, 2020 (“Contest Period”).

To participate in the Contest You must do/ fulfill the following:

Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervision and consent;

Must have a valid account on the Platform (App only) and log into the same;

Flipkart Super Fan Quiz Winners:

All participants with all correct answers during the episode shall be declared as winner (“Winner”) who will be entitled to receive prize (‘Prize”).

Prizes shall be in the form of Mystery Box. The elements inside the mystery box will be as below: SuperCoins

Unlocking the mystery box is a mandatory step to be eligible for a reward. The allotment of the prizes will be solely at the discretion of Flipkart and its decision will be final, which will be disbursed on or before 30th January 2021.

Winner details will be visible to each user in their Super Fan Game Summary section. The Participant can win only once in each episode.

TERMS AND CONDITIONS FOR Flipkart Super Fan Quiz

By participating in “SUPER FAN” (“Contest”), the user (“You” or “Your”) agrees to be bound by: these terms and conditions (“T&C”); and the Terms of Use, Privacy Policy, SuperCoins terms and conditions, terms and conditions for Gift and other relevant documentation including any modifications, alterations or updates thereof, that are published on www.flipkart.com (“Website”), Flipkart Mobile App, Flipkart Lite Platform (all three collectively “Platform”), which are owned and operated by Flipkart Internet Private Limited (“Flipkart”, “We” or “Our”).

All Flipkart Super Fan Quiz answers in a single page are given as we promised.

Sab

Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
View All Articles