Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today – All Episodes

Flipkart Kya Bolti Public Answers Today - All Episodes
Flipkart Kya Bolti Public Answers Today

S4 Episode 39

Q1: Can you match your current signature with your first signature

Answer 1: (A) Yes

Q2: What would your rather be

Answer 2: (B) Cricketer

Q3: What percent of people prefer travelling solo?

Answer 3: (A) 70-80%

S4 Episode 37:

Q1: Who is your favorite comedian?

Answer 1: (B) Kapil Sharma

Q2:Who is your all-time favorite Indian cricketer?

Answer 2: (B) MS Dhoni

Q3:Are you satisfied with your current monthly salary?

Answer 3: (B) No

S4 Episode 36

Q1: Do people pass on their gift to others

Answer 1: (A) Yes

Q2: What is more likely to make you laugh

Answer 2: (A) Jokes

Q3: What percent of people would like to build a house in the mountains

Answer 3: (A) 40-50%

S4 Episode 36

Q1: Do people chew nails?

Answer 1: (A) Yes

Q2:Which kind of pizza do people prefer to eat?

Answer 2: (A) Margarita Pizza

Q3: What percent of people are not afraid to watch horror movies?

Answer 3: (A) 70%-80%

S4 Episode 35

Q1: What percent of people hate taking selfie?

Answer 1: (A) 50-60%

Q2: Who do people find funnier?

Answer 2: (A) Zakir Khan

Q3: Is Cricket bigger than Bollywood in India?

Answer 3: (A) Yes

S4 Episode 34

Q1: What percent of people like monsoon?

Answer 1: (A) 60-70%

Q2: Who is a bigger star?

Answer 2: (A) Kiara Adwani

Q3: What do people prefer?

Answer 3: (B) Love Marriage

S4 Episode 33

Q1: Do people prefer working from home

Answer 1: (B) Yes

Q2: Where do people prefer watching shows

Answer 2: (B) TV

Q3: What percent of people fake their age

Answer 3: (A) 70-80%

S4 Episode 32

Q1: What exercise do people prefer?

Answer 1: (B) Cycling

Q2: What percent of people fast for spiritual reasons?

Answer 2: (B) 60-70

Q3: Which Store are you likely to enter?

Answer 3: (A) All Items At 500

S4 Episode 31

Q1: Which one do people prefer

Answer 1: (A) Sunrise

Q2: What percent of people believe that green tea can help you lose weight

Answer 2: (B) 70-80%

Q3: Do people put their shopping plans on hold to shop at a sale

Answer 3: (A) Option 1

S4 Episode 30

Q1: What does food taste better with

Answer 1: (A) Ghee

Q2: What percentage of people share their things with others

Answer 2: (A) 70-80%

Q3: Have people already shopped from the big billion days sale

Answer 3: (A) Yes

S4 Episode 29

Q1: How many people attend weddings only for foods

Answer: (B) 30-40%

Q2: If you were an entrepreneur what would be your business be

Answer: (A) Food

Q3: What would u prefer shopping more during the sale period

Answer: (A) Electronics

S4 Episode 28

Q1: How many people believe that ghosts exist?

Answer 1: (B) 50-60%

Q2: What would you do if you had a superpower?

Answer 2: (A) Time Travel

Q3: Should your partner have your social media access?

Answer 3: (B) Yes

S4 Episode 27

Q1: What time of the day do people like working early morning or late nights

Answer 1: (B) Late Night

Q2: Is spoken English necessary to get a job?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Who is the better digital content creator?

Answer 3: (B) Prajacta Koli

S4 Episode 26

Q1: What type of footwear do women prefer

Answer 1: (B) Shoes

Q2: How many people read terms and conditions while signing a document?

Answer 2: (B) 70- 80%

Q3: Do you think Indian men still wear vests under their shirt

Answer 3: (A) Yes

S4 Episode 25

Q1: Which celebrity couple do people love more?

Answer 1: (B) Deepika- Ranveer

Q2: What do people like watching more

Answer 2: (A) Movies

Q3: Do people try on clothes before they buy

Answer 3: (A) Yes

S4 Episode 24

Q1: Who do people prefer listening to during the monsoon season

Answer 1: (A) Arjit Singh

Q2: What is the strangest thing people have done during an online meeting

Answer 2: (A) Brushing Teeth

Q3: What genre of movie do people prefer watching on a date

Answer 3: (B) Action And Thriller

S4 Episode 23

Q1: What do people prefer doing on Sunday

Answer 1: (A) Sleeping

Q2: Do people prefer diamond or gold jewelry?

Answer 2: (A) Diamond

Q3: Do people prefer listening to music while working

Answer 3: (B) No

S4 Episode 22

Q1: Do people need one alarm or more than one to wake up?

Answer 1: (A) One Alarm

Q2: Which cousin siblings duo looks better

Answer 2: (B) Parineeti- Priyanka

Q3: Do people prefers being clicked by others or take their selfies

Answer 3: (B) Taking Selfie

S4 Episode 21

Q1: Where do people prefer to watch the news?

Answer 1: (A) News Channel

Q2: What percent of people still prefer to listen to the radio?

Answer 2: (A) 50-60%

Q3: Where do youngsters learn cooking from?

Answer 3: (B) Family

S4 Episode 20

Q1: What type of men do women prefer?

Answer 1: (A) Outgoing

Q2: What time of the day do people prefer to surf the internet?

Answer 2: (A) During The Day

Q3: What kind of sports do people prefer more?

Answer 3: (A) Outdoor

S4 Episode 19

Q1: Do people believe in astrology

Answer 1: (A) 60-70 %

Q2: What are people scared of more?

Answer 2: (B) lizard

Q3: Who do people find more cute old people or kids?

Answer 3: (B) Kids

S4 Episode 18

Q1: Do people remember birthdays only because of social media

Answer 1: (A) 60-70%

Q2: What do people prefer to watch on Instagram?

Answer 2: (A) Reels

Q3: What do people prefer to eat at restaurants?

Answer 3: (A) Chinese

S4 Episode 17

Q1: What percent of people prefer public transport during covid?

Answer 1: (B) 30-40%

Q2: What time do people prefer to sleep at night?

Answer 2: (A) Before Midnight

Q3: What are people more scared of?

Answer 3: (A) Flight Takes Off

S4 Episode 16

Q1: Which superpower would people like to have for a day

Answer 1: () Mind Reading

Q2: Do people buy things sold at traffic signals

Answer 2: () Yes

Q3: If people were stranded on an island what would they prefer more

Answer 3: () Food

S4 Episode 15

Q1: According to people would the world become covid free by the end of 2022

Answer 1: (A)  60-70%

Q2: What would people prefer to buy if they had 5 lakh rupees

Answer 2: (A) New Car

Q3: According to people which is Akshay Kumar’s most preferred role?

Answer 3: (B) Comedy

S4 Episode 14

Q1: How do women prefer men?

Answer 1: (A) With Beard

Q2: Which sweet dish do people prefer to eat?

Answer 2: (B) Jalebi

Q3: What percentage of people hate their boss?

Answer 3: (A) 30-40 %

S4 Episode 13

Q1: What percentage of people think that there should be censorship on the OTT platform

Answer 1: (A) 70- 80

Q2: Which one of these would not have acted in films if they don’t have any film background

Answer 2: (A) Sonakshi

Q3: What do people prefer to do on weekends

Answer 3: (A) Going Out

S4 Episode 12

Q1: According to people which is the better breakup song?

Answer 1: (A) Channa Mareya

Q2: Do people google before meeting new people?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Which of Alia Bhatt’s looks do people like more?

Answer 3: (B) Western

S4 Episode 11

Q1: What should flights provide?

Answer 1: (B) Free WiFi

Q2: Do grown-ups watch cartoons?

Answer 2: (A) 70-80

Q3: Which sibling duo is cooler?

Answer 3: (A) Janhavi and Khushi Kapoor

S4 Episode 10

Q1: Do people like watching cricket

Answer 1: (A) Yes

Q2: What do people prefer more

Answer 2: (B) Cooking At Home

Q3: Do people prefer online payment over cash payments

Answer 3: (B) Online Payment

S4 Episode 9

Q1: What is more important for people while shopping at Flipkart?

Answer: (B) Good Rewies

Q2: Do people still hang out with their school friends?

Answer: (A) Yes

Q3: Which Priyanka Chopra movie do people like more?

Answer: (A) Dil Dhadkane Do

S4 Episode 8

Q1: Who snores more?

Answer: (A) Men

Q2: Do you like remixes of old songs?

Answer: (A) No

Q3: Which is worse?

Answer: (B) Stomach Ache

S4 Episode 7

Q1:  What phone unlock feature do people like more?

Answer 1: (B) Finger Print

Q2: Do people think Salman Khan is the most popular khan of Bollywood

Answer 2: (A) Yes

Q3: Where do people prefer looking for a partner

Answer 3: (A) Matrimonial Site

S4 Episode 6

Q1: How many people read the newspaper every day?

Answer: (B) 70-80%

Q2: Which Mask do people prefer?

Answer: () STYLISH

Q3: Do people think that owning an iPhone is a luxury?

Answer: () YES

S4 Episode 5

Q1: Who do people think is a better dancer

Answer: (A) NORA FATEHI

Q2: Which side of the family do people like more

Answer: (B) MATERNAL

Q3: Should children below 8 have access to a mobile phone

Answer: (B) NO

S4 Episode 4

Q1: What do people think are 2000 rupee notes are of any use?

Answer: () YES

Q2: What percentage of people prefer living with their parents?

Answer: () 80-90%

Q3: Who do people follow more on social media?

Answer: () INFLUENCERS

S4 Episode 3

Q1: Where would peoples prefer to go on a vacation

Answer 1: (B) GOA

Q2: What kind of coffee do people prefer to drink

Answer 2: (A) HOT COFFEE

Q3: Can people who have taken both the vaccines avoid wearing masks

Answer 3: (B) N

S4 Episode 2

Q1: What do peoples prefer traditional watches or smartwatches

Answer:  (B) SMARTWATCH

Q2: What do people prefer watching T20 or IPL

Answer: (B) IPL

Q3: What percentage of people play the new version of pubg

Answer: (B) 30-40

S4 Episode 1

Q1: How many people prefer online shopping in India?

Answer 1: (A) 80% – 90% 

Q2: Do you think that female actor should be paid equally as male actors in Bollywood?

Answer 2: () Yes

Q3:Which of these fitness regimes do people prefer?

Answer 3: (A) Yoga

Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.