All FirstCry Quiz Answers for Today

FirstCry Quiz Answers Today – There are total 5 quizzes on Firstcry Website/App. We have added all the First Cry Quiz Answers. Prize today is Exciting Prizes, and you have until September 6, 2021 to complete this quiz.

Please scroll down till the end to find out the quiz contest that you missed out. If you’re familiar with Amazon Quiz? I’ve revealed the genuine ways to win Amazon Quiz.

How to Win FirstCry Quiz?

This Quiz will commence on 21st to 31st August 2021.

In order to be eligible for the Quiz, you must sign-in to or sign-up from an account on the FirstCry.com App.

The user will have to answer all the quiz questions correctly, to be eligible for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The Loyalty Cash will be evenly distributed between 10 Lucky Winners who answered the questions correctly. 4 Lucky winners will get FirstCry Vouchers of Rs.1,000 each & 1 Lucky Winner will get an iPhone

The result will be declared on 15th September 2021.

The Winning amount will be visible My Earnings section in Parenting My Account section.

Also Refer: All Flipkart Quiz Answers Today

FirstCry Quiz Mania for 26 August 2021

ry Quiz Mania

Questions with Answers:

Q1. Which is the tallest Statue in India?

Answer: The Statue of Unity

Q2. Who Directed ‘Dil Chahta Hai’

Answer: Farhan Akhtar

Q3. Which of the following is NOT an Indian bread?

Answer: Lavash

Q4. What is the capital of France

Answer: Paris

Q5. What is 17×3

Answer: 51

FirstCry Shehanshah-E-Bollywood Quiz for 26 August 2021

irstCry Shehanshah-E-Bollywood Quiz

Questions with Answers:

Q1. What is the name of the character played by Amitabh Bachchan in the film Agneepath?

Answer: Vijay Dinanath Chauhan

Q2. Which famous Bollywood actress is the spouse of Amitabh Bachchan?

Answer: Jaya

Q3.Which of these Amitabh’s movies gets frequently aired on Set Max?

Answer: Sooryavansham

Q4.”Rishte mein toh hum tumhare baap lagte hai, Naam hai —-“

Answer: Shenshah

Q5.”Tumhara naam kya hai, Basanti?” Guess the movie.

Answer: Sholay

FirstCry Bollywood Badshah Quiz for 26 August 2021

FirstCry Bollywood Badshah Quiz

Questions with Answers:

Q1. Who played the role of Shahrukh Khan’s sister in the film Josh?

Answer: Aishwarya Rai

Q2. Who played the role of Shahrukh Khan’s brother in the film Karan Arjun?

Answer: Salman Khan

Q3. In which city was Shahrukh Khan born?

Answer: Delhi

Q4. What role did Shahrukh Khan play in the film Chak De India?

Answer: Hockey Coach

Q5.”I Love You KKK.. Kiran”. Guess the movie

Answer: Darr

FirstCry The Ultimate Astrology Quiz for 26 August 2021

FirstCry The Ultimate Astrology Quiz

Questions with Answers:

Q1. How many Signs are there in the Zodiac?

Answer: 12

Q2. Which is the Last Sign in Zodiac?

Answer: Pisces

Q3. Which of the following is not a Water sign in the Zodiac?

Answer: Gemini

Q4. If your Birthday falls on 9th May then what is your Zodiac Sign?

Answer: Taurus

Q5. Which of the Zodiac Sign Starts with ‘C’ and ends with ‘N’?

Answer: CAPRICORN

FirstCry The Great Indian Mythology Quiz for 26 August 2021

FirstCry The Great Indian Mythology Quiz

Questions with Answers:

Q1. In the Narasimbha avatar, Lord Vishnu kill_______

Answer: Hiranyakashipu

Q2. In which Yuga, Shree Rama was born in Ayodhya?

Answer: Treta Yuga

Q3. Sati (wife of Lord Shiva) was the daughter of _

Answer: Daksha Prajapati

Q4. For how many days was the battle of Kurukshetra was fought?

Answer: 18

FirstCry August Quiz for 26 August 2021

FirstCry August Quiz

Questions with Answers:

Q1. First Sunday of August is celebrated as

Answer: Friendship Day

Q2. 15 August is celebrated as

Answer: Independence Day in India

Q3. Which festival Symbolises the love of brother and sister?

Answer: Rakshabandhan

Q4. Which Hindu God is worshipped on Janmashtami?

Answer: Lord Krishna

Q5. Where is the Olympics 2021 currently running?

Answer: Tokyo

Also Read:

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Fake or Not Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Crime Stories Quiz Answers – All Episodes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Terms:

The information on this website is of a general nature and available for educational purposes only and should not be construed as a substitute for advice from a medical professional or health care provider. Should you have any concerns about your health, or of that of your baby or child, please consult with your doctor. You also acknowledge that owing to the limited nature of communication possible on interactive elements on the site, any assistance, or response you receive is provided by the author alone. Parenting.Firstcry.com accepts no liability for any errors, omissions or misrepresentations. Your use of this site indicates your agreement to be bound by the Terms of Use.

Hope you win some prizes with the help of FirstCry Quiz Answers Today.

Default image
Sab
Sab is a Content Creator. He Loves to Write tech blogs. Sab is a Computer Engineer and SEO Expert. Sab also worked with Appen as Search Engine Evaluator and Social Media Analyst.
Articles: 2990